|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Deli Yürek
Aşk adami vurur
Döner döner vurur Döner döner vurulursun Vuruldukça dönersin Döndükçe vurulursun Aşıklar ölmez Ölen hayvandir Aşıklar asla ölmez Emme sevgiliye değilde kendi kendine Aşiksan o zaman hapı yuttun işte İntihar ettin demektir Aşk seni vurur |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Başkadır Başka
Leyla Sevmek hostur amma, Mecnun olmak baskadir baska. Leyla Sevmek hostur amma, Mecnun olmak baskadir baska. Sarap icmek hostur amma, ayik olmak baskadir baska, ayik olmak ...baskadir baska. Yare varmak hostur amma, Yaren olmak baskadir baska. Yare varmak hostur amma, Yaren olmak baskadir baska. Ates olmak hostur amma, Yanik olmak baskadir baska,Yanik olmak...baskadir baska. Talip olmak hostur amma, dengin bulmak baskadir baska. Talip olmak hostur amma, dengin bulmak baskadir baska. Asik olmak hostur amma, Sadik olmak baskadir baska, Sadik olmak...baskadir baska. Yanik olmak baskadir baska,Yanik olmak...baskadir baska.... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Deli Yürek
Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim Yeryüzü almıyor bedenimi Göklere sığamıyorum Sessizce durup usulca sokulmak varken Tut kendini yüreğim diyorum Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna nay Haydarinna rinna nay Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor , durmuyor deli yüreğim |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Miroğlu Yasaları
Size Yusuf Miroglu Yasalarini bildiriyorum! -Bir. Sizin âlem dediginiz bu bitirim dünyasinin bütün raconlarini su andan itibaren tedavülden kaldiriyorum.Ayrica racon kelimesinin telaffuz edilmesini dahi yasakliyorum.Dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi agziniza almayacaksiniz. -Iki. Açliktan nefesiniz koksa dahi benden baska kimseden hiçbir sekil ve ad altinda para istemeyeceksiniz. -Üç. Gazozuna tavla oynamak dahil hiçbir zaman kumar oynamayacaksiniz. -Dört. Nefsi müdafa hariç hiçbir sekilde silah kullanmiyacaksiniz. -Bes. Uyusturucu, kadin ticareti, tahsilatçilik, korumacilik, kolpacilik,degnekçilik, arabuluculuk, arazi yagmasi, park agaligi, ihale tezgahi gibi islere bulasmis bütün tanidiklarinizla su andan itibaren selami, sabahi keseceksiniz. -Alti. Bu alemde, polis, asker, bürokrat ve siyasetçi; dostunuz da olmayacak, düsmaniniz da. -Yedi. Hiç kimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz. -Sekiz. Benimle yada bensiz yaptiginiz her iyi isi unutacak bir daha anmayi bile akliniza getirmeyeceksiniz. -Dokuz. Ben dahil aramizda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bagislanma talebinde dahi bulunulmayacaktir |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Olmaz Olsun (Taşlama)
Gidene söven Geleni öven Garibi döven Güçlüyü seven Bu çağın düzeni Ah bu çağın düzeni Olmaz olsun Alçağın düzeni Kuduza pençe Taşa kelepçe Villaya peçe Konduya kepçe Bu çağın düzeni Ah bu çağın düzeni Olmaz olsun Alçağın düzeni Yarına safra Vurguna şifre Zengine sofra Fakire tafra Bu çağın düzeni Ah bu çağın düzeni Olmaz olsun Alçağın düzeni Koltuklar beleş Kuzgunlar leş Yiğide kalleş Kahpeye kardeş Bu çağın düzeni Ah bu çağın düzeni Olmaz olsun Alçağın düzeni |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Uçurumun Kenarında
Uçurumun kenarındayım Hızır Bir dilber kal'asının burcunda Muhteşem belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Koca yâr adım çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Bir gamzelik rüzgar yetecek Ha itti beni ha itecek Uçurumun kenarındayım Hızır Civan hazır Divan hazır Ferman hazır Kurban hazır Güzelliğin zülme çaldığı sınır Hızır Ben fakir En hakir Bin taksir Ateşten Kalleşten Mızrakla gürzdan Dabbet-ül arz dan Yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben Tir tir titriyorum senden |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yiğidi Gül Ağlatır
Yigidi gül aglatır, gam öldürür Öldürür, öldürür eyvah Nice na'mert ava çıksa Tuzak kursa, kursun atsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa Yigidi gül aglatır gam öldürür Öldürür, öldürür Düsman yılan olup soksa Dokuz kavim tasa tutsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa , gam öldürür Öldürür, öldürür |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yusuf İdim Davut Oldum
Öfkem volkan lavlarım güneş boyu Deniz dediğin de ne bir ufak kuyu Şu deli yüreğimi söndürmez suyu Buzullar tutamaz bu ateşi Kestim işi koydum başı Bir oldu bes duyu, hepsi de ateş duyu Sildim dünyayı Kara sevdayı Kuru sevdayı Koptu deli yüreğim Koptu kıyamet Çıkma önüme koca dağ yıkıl git Budur benim tufan olup yağdığım vakit Hangi güç vurabilir bana kilit Yusuf idim davut oldum Bulut oldum, barut oldum Bir oldu bes duyu, hepsi de ateş duyu Sildim dünyayı Kara sevdayı Kuru sevdayı Koptu deli yüreğim Koptu kıyamet |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |