|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Koray Candemir
Ailemin Yanınde Dururken
Hayatımı üflerken elimden, Aşklarımı silerken derinden Dostlarımı yanımda tutarken, Saf bir şekilde ayakta kalırken Ailemin yanıda dururken... Sevgim var,kalbimde, Yollarım var,önümde Gerçekleri saklarken içimde, Huzur buldum,bildiğim yerde Ailemin yanında dururken... BEN,SEN,O,BİZ NE FARKEDER... SONU YOK BUNUN,SONU YOK... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aşk
ah o duruşun varya ah o bakışın beni deler geçer ah o yatışın varya ah o sevişin beni alır gider elimde resimlerin odamda sensizliğin acısı çıkarken geç olsada pişmanim bebeğim ah o gülüşün varya ah o bakışın beni deler geçer bu seni üzdümü ayrılık seni aldımı severim dermisin ben olunca yanında sen olunca yanımda biz olunca yanyana elimde resimlerin odamda sensizliğin acısı çıkarken geç olsada pişmanim,bebeğim |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Eskisi Gibi Olmaz
aşka düştüm, üstüne sevdim, vur deyince öldürdüm gönül verdim, kalbe doğdum, hatrını saydım selam aldım, selam verdim, kal dediğin yerde kaldım iyi, kötü, bir hoş oldum, ayağına geldim ağız yaptım, şekle soktum, para çektim arka çıktım, yara açtım, yaralandım cennetin kapısını açtım gördüklerimden sonra, ah yaşamak var ya, hiçbir zaman eskisi gibi olmaz. gördüklerimden korkma, ah mutluluk var ya, hiçbir zaman eskisi gibi olmaz |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gerçek Acıtır
Derinlerde bir yerlerde Ağlayan bir şey var içimde Son nefesimi verdiğimde Rüzgar çarpar yüzüme İstesem de değişmez ki Doğrular yanlış olmuş çevremde Uçsuz bucaksız yerlerde Rüzgar çarpar yüzüme Eski toprak gibi Yaşlı bir ruh gibi Gerçek acıtır derler Geçmiş geri gelmez ki Pişmanlık fayda etmez Bu kandıran dünyada... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Herşey Yalan
Zaman Doğruları göstermedikçe Su yüzüne çıkarmadıkça Dipteki karanlıkta Kaybolunca... Tamam Yaptığın tüm hatalar ortada Ağzından çıkan laflar ardında Saklayacak neyin varsa Boşver saklama Ahhh... yalan,yalan,yalan Herşey yalan |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
İçini Dök
Tuttuğun altın olsa bile Geride kalanları düşünmezsen Şans hep sana gülse de Yaptığın onca şeyi görmezsen Tuttuğun altın olsa bile Geride kalanları düşünmezsen Kalplerde saklı olsa bile Saflığa giden yolu görmezsen İçini dök düşünmeden Hiç üzülmeden Sonra sen sen olursun |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nefesini Tut
gerceklerden korkma kendine bak durma bu aksam burda yalniz basina solma hayat bos bir anda savaslardan sonra sessiz olsanda yalniz basina solma nefesini tut gozunu hic acma sesler sana herseyi anlatir seni sen yapan sey ozundur unutma ciglik atsanda yalnız basina solma nefesini tut gozunu hic acma sesler sana herseyi anlatir |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sade
Renkler, renkler sade Düşler, düşler sade Kutsal bir günde ben sade Dinlerin arasında Sıkışmış insanlarla Yalvarırken tanrıya İnancın kaldıysa Sesler, sesler sade İşler, işler sade Doğum günümde ben sade Hani nerde, hani nerde Hani nerde o eski günler Hani nerde o eski aşklar |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Seni Sevemezsem
Düşündüğümde Seni, beni, ikimizi Her seferinde Başka bir bilmece Zamanın ötesinde Bir boyut olsan Seni tutamasam Seni göremesem Seni tutamasam Sevemesem Peşinden koşarken İçten, derinden Masum bir duyguydu bu Gelen kalbimden Yaptıklarından sonra Giden kalbimden Seni tutamasam Seni göremesem Seni tutamasam Sevemesem Gecenin yarısında Yalnız kaldığımda Aklımdan geçenleri Silmek uğruna Uzandım umarsızca Karanlığın kollarına |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |