|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
güçlü soydemir
ağlama
Acılar kederler hep beni bulmuş Yanıyor yüreğim gelde ağlama Bir sevda yüzünden yanmış kavrulmuş Yanıyor yüreğim gelde ağlama Bütün dertler yardan sermaye kalmış Bakışları sahte ruhu yılanmış Yalan sözleride nasıl kandırmış Yanıyor yüreğim gelde ağlama Ağlama ağlama gelde ağlama Yanıyor yüreğim gelde ağlama Ölürüm gözünden bir damla düşse Uykular kaçardı aklımdan geçse Teselli vermiyor artık hiçkimse Yanıyor yüreğim gelde ağlama Bütün dertler yardan sermaye kalmış Bakışları sahte ruhu yılanmış Yalan sözleride nasıl kandırmış Yanıyor yüreğim gelde ağlama Ağlama ağlama gelde ağlama Yanıyor yüreğim gelde ağlama |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
adı sevda
İçimden hep bir ses dikkat et diyor Sevdamın katili gelmiş kapıda Ellerim titriyor içim yanıyor Adı sevda mı ne adı sevda mı ne adı sevda mı ne Şimdi kapıda Eskiden bir kere aldanıp açtım Mutluluk zannedip içeri aldım Acıyı hasreti onunla tattım Adı sevda mı ne adı sevda mı ne adı sevda mı ne Şimdi kapıda (x2) Ben çoktan kapattım aşk defterini En derin yaralar bıraktı bana Ellerim titriyor içim yanıyor Adı sevda mı ne adı sevda mı ne adı sevda mı ne Şimdi kapıda Eskiden bir kere aldanıp açtım Mutluluk zannedip içeri aldım Acıyı hasreti onunla tattım Adı sevda mı ne adı sevda mı ne adı sevda mı ne Şimdi kapıda (x2) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
bana söyleyin
Giderken bir adres bırakmadı mı? Gözünden yaş döküp ağlamadı mı? Yalvarırım söyleyin bir bilen var mı? Nereye gitti o? Bana söyleyin bana söyleyin Canımdan bir parça koparamam ki Onun yokluğuna alışamam ki Onun hasretine dayanamam ki Nereye gitti o? Bana söyleyin bana söyleyin (X2) Dünyanın öteki ucu olsa da Fark etmez ömrümü yıllar çalsa da Karşıma aşılmaz yolar çıksa da Nereye gitti o? Bana söyleyin bana söyleyin Canımdan bir parça koparamam ki Onun yokluğuna alışamam ki Onun hasretine dayanamam ki Nereye gitti o? Bana söyleyin bana söyleyin (X2) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
deli çoban
Bir güzele sevdalısı yaralısın Gözleri kanlısın ahhhh Bir garip hanlısın adı deli şanlısın Deli çoban Ağla aman sızla aman Aman aman aman Geziyordu bu dağlarda Canını aldı şanıyla Bir yazı yazmış kanıyla Deli çoban deli çoban Kaldırmayın beni burdan Bu deliye geldi ölüm Kavalıma dokunmayın Onuda cebimde gömün Deli çoban deli çoban İbret olsun sevenlere Sevip acı çekenlere Bana deli diyenlere Offff Offfff |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
emmi
Zalimler oturmuş gönül tahtına Sevdadan bize yer kalmamış emmi Dost hançer saplamış dostun sırtına Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi Dost elinden kurşun değmiş yaraya Gurbet girmiş sevda ile araya Gel gömelim insanlığı toprağa Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
harabe gönlüm
Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp atayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Harabeye döndürdün benim ömrümü benim ömrümü |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
hayret nasıl yaşıyorum
Omuzumda Çile Yüklü yıkılmadan Taşıyorum Bunca Dertle Acılarla HAyret Nasıl YAşıyorum(2KEre) Acımasız Zalim Dertler etrafımda Olmus Cember Üzerimden Eksilmiyor Merhametsiz Bu Çileler(2 KEre) Bunca Dertle Acılarla Hayret NAsıl Yasıyorum(2 KEre) Senelerdir Bir Yalnızlık Bedenimde Hep Mutsuzluk Seven Kalbım Coktan Kırık Hayret Nasıl Yaşıyorum(2KEre) Seven Kalbim Çoktan Kırık HAyret Nasıl YAsıyorum(2KEre) Acımasız Zalim Dertler etrafımda Olmus Cember(2KerE) Üzerimden Eksilmiyor Merhametsiz Bu Çilerler Bunca Çile Acılarla Hayret NAsıl Yasıyorum >>Senelerdir Bir Yalnızlık BEdenimde Hep Mutsuzluk Seven Kalbim Çoktan Kırık Hayret NAsıl YAsıyorum Hayret NAsıl YAsıyorum |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
karanlık sokaklar
Başımda bir deli rüzgar alır beni savurur İşte o an dudağımdan bir feryattır duyulur İşte o an dudağımdan bir isyandır duyulur Bu karanlık sokakalar benden sorulur benden Yanımda yalnızlıklar birde hayalimde sen Hergün böyleyim işde ben mahkum aşk kelepçe Gözyaşalarım dinmez inan sen bana dönmedikce Yıldızlarla konuşurum her gün sabahlara kadar Hasret dolu bu gözlerim her köşede seni arar Yaşla dolu bu gözlerim her gecede seni arar Bu karanlık sokakalar benden sorulur benden Yanımda yalnızlıklar birde hayalimde sen Hergün böyleyim işde ben mahkum aşk kelepçe Gözyaşalarım dinmez inan sen bana dönmedikce |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
kulun muyum
Ne senle yaşanıyor nede sensiz oluyor Bu garip bomboş dünyada. Ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor GÜlmüyor bu yüzüm gülmüyor Ben senin kulunmuyum beni senmi yarattın Keşke seni sevmeseydim Seninle yaşanmıyor sensizde olmuyor Keşke seni hiç görmeseydim Hem senin yokluguna bu kader oyununa Nasıl dayanırım ben nasıl Bahtıma kara oldun gönlüme yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl Ne umdum neler buldum mecnundan beter oldum Öldürür beni bu sevda keşke hiç görmeseydim aşk nedir bilmeseydim Öldürür beni bu sevda. Hem senin yokluguna bu kader oyununa nasıl dayanırım ben nasıl. Bahtıma kara oldun gönlume yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl Ben senin kulunmuyum beni senmi yarattın Keşke seni sevmeseydim Seninle yaşanmıyor sensizde olmuyor Keşke seni hiç görmeseydim Hem senin yokluguna bu kader oyununa Nasıl dayanırım ben nasıl Bahtıma kara oldun gönlüme yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl. şiir:Böylemi sevmiştin beni Gözlerin Sözlerin yalan senin Oynanan Son perdeydi herşey sona erdi Seni Unuttum Kapattım kapattım ben o perdeyi Yok yok ağlama beni sakın suclama Seninle oynanan Bu aşkta ARTIK BEN YOKUM |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
sevmedim
Unutulmak alım yazım hakkımı koydum aşk yüzünden Seni sevmek benim başım sonum elinden Sana baglandım sana kandım ömrümce Sen bir kalemde silip attın boş yere Benim gönlüm hep senindi taşımadınki O sevdalı aşk masalı nereye gitti Seni Sevdigim için kahrınıda sevdim Seni bir kere sevinirken görmedim Aşkını günah taşır gibi yükledim Seni sevdigim gibi kimseyi sevmedim sevmedim. Herşeyimi bir sözüne baglamıştım yar Seviyorum demek sana agır geldi yar SAna baglandım sana kandım ömrümce Sen bir kalemde silip attın boş yere Benim gönlüm hep senindi taşımadınki O sevdalı aşk masalı nereye gitti Seni Sevdigim için kahrınıda sevdim Seni bir kere sevinirken görmedim Aşkını günah taşır gibi yükledim Seni sevdigim gibi kimseyi sevmedim sevmedim |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
titanik misali
Bir zamanlar seninle neler yaşadık gülüm Mavi denizlerde destanlar yazdık Öyle çok sevdikki bir beden olduk gülüm Yüzdük yüzdük kuyruğunda takıldık Gözyaşların donmuştu son baktığımda Ayrılık var dedi yıldızlar bana Ellerin elimden koptuğu anda Diplere daldım yalnız bıraktın Denizdeki canlılara sevdamızı anlattım Benim canım sevgilim balıkları ağlattım Yüreyim kayalara (titanike) hasretini söylüyor Sensizlik bıçak gibi etlerimi kesiyor Kaybettiğin delikanlı derinlerde yüzüyor Dilimde hep bu şarkı balıklara söylüyor Gözyaşların donmuştu son baktığımda Ayrılık var dedi yıldızlar bana Ellerin elimden koptuğu anda Diplere daldım yalnız bıraktın Denizdeki canlılara sevdamızı anlattım Benim canım sevgilim balıkları ağlattım |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
utan
Yar ben seni koynuma almadımda suçmu ettim Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Senden son bir defa birşey istiyorum yalanda olsa söle ne olur Beni sevdigini,hep sevecegini yalanda olsa söle ne olur Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Bu sehrin bi ucunda gecenin bi yarısında Kalmadıkmı seninle bi evin bi odasında Seytanmı girdi kanına acıldın sacıldın Giyinmedin üstünü aklınımı kacırdın Bedenin degildi ki benim senden istedigim Seni mutlu etmekti sadece tek dilegim Bazen düsünüyorumda rüyamda görsem seni bu haline sasardım İsteseydim seninle neler neler yasardım Yar ben seni koynuma almadımda sucmu ettim Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Evet benimdi bu ask denizde batan Ama benim alnım acık sen kendi halinden utan............! |
|
|
|