|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Gülmek Için Yaratilmis
Gülmek için yaratilmis Gözlerde yaslar niye Gülmek için yaratilmis Gözlerde yaslar niye Sevmek için yaratilmis Kalpler hep bombos niye Sevmesini bilmiyorsan Bakma sakin gözlerime Mutluluğu arıyorsan Inan inan sözlerime Yok yok yalan deme Sevgi denen o gerçege Sevmek aci gerçek aci Benzer birbirine |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kan Ve Gül
Kan ve gül,gülle diken aşkım ve sen Birbirine dönük sırt sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum? Seviyorum,seviyor musun? Ağlıyorum,gülüyor musun? Özlüyorum,gidiyor musun? Sevdikçe,itiyor musun? Peki öyle olsun... Sarılıp öpen,ağlayıp gülen Sonra kaçıp giden Fırtınayla sakin gece,bir bilmece Bilmem anlatabiliyor muyum? |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kara Yılan
Antep'in harbine onbir ay oldu Kanımız kurudu benzimiz soldu Analar babalar yaşların döktü Vurun antepliler namus günüdür Vurun antepliler mertlik günüdür Atına binmiş de elinde dizgin Girdiği cephede hiç olmaz bozgun Çetelerden mi gardaş yılanım azgın Vurun antepliler namus günüdür Vurun Türk milleti kavga günüdür Sürerim sürerim gitmez gadana Fransız kurşunu değmez adama Gara haberimi verin anama Vurun antepliler namus günüdür Vurun Türk milleti kavga günüdür Kara yılan der ki harbe oturak Nerde düşman görsek orda bitirek Kilis yollarından kelle getirek Vurun antepliler namus günüdür Vurun Türk milleti kavga günüdür |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Karahisar Kalesi
Karahisar Kalesi yikilir gelir. Karahisar Kalesi yikilir gelir. Kakülü boynuna dökülür gelir, dökülür gelir. Kakülü boynuna dökülür gelir, dökülür gelir. Yayladan gel Alli Gelin Yayladan. Kesme Ümidini Kadir Mevladan,Kadir Mevladan. Ver Elini Karli Daglar Asalim, Bayramlasalim. Ben bir Koyun olsam, sende Bir Kuzu. Ben bir Koyun olsam, sende Bir Kuzu. Meleye Meleye getirek yazi, getirek yazi. Meleye Meleye getirek yazi, getirek yazi. Yayladan gel Alli Gelin Yayladan. Kesme Ümidini Kadir Mevladan,Kadir Mevladan. Ver Elini Karli Daglar Asalim, Bayramlasalim. Yayladan gel Alli Gelin Yayladan. Kesme Ümidini Kadir Mevladan,Kadir Mevladan. Ver Elini Karli Daglar Asalim, Bayramlasalim. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Keklik
Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Anlıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gülüm ey, sebebim ey Geceleri uyku girmez gözüme Zalım yastık diken olur yüzüme Uyma dedim uydun eller sözüne Anlıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gülüm ey, sebebim ey |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kızları Da Alın Askere
Gönül verdim kara gözlü esmere x2 Alıp götürdüler beni askere x2 Kurban olam size ey komutanlar x2 Kızları da alın artık askere x2 Yüce dağlar senin kahrın biter mi? x2 Yanmayan ocakta duman tüter mi? x 2 Kurban olam size ey komutanlar x 2 Yar olmazsa bu askerlik biter mi? x 2 Nazlı yare için için yanırdı x2 Bu askerliği ben bitmez sanardım x 2 Ne çabuk gelirmiş meğer teskere x 2 Herkes seve seve gitsin askere x2 Kızları almayın artık askere |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Makaram Sarı Bağlar
Makaram sarı bağlar lo Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüş müyem lo Asyam karalar bağlar Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle Makaramda ipliğim lo Asyam benim kekliğim Hiç aklımdan çıkmıyor lo Tenhalarda gezdiğim Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ne Olurdu Benim Olsan
ne başkası oldu ne de olacak sen çalmazsan kapım açılmayacak şimdi içimde yanan bu ateş bir son bulacak hiç utanmam gülüm divaneyim parçalanmış dünyam viraneyim seni her şeyden çok çok istedim vuruldum avareyim ne olurdu benim olsan şu yaralarımı sarsan bıktım artık yol almaktan önüme çıkıp durdursan gidiyorum buralardan tüm rüzgarlar senin olsun benden ayrı rüyadasın, dilerim bir gün uyanırsın yıllar sonra bir gün yaşlandığında o ipek saçların ağardığında kuru yaprak gibi dağıldığında kalırsın tek başına oysa seni ne çok sevmiştim tüm çiçeklerimi sana dermiştim şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş oysa neler ümit etmiştim ne olurdu benim olsan şu yaralarımı sarsan bıktım artık yol almaktan önüme çıkıp durdursan gidiyorum buralardan tüm rüzgarlar senin olsun benden ayrı rüyadasın, dilerim bir gün uyanırsın elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları, arkamda diz boyu balçık hatıraların çığlığı var yırtmış atmışım her şeyi bir ben kalmışım ortada bir de sen içimde ta şuramda kendimden geçiyorum özlemişim seni bu yollardan gel döndür beni birtanem hadi bekliyorum |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Olur Ya
senin gibisi yok bu dünyada eğer aşk dedikleri doğruysa neymiş, tanrım neymiş acısı, aşk acısı çeken bilir, seven bilir buymuş ya neymiş, tanrım neymiş acısı, aşk acısı çeken bilir, seven bilir buymuş ya olur ya bir gün gelir ya olur ya kader bu ya olur ya benden başkasını gözün görmez olur ya olur ya bir gün gelir ya olur ya kader bu ya olur ya benden başkasını gözün görmez olur ya alıştım sanki yalnızlığa alıştım senin yokluğuna alıştım ben gülüm, sakın ağlama alıştım sanki yalnızlığa alıştım senin yokluğuna alıştım ben gülüm, sakın ağlama olur ya bir gün gelir ya olur ya kader bu ya olur ya benden başkasını gözün görmez olur ya alıştım sanki yalnızlığa alıştım senin yokluğuna alıştım ben gülüm, sakın ağlama alıştım sanki yalnızlığa alıştım senin yokluğuna alıştım ben gülüm, sakın ağlama olur ya bir gün gelir ya olur ya kader bu ya olur ya benden başkasını gözün görmez olur ya.. |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Oysa Bir Umuttu
hayat akip giderken avuclarimdan egilip yerden toplayamiyorum parcalarimi ve artik her sey icin cok gec demek icin belkide cok gec... simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözler olsa ne fayda oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözler olsa ne fayda... |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Razıysan Gel
Eski bir gelinliğe bir bakır bileziğe Annemden kalan bu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanırım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutusuzum Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum su içmeye Yine de şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Razıysan Gel Benimle
Eski bir gelinliğe Bir bakır bileziğe Annemden kalan şu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapyalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysam gel benimle Bazen aç bazen susuzum Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum su içmeye Yinede şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapyalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzum Razıysan gel benimle |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sarı Gelin
Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Erzurum'da bir kuş var leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin Kanadında gümüş var ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin Katlime ferman yazar ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Palandöken güzel dağ leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin Altı mor sümbüllü bağ ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Vermem seni ellere leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin Niceki bu halimse ay nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim |
|
|
|