|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
tehlikeli madde
anne
ana seni çok özledim seni düşündükçe göz yaşlarım dinmek bilmedi yokluğun beni deli etti deli sendin benim için gerçek olan sevgi içimdeki aşk nefreti şimdi gittin yanımda sıran gelmişti kader diye çizilmişti bu yaşam kitabında yalan dünyada kaldım tek başıma ana devir değişmiş yalanlar doğrulara yetişmiş iki yüzlü köpekler seni arkadaş diye sayıp gerçek yüzlerini saklayıp milletin arkasında vuranlara kaldım tek sensin allahım bir tek dilek kalbimdesin hep yek üzüntüler içinde kaldım aklımda çıkamadım çıldırdım kendimi tutamadım bıraktım göğsümdeki olan selleri senin için akıttım her gece biten o eski günlerimi hatırladım bana verdiğin nasihatleri sayıkladım gözlerimi kapatıp seni kalbime kazdım çizilmez bu asla bunu kader diye kitabıma yazdım sendin benim bu dünyada kanadım uçamadım ana yıkıldım seni benden ayırdı yüce allahım yaralıyım annem unutanlar unutsun ben seni asla silemem gözlerimin içindeki kara bulutsun artık seninle çok şeyler paylaştık yaşam hariç oldu evladım sensin şimdi bu dünyada soldu artık benim zamanımda doldu yanına geliyorum ölenle ölünmez derler ben senin için ölüyorum senı hep düşlerimde görüyorum kal yanım da ana ben gıtmenı ıstemıyorum kal yanım da dıyorum bağırıyorum gözlerimi açınca hala ağlırum hala ağlıyorum ana hasretın oldu içimde bır damga seni çok özlüyorum........ anne anne ne olur gitme senden baska kımım var kı benı terketme bu hayat olmus zaten olacagıu kadar kahpe benı de götür gittiğin yere bırakma benı bu lanet ınsanların içinde ne yaparım senseız soyle yasayamam bunu yaz bıyere kokun kalmıs hala uzerım de her gece guzel yuzun ruyama gırmekte sensız olmuyor anne ne olur don gerıye gozum de yas kalmadı bunu bıl anne. hanı benı terketmeyecektın hergece ustumu sen ortecektın tertemız kalbınle nasıhat edecektın ettın ama sımdı benı bırakıpta gıttın soyler mısın artık kıme gıdeyım gıdemem bundan sonra tek basıma bıryım fazla surmez yanına gelecegım sensız hayatından bezmıs bırıyım sen yokken bu hayatıu ne edyım butun dunya bunların olsun gıttın ben senden baska bıseyı sevemedım ıstemedım senın bı sacının telı ıcın canımı verırım cunklu bu can senın al artık yanına geleyıom anne dayanamaz haldeyım senı delıler gbı ozledım mezarında sana dualar ettım kendımı yanına gommek ıstedım ettım bunları dusunmemeıs deılım kararımı verdım son kursunu kalbıme ekledım anne sana deıl allahıma ısyan ettım koskoca dunya da benı senden ettı tek basına koymayı basarabıldı bmuydu bana olan sevgısı sevdıyse alsın su kalbımı... hergun resmıne bakıyorum anne sankı yanımdaymıs gbı sana konusuyorum ama yanımda olmadını bırden anlıyorum anne sana el uzatıyorum vaktım geldı artık bılıyorum ama uzulme uzulme sakın anne yanına gelırum tehlıkelı madde mc serkan dj akman crazy ossie ibrahim esen |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
aşkım
a$kim...seni seviyorum seviyorum...a$kim...biraktin beni bir ba$ima...a$kim...seni seviyorum seviyorum askim.. ne güzel ba$lamisti askimiz yillar once seninle...seni yazmistim kalbimin en degerli yerine...pembe hayaller kurardik el ele gönül gönüle...yaraladin beni son sozlerinle..sendin bana askini itiraf eden...sendin bana umut dolu sozler soyleyen...sendin ilk ve son askimsin diyen...yine sendin askimizi bitiren...nerede seni seviyorum diyen diller..? bana bakan umut veren gozler..? hic beklemedigim bir anda biraktin beni...unutmak mumkun mu o ela gozlerini..? geceler bir turlu sabah olmuyor...hayalin karsimdan gitmek bilmiyor...sensiz yasamak gucume gidiyor...ihanetin bir an olsun aklimdan çikmiyor... sensizligin acisiyla kavurluyorum...olmuyor guzelim...senden sonra kimseyi sevemiyorum...sen sozunu tutamadin...yaziklar olsun sana beni biraktin...hayatta tek basina..lanet olsun lanet olsun sana... a$kim..seni seviyorum seviyorum...a$kim...biraktin beni bir basima..askim...seni seviyorum seviyorum a$kim...!!! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
bir avuç gözyaşı
hayallerımle benı bırakıp gıttın yıne sensız kaldım gece karanlıgın da uzaklarda olsanda cok uzaklarda senı ıstıyorum ben hep sonsuza yıldız gbı parlak ısık sacan gozlerıne dalıp gdıyorum ben hayalınle uzaklara gece ruyalarım da beraber olsakta yokluguna alısamam dustum yataklara bu gıdısım yarına cıkar mı bılemem bırtanem senden baskasını sevemem kendımı unuttum senın ıcın yasadım dort duvar arasında senın ıcın haykırdım benı bıraktın ama yıkılmadım dırendım her gece allahtan bır tek senı dıledım kalbımı kırdın ama yıne sen dedım belkı donersın dıye hep yolunu bekledım gunler aylar yıllar gerıde kaldı öksüz adalet yıne senın ıcın ağladı delıkanlı gbı gozyası bırakıp içimden gecenlerı hep gunelere haykırdım... artık gunlerım gunlerden uzun gecelerım gecelerden yalnız senı sevdıgımden bu yana her acıyı tattım herseyı gordum hayatın her cılvesıne alıstım yalnız yalnız senın yokluguna alısamadım sımdı anlıyorum kı acıdan hasretten gozyasından baska hıc bısey vermemıs senın bu amansız gıdısın yıkılan hayallerıme sensız gecen gunlerıme yok olan gecmısıme ağladım ağladım ağladım... olmuyor guzelım baskasına bakamam kalbımın sarayını baskasına acamam gecelerım cok soguk hadı dön gel bana al kalbımı ıster sev ıster parcala ya da bır gul açsın boynu bukulmesın askımız varoldukca guller solmasın mezara kadar sevecek bu kalbım bır gunum olsun onu da sevecegı kalbın buna ızın ver cık gel yanıma sevdamızı yazalım mutlu yarınlara yanımdayken bıle senı ozluyordum yoklugum da her gece senı arar oldum bulamadım kafamı tastan tasa vurdum gercek askı ılk kez senın yanında buldum kaybetmek ıstemem sen benım umudum uzerınde sensızlık yazan bır kursun donmezsen bu kursun sonu olsun sevıyorum senı allah canımı alsın yoluma gecmesınler dunyaları yıkarım derdım zaten bana yeter sevdıgıme yanarım benım ısyanlarım benım benım kara bahtıma ısyanım sana deıl sensız gecen yıllara dayanmıyorum bırtanem benı bırakma anılarımızın hatrına benden ayrılma yuregımden gelen sozler haykırıslarım sana bu feryadım gozlerımden dokulen yaslarım da hepsı sana bırtanem tut elımı sonsuza neyım varsa alıp gotursunler senı asla bırtek senın paylasamam bunu asla unutma soldurmadan benzımı bırtanem gel yanıma.... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
