|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Uzat Elini
Uzat elini aşka uzan Yüreğini sarsın duygular Uzat elini aşka uzan Dayanamaz aşka korkular Yüzüne bakınca gözlerin herşeyi anlatıyor Yanında olunca herşey nasılda güzel oluyor Ne olur kalbim durma aşkla yan Geceleri uykular yalan Her yeni güne aşkla uyan sende Sevmeye engel mi var -Nakarat- Onunlayken zaman dursun Herşeyi unutursun Mutlusun düşünmeden O an yeter |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Üç Kalp
Karar ver artık kimi daha çok sevdiğine Kararsız olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu düşünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemiştir böyle aşk inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır İki kişi seven iki defa ölürmüş Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yalan
hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin herşeyindim yalan... yalan gözüm görmez başkasını sen ve ben elmanın iki yarısı bir ömür boyu beraber yalan... yalan şimdi gördüm gerçek yüzünü güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan... Güna açan çiçekler gibi aaaaa.. aaaa öyle safki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse aaaaa... aaaa ölene dek beraberiz yalan... güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan... |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |