|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Emre Saltık
Acıyı Nar Eylediler
Acıyı başıma nar eylediler Hayaline daldı gözlerim bugün Dumanlı başıma dağ eylediler Seni her nefeste özledim bugün Yırtıldı göğsümde çığlığın sesin Boğazıma düğümlendi nefesim Yüreğime akan bu kanı kesin Yediğim kurşunu sezmedim bugün Kırıldı umudu serçe kuşların Yüzüne dağılmış sırma şaçların Böyle acımı olur günü baharın Yüzüme dayandı dizlerim bügün |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ağlama Dersim
Ağlama Sevdiğim Oy Oy, Gelirim Sana Çıkarım Karşısına, Zozanda Karda Ceylanın Gezdiği, Sarp Kayalarda Ayağına Tırnak, Olurum Birgün Ekşitme Yüzünü, Dosta Düşmana Harmanda Buğdayın, Olurum Birgün Ağlama Dersimli, Toprağa Taşa Karmı Yağdırdılar, Yediğin Aşa Aygelin Olunca, Dağda Ovada(Hayheye) Sofranda Zeytinin, Olurum Birgün Kara Puşileri, Sarma Başına Yiğidin Aslanın, Olurum Birgün |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bekleme Yar
Gece sarmış dört yanımı Bekleme ben gelemem oy Ayırır tende canımı Bekleme ben gelemem, Bekleme yar ben gelemem oy Çözülmez bilmecedeyim Gündüz ile gecedeyim oy Yıkıntılar içindeyim Bekleme ben gelemem, Bekleme yar ben gelemem oy Toprak keser nefesimi Alır gider düşlerimi oy Duyuramam ki sesimi Bekleme ben gelemem, Bekleme yar ben gelemem oy |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dardayım
Üşüdüm hava soğuk Ranzalar kovuk kovuk Kimse derdim bilmiyor Ne bir haber ne dostluk Dardayım ben dardayım Malum dört duvardayım Ne gelen var ne giden Gece karanlıktayım Ne gelen var ne giden Her dem ahu zardayım Kelepçe sıkar beni Olmuşam ben bir deli Ömrüm burda çürüdü Özlerim o günleri Dardayım ben dardayım Malum dört duvardayım Ne gelen var ne giden Gece karanlıktayım Ne gelen var ne giden Her dem ahu zardayım |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yar Demedin
Ey sevdiğim birgün bana Yar demedin yar demedin Gece gündüz tenhalarda Ağlayanım var demedin Ağlayanım var demedin Var demedin yar Seni sevmek suçmu bana Ağlıyorum yana yana Bir merhem verip yarana Sür demedin sür demedin Sür demedin sür demedin Sür demedin sür demedin yar Bir gün bana gülmedin Göz yaşını silmedin Bir ömür koştum peşinde Gel demedin gel demedin Gel demedin gel demedin Gel demedin yar |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |