|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
zeynep mansur
beyaz sevdalar
sen benim beyaz gül tenli çiçeğim bir an olsun unutma aklında geçeyim sen gittin inan dünyam karardı bu şehrin ışıkları bir daha hiç yanmadı yine doğuyor sabahlar güneşin yolu ayrılıklara ayrılıklara bir anda unutup bir anda hatırla beni severim sevdalanırım kalbim esirin mi yine deli fırtınalar kopar vurur vurur ta derinden olsun beyaz kalır beyaz sevda hikayesi |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
incitildim
kolay değil ayrılık biliyorsun dindiremez acısını yüreğimin zaman ah aman of aman incitildim yine yine incitildim sevemiyorum sevemiyorum senden sonra sevemiyorum yine mi ben miyim bu kahrolan? yine mi dağlıyor yaramı zaman? niye hayal meyal hep mutluluklar neden herşey yalan bütün aşklar yalan |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
katlanamam
gördüm en büyük ihaneti yok ki aşkın kefaleti bana sadece ateşi lazım senin olsun cehennemi hergün ölmektense bir kere hergün sevmez gönlüm boş yere seni affetmek söyle kaç kere ağlama erkek sansınlar bu gece bitmez aşk olmadan kalbimi kimseye kapatamam herkese var, sana yok sabrım yok ben sana bir ömür katlanamam |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
maalesef
böyle gitmek varmıydı? uyuyorken sessiz habersiz sanki bütün aşklar mükemmel bna düştü adaletsiz sevgilin mi var derdin var derdim var derdim var bir seni bir seni aşk yüzünde harcamaya sebebim var yok senden olmaz ne aşık ne arkadaş ayrılmalıyız başka yolu yok senle olan mevzumuz alışkanlık olmuş maalesef bir finali yok |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
sen nasıl istersen
canını yakmam sarılıp kaçmam gideni aratmam sorular sormam içini sıkmam seni rahat tutarım yeter ki sev hep benim ol başkasını isteme bana aşkım de canım de bu bana yeter sen nasıl istersen sen nasıl istersen öylemi olsun böylemi olsun sen nasıl istersen bırak herşeyi bırak teninin tuzu karışsın tenime eriyorsun eriyorum eriyoruz sen nasıl istersen sen nasıl istersen öylemi olsun böylemi olsun sen nasıl istersen |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
ya sonra
nefes alamaz oldum kalbimi tanımaz oldum öfkemden yoruldum bitsin artık bitsin üzdüğün yeter çektiğim acı böyle bir kahır bir ömre bedel ben ki umudun elleriydim güllerim soldu birer birer ya sonra ya sonra geceler durulunca kim arzular seni kalbim yorulunca ya sonra çok sonra saçların ağarınca kim öper, koklar seni benden başka |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
yarım kalan bir aşk
kıymetimi bilmedin söyle şimdi iyimisin senin gibi bir zalime nasıl gönül verdim bilseydim severmiydim kendimi üzermiydim hani senin tek dileğin tek meleğin bendim meğer bu aşk yalanmış acısı saklı kalmış gelen elbet gideni aratırmış yarım kalan bir aşk acısı bu çok büyük kim ne derse desin kalbimin yarası çok büyük söz müzik: zeynep dizdar düzenleme: gürsel çelik |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
yüzde yüz severim
beni bu yaşta ağlatana daldan dala konu aldatana kim kime dum duma bu dünyada soracağım bir hesabım var sanada sıra gelecek tövbeler ettirecek sen çekerken acıları ben her gece seveceğim gencim güzelim seni üzerim ben senin gibisini sıra sıra dizerim bu kadar oyununa güler geçerim |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
zor gelir
sonunda sen kazandın bende çektim biliyorsun yabancı olmuş gibisin tam severken kaçıyorsun dünya yalan aşklar yalan bir kalbim vardı kırılmayan al senindi sus dinle yasaklarınla ayıp etme yar zor gelir aşkım çok yol açtım bir sen gibi yokki şaştım ara sıra arala şu gönül kapımı çal çal hadi ben sana kaldım |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |