|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Grup Gündoğarken
Ağlıyor İstanbul
İkindi vakitlerinde akşam safaları Kapı muhabbetlerinde komşu cefaları Yan gelip de yattığım taşlar Sabaha karşı camlarda sarhoş nidaları Etine dolgun dulların genç kız edaları Yem verip sevaplandığım kuşlar. Ağlıyor İstanbul ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sessiz İstanbul sessiz Ağlıyor İstanbul ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sensiz İstanbul sensiz Duvarlardan silinmiş elin tenin kokun Besbelli unutulmuş yolu İstanbul’un Selamı kesti arkadaşlar Ağlarım odalarda ben kendi halime Sen karşı kıyılarda İstanbul nafile Böyle mi biterdi eski aşklar Ağlıyor İstanbul ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sessiz İstanbul sessiz Ağlıyor İstanbul ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sensiz İstanbul sensiz |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aklına Bir Şey Gelmesin
Daha dün bir bugün iki Kaç yıl oldu ki Biraz daha zaman tanısana Unut gitsin desem sanki Olacak mı ki Sen bana vurgunsun, ben sana Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma Kimselere söylemem ayrıldık diyemem Deli gibi bakarlar insana Sabah akşam arasam da bir sevgili bulsam Sensiz yapamam dön bana Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma Kulağına bir şey geldi de canın mı sıkıldı Aklın mı takıldı sor bana Seni sevdim herkesten çok Kıskandılar Dedikodu yaptılar ona buna Aklına bir şey gelmesin Başka birini buldun da Aşkımızı unuttum sanma |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ankaradan Abim Geldi
içimi kemirir durur çok zaman olur olmaz bir yerde olur olmaz sorular açılır zaman zaman bir kapı olur olmaz bir yerden olur olmaz bir yere bir sinemanın önündeyim siyah beyaz bir film varmış annem babam beni çok severmiş ankara'dan abim gelmiş evde bir bayram havası annem babam beni çok severmiş dağılır duman duman bir ömür olur olmaz karşımda olur olmaz geceler karışır mesafeler o anda olur olmaz uzaklar olur olmaz kısalır kadıköy'den istanbul'a ilk avare akşamlar alnımda ergenlikler ilk aşkı müjdelermiş annem babam beni çok severmiş bir sinemanın önündeyim siyah beyaz bir film varmış annem babam beni çok severmiş ankara'dan abim gelmiş evde bir bayram havası annem babam beni çok severmiş of annem, annem |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir Yaz Daha Bitiyor
Bir yaz daha bitiyor Gökyüzü bulutlandı Dalgalar yorgun ağır Kıyıda soluklanırlar gibi Çadırlar söküldüler Pansiyonlar boşaldı Ağırlaştı yürekler Ayrılıklar bir oyun gibi Tatlı sözler vefakar Adresler telefonlar Verilip alındılar Sanki aranacaklar gibi Bir yaz daha Umutlar umutsuzluklar gizlice Biraz daha doyumsuz Biraz daha Aşklar ümitsizce |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dert Olur
Düşündürdü yine beni gözlerin Her bakışın içimde ateş olur Beni senden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur Geçmişte kaldı artık mutlu günler Deli gönlüm sana hala vurgundur Yeter artık yeter gönül feryat et. Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Biliyorum bu iş böyle çözülmez Düşünüp susmak içine dert olur Yeter artık yeter gönül feryat et. Bir bakarsın düşlerin gerçek olur |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ellerimde Çiçekler
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun, Onlar ipe, sapa gelir şeyler değil Seni sevmiyorum dedim yalandı, İstemiyorum artık, palavra Ellerimde çiçekler,kapında sırılsıklam Görürsen bir gün şaşırma Beni böyle çaresiz, beni böyle derbeder, Beni böyle ortalarda bırakma |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gördüğüme Sevindim
Görmesem daha iyiydi seni orada o gece Aradan yıllar geçti silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi seni görene kadar Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar.. hatıralar..unutulmaz.. Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bin kere daha yanarım sana canım gördüğüme sevindim |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
İstanbul
Yıkılmış hayaller, bıkılmış hayatlar Ve bitmeyen çilelerin insanları Bir köşede dilenci bir köşede aşıklar Ve aç martıların çığlıkları Şarkılar söylenen adına şiirler dizilen İstanbul İstanbul, İstanbul eskisi gibi değil Dert taşıyan vapurlar Ağır yorgun tren Ve bir koşumadır hiç bitmeyen Kanlıca, Kalamış ve daha birkaç kıyı Son ışıkları can çekişen Şarkılar söylenen adına şiirler dizilen İstanbul İstanbul, İstanbul eskisi gibi değil |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mustafa
Büyüklerin küçüklerden bir isteği olunca Nerede oyun çamur varsa oradadır Mustafa Şeker ister balon iste büyüklerden güven ister Soru sorar saçma sapan cevap ister Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa Hop hop eder yüreği akşama fincan böreği Uyuduysa Mustafa çabuk olalım haydi Kağıt kalem elinde yazar okur Mustafa Bir gün gelirde büyür adam olur Mustafa Yaramazlık yapmasana Mustafa Ortalığı karıştırma Mustafa |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Rüzgar
Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Ah ayera pu anemizis Tu pelagu ton afro Ah ayera pu froizis Me tu lihnu mu to fos Fisa mesa stin kardia mu Skorpise mu ton kaymo Fisa mesa stin kardia mu Skorpise mu ton kaymo Mathemu to fisigmasu Pareme sto petagma su To ksimeroma na me vri Stin enheria angalia su |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sarmaş Dolaş
Bir güneş ılıklığı vurunca kumsala Yaşıyorum seni olduğunca Belki bir kum tanesi ellerimde Avuçlarımda Yürümek saatlerce yağmurla kolkola Söyleşmek baharda düşen yaprakla Sevgiyi anlatmak yeşil çimene Doğaya . . . Silmek nedense sileni Daha bir kolay Yarım kalsa bile sevgimiz Sessiz bir çığlık olacak ayrılık Yaşıyorsak ikimiz Sarmaş dolaş kollarımda Olmanı bekleyemem Çünkü yoksun artık sen Ben kendime yeter oldum Başka bir ben istemem Çünkü çoksun artık sen |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sen Benim Şarkılarımsın
Belki bir şarkının her sesinde Belki bir sahil meyhanesinde Belki de içtiğim sigaranın Dumanısın Bir yıldız gökte kayıp giderken Islak bir yolda yalnız yürürken Bambaşka bir şeyi düşünürken Aklımdasın Sanki hiç gitmemiş hep var gibi Bir sırrı herkesten saklar gibi Sessizce sokulup ağlar gibi Yanımdasın Beni bir şeylerden aklar gibi Koparmadan çiçek koklar gibi Hiç bozulmamış yasaklar gibi Aklımdasın Geçmiş değil bugün gibi Yaşıyorum hala seni Sen hep benim yanımdasın Gündüzümde gecemdesin Çalınmasın söylenmesin Sen benim şarkılarımsın |
|
|
|