elveda
TEHLİKELİ MADDE ELVEDA sen şerefsizsin sana dönmeyeceğim senin gözyaşlarını ben silmeyeceğim artık yanında yokum bunu görmeni isterim sen bana bunu nasıl yapabildin ? benim kalbime 1 kurşun sıkıpda gittin sanki senin için 1 insan deildim 1 hiçdim şunu bilmeni isterim sen beni hayatımdan ettin baksana tanıyamaz hale geldim ben insan deilimiyim sanki SUÇlu olan benmiyim sana herşeyimi werdim sölesene benden daha ne istedin ? sana başka bişey wermezdim çünkü kalbimi çoktan sana wermiştim sanki sokaklara atıp üstünden geçtin senin için değeri olmayan birisiydim ne zaman bana seni seviyorum dedin ? diyemezdin çünkü sen beni hiç sevmedin sevseydin beni bırakırda gidermiydin ? sen allahsızın birisin bana dönmek istesen bile sana dönmeyeceğim buna yemin bile ederim kahpe kaderim şimdi ellere gittin beni kendine yendin şerefsiz beni hiç yere terk ettin sölesene ben neyine değer werdim bunları bilseydim seni çoktan silerdim ve düşünmeden ezilmeden hayatıma devam ederdim sen gittin gideli ben gülemedim HASRETİMDİN AMA ŞİMDİ İSE NEFRETİMSİN duy bunları kalbine işlesin sen nasıl birisin bunu hala çözemedim gittim zamanı geldi çözmek bile istemedim sen benim için çoktan yok oldun gittin ben değersize değer wermişim bunu göremedim neden bunları benden gizledin ? allahım bumuydu benim kaderim sevdim bi kere bi daha severmiyim bu tertemiz kalbimi kimselere weripde kirletmeyeceğim bu yalan dünyada gerçek sevgi warmıki seveyim artık sevgiye inanmayan birisiyim acılar bırakıın artık peşimi hayatıma dewam edeyim 1 kere benim yüzümü gülerken görmesini isterim ben ben artık deilim ben çoktan değiştim sen beni değiştirdin sağolasın bana ç0k şey öğrettin insafsızların gerçek yüzünü gösterdin bunlardan biriside sensin ALLAH HEPİNİZİN BELASINI WERSİN sen insan kalbini nasıl kendine çekipde sökersin nasıl seviyorum derken birden gidersin taş kalplisin sen bunları hissedemessin SANA SESLENİYORUM SANA YALANDAN ÇOKTAN GİTTİN BUNU ANLASANA SANA DÖNMEYECEĞİM BUNU AKLINA BİLE ALMA SEVMEMEYE YEMİN ETTİM ŞİMDİ GİDİYORUM ÇOK AMA ÇOOK UZAKLARA SANA son SÖZÜM SANA son SÖZÜM ELVEDA elveda |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
gidiyorum
sevdiğim gitti dostlarımsa terketti herzaman kı gibı haram ettıler bana herseyı bu dünyanın sonu bellı artık zamanımda geldı gidiyorum bır daha donmem kı nedenını sormayın cok cıleler cektı bu çileli kalbım sevmekse sevdım saygıya gelınce kafamı dık tutup hep sızı dinledim yeter bu kadar bırakında gideyım farzedın kı ben ölmüş ben bırıyım sevdıklerım varsa hakkınızı helal edın ben gulemedım barı sız gulmeyı bılın kımsenız yoksa sakın uzulmeyın bana bakmayın darbe ustune darbe yemısım sucum neydı ben bıle bılemedım gıttım bu dunayaya ben bosuna gelmısım elımde olan bısey olsa gelırmıyıdım yalan dolan ıste budur her ınsan da olan ne kapımı calan