|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Yıllar Sonra
Yıllar sonrada bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç,bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum,yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım,en yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın,umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin,bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Şiir Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara,yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım; Nice yıllara Ve yıllar sonrada uyanırsam bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yolcu
Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görüp de dünyaya gönül verdin mi Kimi böyük kim böcek kimi kul Bunlar neden nedenini sordun mu Insandan doganlar insan olurlar Hayvandan doganlar hayvan olurlar Hepiside bu dünyaya gelirler Ana hakki sen bu sirra erdin mi Vade tekmil olup ömrün dolmadan Emanetçi emaneti almadan Ömrünün baginin gülü solmadan Varip bir cananda karar kildin mi Garip bülbül gibi feryat ederiz Cahiller elinde küskün kederiz Hep yolcuyuz böyle geldik böyle gideriz Dünya senin vatanin mi yurdun mu |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Zaman
Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz Sarılıp da geçmişe avunmak olmaz Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada Umudun kaybedip pes etmek olmaz Bir kez olsun çevir yüzün bak şu toprağa Her gün bir çiçek açıyor diyor merhaba Bütün geceler mecbur varır sabaha Umudun kaybedip pes etmek olmaz Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun Bütün acılar bitip her an hoş olsun Ama ne yaparsın insanoğlusun Acı olmayınca tatlı da olmaz |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |