|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Kıraç
Anla Artık
Görmüyorsa gözlerin Bu senin suçun sevgilim Terk edip gidemezsin Kaderimsin sen benim Anla artık Seni ne çok seviyorum Birgün bile görmezsem Deliriyorum&çıldırıyorum Sanki bir divaneyim Çaresiz elindeyim Aşkı senden öğrendim Sensiz nasıl neylerim Anla artık Seni ne çok seviyorum Birgün bile görmezsem Deliriyorum |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ayşe
İtiraf ettim kendime, seviyormuşum meğer diye Sonrada güldüm halime, çocukmusun oğlum diye Meğer hep çocukmuşum büyümemişim kalmışım Hiç farkına varmamışım daha sanki on beş yaşım Ayşem ayşem ayşem gül ayşem güldür ayşem Ayşem ayşem ayşem yolun ecelimdir ayşem Ayşem ayşem ayşem gurbetten dönüşüm ayşem Ayşem ayşem ayşem rüzgarım gönlüm gül ayşem Ayşe mutlu biten bir masal, madalyonun güzel yüzü Hem kontes hem köylü kızı, ah ne diyeyim peri kızı Ben seni sevdim sen beni sevmesende olur Zaten tek aşk budur Ama yinede Hadi neyse |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ben Yolumu Bulurum
Ellerini tutunca bir soğukluk duyarsam Gözlerine bakınca eğer benden kaçarsan Sanma ki bu gönül aşk izini unutur Yüreğime ateşten bir hançer sokarsan Ben yolumu bulurum Hiç bunlara gerek yok Ben yolumu bulurum Ağlamaya gücüm yok |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Beyaz Gelincik
Gelincik çılgın aşkım Yanardağım gelincik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Bu nasıl bilmecedir Açıklasan olmaz mı Daha mı kahrolayım ben Bunca çektiğim az mı Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir Garip Aşk Hikayesi
Ben bir garip aşk bestesiyim Şu yüreğin güftesiyim Hiç umulmaz nerelerde Tek başıma sersefilim Bir garip aşk bestesiyim Öyle içten öyle serin Akıl almaz dayanılmaz Tek başıma çok sefilim Ben bir garip aşk bestesiyim Bilemezsin ne haldeyim Çok uzakta bir şehirde Bıraktığın serseriyim Bir garip aşk bestesyim Yanlız senin tek seninim Arama hiç başka yerde Bende gülüm aşk dediğin Duyulmamış hiçbir yerde Söylenmemiş kimselere Sen uyurken gecelerce Heryerinde aşk yeliyim Senin senin senin senin senin için deliyim |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir İstanbul Masalı
Öğrenir mi er ya da geç, Gülmesini yüreğim... Sağa sola savrulur, Yaralanırım; Zor bu hayat dediğin... Bir yanı demirden kor, Bir yanı akl-ı selim... Böyle midir? Böyle mi de aşk, Kaç yüzü var yüreğin? İstanbul...Seversem... Seversem, Hiç korkmadan, Hiç utanmadan; Açarım pembeli baharlar misali... Bir hayatsa aşkın bedeli; Öderim böyle yazar aşk masalı... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir Tanem
Bende daha neler neler neler var Aşk pınarı ve mutluluklar Emret hepsi senin yar Bir evet de dar gelsin buralar Bizi söylesin tüm şarkılar Emret açılsın kapılar Düşmüşüm tam ortasındayım yar Bana yalnız senden çare var Sensiz olmaz gülüm yarınlar Umarım senin de bağrın yanar Her yerini sancılar sarar Beni anlarsın o zaman yar Gel benimle ömrünce mutlu ol Sende benim gibi aşkla dol Zor sevgilim sensiz olmak zor Birtanem sen sen kaçan Bütün uykularım Sen en kötü alışkanlığım Sen başımın büyük belası |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir Veda Havası
Vakit tamam seni terk ediyorum Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan kanmadım sevgiye. Korkulu geceleri sayar gibi Birdenbire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal ağaçtan kopar gibi. Aşksa bitti gül ise hiç dermedik Bul kendine kuytularda hadi dal Seninle bir bütün olabilirdik Hoşça kal gözümün nuru,hoşça kal Hoşça kal canımın içi,hoşça kal Vakit tamam seni terkediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklığı İncinen bir hayatın yarasıdır. Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında. Ölümse korktun savaşsa hep kaçtın Vur kendini korkularda hadi al Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşça kal canımın içi, hoşça kal Hoşça kal iki gözüm, hoşça kal Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşça kal gözümün nuru, hoşça kal Hoşça kal iki gözüm, hoşça kal... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bozkırdaki Ağaç
Ben bozkırdaki ağaç Sen uzakta akan su Özlemi yüreğimin Yüzyıllardır yakan su Bir ağrılı bekleyiş Ki tükenmez bir türlü Ne duam işitilir Ne söylediğim türkü Kavrulmuş dallarımdan Haber etsinler diye Nice kuşlar uçurdum Dönmediler geriye Ya seni bilmediler Ya unuttular beni Kuru değnekler ile Hep bir tuttular beni Sen uzakta akan Su Ben bozkırdaki ağaç Duy artık çığlığımı Toprağım sana muhtaç |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çayır Çimen Geze Geze
Çayır çimen geze geze Oldum ben bir geveze Kızına gönül verdim Darılma hanım teyze x2 (of nenem of) Pencereden kuş uçtu Yandı yürek tutuştu Yanma yüreğim yanma Ayrılık bize düştü (of nenem of) Simidimin tavlası Geldi düğün haftası Gelin olacam diye Nedir bunun tafrası (of nenem of) |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çeşminaz
Bu gönlüm gönlüm senindir Çekinme bebeğim beni sevindir Bak bu yürek sevgilim Bir ömür geçsede yine esirin İster öldür ister güldür bebeğim İnanki değişmez bende sevgin Sen henüz açmamış bir çiçeksin İçinde bir meltem sıcak bir nefessin Dinle bize birbirimiz lazım Hadi gül gülümse benim çeşminazım (yazım) |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dağların Kadını
Senden sonra hiç yaşamadım Yıllar geçti anlayamadım Hiçbirşeyde senin tadını Aradım çok çok bulamadım Bitsin çilem dayanamadım Sensizliğe alışamadım Bu hikaye bitti bitecek Daha ben mutlu olamadım O yerlerde yaşamak Her şeyi senle paylaşmak Ne zor böyle sensiz olmak Unuttum artık adını Sen dağların kadını Söyle bunlar bana reva mı Senden sonra sonrası yok Ya sen yoksa başkası yok Aç içimde dağ çiçeğim Yüzümün başka gülesi yok Bir tanem faydası yo Senden gayrı çaresi yok Ne olur duy artık sesimi Bu ateşin kül olası yok O yerlerde yaşamak Her şeyi senle paylaşmak Ne zor böyle sensiz olmak Unuttum artık adını Sen dağların kadını Söyle bunlar bana reva mı |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Deli Düş
Gözlerimi kapatıp bir gece Binlerce sonsuzdan sesini duydum Bulutlar yardım etti ağlayabildim sessizce Ve seni buldum yarim düşümde seni buldum Seni buldum ama neredesin kimbilir Ne yıldızlar ne gece ne de rüzgar bilir Bir umut ta içimde benliğim ona esir Ne ben bu umudun ne de o benim hakkımdan gelir Al şimdi götür beni uzak dağlara vur Parçalanmış leşimi bir suyun başında bul Ellerinle sar yaralarımı, başımı göğsüne koy Ben seni duydum yarim sen de beni duy Durma koş uzaklara, uzaktın hep yakınlara Sorma sorgulama, koş ilk önce sonra ağla Yok aslında bir teselli şarkılarda Unut gitsin sende karış masallara Sana kim dedi adalet var bu dünyada Sonunda işin biter kalırsın buralarda Hey gönlüm bunlardan mısın Diyorsun ezelden yanmışım Söyle onlar mı ben mi yanlışım Hadi anlat sen de derdini Şu dünyaya bildir haddini Hadi durma bırak bırak bırak kendini Tuzaklar var önümüzde Acılar da peşimizde bir deli düş peşimizde Ne kalacak elimizde Sakın ola dönüp bakma Geç kalırsın haydi durma Ayrılıklar hastalıklar Bitsin gülüm bundan sonra Bir tek senden benden başka izin yok aşka |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Demirci Giden ay tutulur mu Oy demirci demirci Bala tuz katılır mı Çalsana aslan davulcu Şu uzun gecelerde Oy demirci demirci Yalınız yatılır mı Çalsana aslan davulcu Şu taşı kaldırsalar Oy demirci demirci Yılanı öldürseler Çalsana aslan davu |