var ne de hal hatırımı soran babam bıle olmus bana dusman anamı sormayın o bır garıban odur zaten bu dunya da tek varlıgım olan ınsan ondan baskası yoktur bana kapısını acan saol anam senden baskası var mıdır benı anlayan gdıyorum artık bıktım saklanmaktan bıraz daha doğrulsam ne kadar adayanacak bu zalım kafam.. dayanamıyorum ustamn yasamımı ettıler bana haram gıtmem lazım yoksa asla dınmez bu yaram bırını bulsam da yaramı sardırıp kapatsam ask dedıler bana o da cıktı yalan artık bunlara ınanmak ıstesem bıle ınanamam dostum oolmus dusmanım benı arkamdan vuran yoldasım yolumu sızın gbılerınden ayırdım benden ne ıstedınız ben sıze ne yaptım olan bana oldu artık kapımı sıze kapattım gdıyorum kendıme yenı bı dunya yaratacağım askın kıyametı geldı bunu yuregımde yakıp zamana bırakacagım benı yalnız bırakın dertlerımle basbasa kalayım... dj akman,crazy ossıe,mc serkan,tehlıkelı madde |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
kızlar
...щс Ѕ₤яҜąň... Diskoteğe gittim cikmak istedim cikamadim geri ye kizlari görunce yanima geldiler param var diye nerden anladilar bunu sordum kendime salla dediler bak ***fine ...СЯαżλ Ŏζζї... tutum ellinden cikartim disariya attim arabaya bastim son gaza nereye gidiyoruz deyi sormaz mi bana sasirdim birden ne desem ki acaba ...щс Ѕ₤яҜąň... iki dakkaya kalmadi bizim ki yamildi serkan seni seviyomrum deme ye basladi yapisti agizima sapur supur yapmaya AY AY inanamadim birden böyle olunca kaldirdi birden eteyini havaya dedim kizim dur noluyo fazla durduk burda biraz daha dursak gaza cikacak sonra ...СЯαżλ Ŏζζї... iki tur attim artik dagilalim deme ye basladim vakit gec oldu benim gitmem lazim sag sol yaptim hemen bunu eve attim eve atar atmaz baska kiza takildim takilir takilmaz hemen arabaya aldim adimi sordu dedim CRAZY OSSI buna senin kisi ne ya söyle bakayayim bana demeye kaymadi hemen yapisti agizima ...щс Ѕ₤яҜąň... bakin bugun benim gunum artik dayanamiyorum bu kiza bence fena kapildim adressini tarif etmeye basladi bana hemen göturdu beni yatak odasina FANFILLIFINFON anlarsin orda bu is burda bitmis bunu anlasana ...СЯαżλ Ŏζζї... sabah oldu gidecektim elbiselerimi aldim hemen kiza gözukmeden kacmayi basardim cikar cikmaz helal olsun dedim kendi kendi me arabama atladim taktim vites birine ...щс Ѕ₤яҜąň... aksam oldu yine actim muzigi son sesine vites iki den uce uc ten ikiye takildi yine polis amcalar pesimize yetisemiyor bana bizim hergele ...СЯαżλ Ŏζζї... atlattim herzaman ki gibi ilerleyip ilerledikce hazirdan carpti gözume baktim mfa ye girdim iceriye akman ni gordum yine dagitiyo milleti mixleriyle baksana ossi abi caliyorum senin muzigini iyi dinle ......... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
sevdim sevilmedim
dj akman,,,mc serkan,,crazy ossie TEHLİkeli madde SENİ SEWMİŞTİM ÖLÜMÜNE KADAR BÖYLE YAZILMIS KADERİM KALBİM KADeRE YANAR. SADE KADERDE DEĞİL SENDE DE HATALAR VAR. GÖZ YASLARIM KADERE DEĞİL EN COK SENİN İÇİN AĞLAR. İÇİMDEKİ GECEN ACILAR KALBİMDEN CIKMAK BİLMEDİ BUGÜNE KADAR LANET OLASI SEWDALAR BENİ BULUP YİNE YAKALADILAR YALANLARINA KALDIRIP BENİ BIRAKTILAR.DUYGU NEDİR BİLMEDEN DUYGULARIMLA OYNADILAR,İÇİMDEKİ HİSLERİ SAKLAYIP BENİMKİNİ YAKTILAR. SEWDİM AMA YIKILMADIM YIKAMAZLAR ACIDIĞIM TEK BİŞEY WAR ODA BOŞA GECEN OLAN ZAMANLAR.YANDI BÜTÜN UMUTLAR BÜTÜN HAYALLER BÜTÜN SEWGİLER DEMEKKİ BURAYA KADAR MIS.AŞKIM DİYE SESLENEN DİLLER SEWDİM BURNUMDAN GETİRMEYİ BIRAK.BUNU BANA HARAM ETTİLER.SEWMEK OLDU BANA DERT VE KEDER BULA BULA YİNE BENİ SECTİLER SUC OLDU SEWMEK BANA ARTIK YETER.SEWMEYİPTE SEWİYORUM DİYEN BENDEN BETER OLSUN BETER. SENİ SEWMİŞTİM DELİLER GİBİ SEN BANA VEREMEDİN BENİM SANA VERDİĞİM SEWGİYİ BIRAK YALANLARI KONUS ARTIK GERCEKLERİ SEN NEREDESİN BEN NEREDEYİM SİMDİ,HADİ SÖLE SENE BANA BENİ SEWMEDİĞİNİ SÖLEMESEN BİLE GÖZLERİN ANLATIYOR BÜTÜN İÇİNDEN GECENLERİ. BU SEWDAMIZ BURADA BİTTİ ZATEN FAZLA GİTMEZDİ SÖLE BANA BUNUN SONU GELİRMİYDİ NEYSE KAPATALIM GECMİŞTE OLUP BİTENLERİ BUNDAN SONRA İSTESEKTE BİŞEY DÜZELMEZKİ İSTE AYRILDIK BÜTÜN SEWEN İNSANLAR GİBİ SENİN İSTEDİĞİNDE ZATEN BU DEĞİLMİYDİ SÖYLE BANA VİJDANIN RAHAT ETTİMİ ETMEDİYSE KAPAT GÖZLERİNİ VE DÜŞÜNME BENİ BANA YANLIS ANLATMISLAR GERCEK OLAN SEWGİYİ BÖYLE OLACAGINI BİLSEYDİM SEWERMİYDİM SENİN GİBİ SEREFSİZİ... SEWDİM AMA SEWİLMEDİM ALIN YAZIM OLAMAZ BU KADERİM İSTEDİKLERİN YERİNE GELDİYSE SANA TEBRİK EDERİM SEN KENDİ YOLUNA BENDE SENDEN UZAK DİYARLARA GİDEYİM SEWDİM AMA SEWİLMEDİM ALIN YAZIM OLAMAZ BU KADERİM İSTEDİKLERİN YERİNE GELDİYSE SANA TEBRİK EDERİM SEN KENDİ YOLUNA BENDE SENDEN UZAK DİYARLARA GİDEYİM |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
yalancı aşk sözleri
Seviyorum seviyorum diyen diller bakislariyla kalbimi yakan gözler sen den ayrilamam diyen verilen sözler Sonra Birakipda gidenler ben biktim allahim cezalarini artik sen ver Bende bir insanim her insan gibi sevmek benimde hakkim sen bana inanmadin gercek sevgimi hic bir zaman anlayamadin anlayamazsin seni sadece hayatima degil gelecegime kadar bile yazmistim demekki bana karsi güvencin bu kadardi bunu ta bastan anlamaliydim kimselerin gözüne bakmadim seni aldatsaydim simdiye kadar yapardim seni öyle sevdim ki bunu aklima bile almadim senden baskasina elimi uzatamadim seninle geçen zamanimi bosunami harcadim seni sevmeseydim çoktan birakmistim.sevmişim ki her acına katlandım Son kez soruyorum sana inanıyormusun benim aşkıma bilmiyorum Bana inanmiyorsan git ozaman sana zorla inandiramam bana inanmayani kalbime sokamam inanmiyan kisiyle hayatimi paylasamam benim sana verdigim sevgiyi sen kimselerde bulaman sunu da unutma gidersen beni bir daha asla bulaman dönsen pisman olsan yalvarsan sanmaki aciyipta yüzüne bakacam seven insan gitmeyi bile geçirmez aklindan giden insan sevmemistir ben bunu böyle ogrendim benim babamdan hakliymissin aslan babam baksana gidiyor seni seviyorum diyen insan Seviyorum seviyorum diyen diler bakislariyla kalbini yakan gözler sen den ayrilamam diyen verilen sözler Sonra Birakipda gidenler ben biktim allahim cezalarini artik sen ver |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|