|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Ajda Pekkan - Şarkı Sözleri
Mutlu Bütün Şarkılar
Ne yıllar umrumda ne de geçmiş aşklar Sadece sen varsın hiç olmamış kadar Ne diller umrumda ne de dilsiz yıllar Şimdi sen varsın ya mutlu bütün şarkılar Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş ayrılık hiç olmasa Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş bu seven sen olunca Ne yıllar umrumda ne de geçmiş aşklar Sadece sen varsın hiç olmamış kadar Ne diller umrumda ne de dilsiz yıllar Şimdi sen varsın ya mutlu bütün şarkılar Ey anılar hadi gelin karşıma Dönün bakın ben miyim ben mi o ağlayan Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş ayrılık hiç olmasa Söyle söyle bir daha söyle duysun tüm dünya Sevmek sevilmek ne hoş bu seven sen olunca
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu Ne Biçin Hayat
Her kalbin bir aşk hikayesi vardır Benim hikayemse çok acıklı Bir tek sevdiğim elimden gitti Dinleyin bu hayat ne acı Bu ne biçim hayat dünyada yok rahat Yeni bir aşk bul eskisini sen at Ölsen de ölmesen sevsen de sevmesen Olacak bir gün hepsi kabahat Bana çok sevdiğini söylemişti Hayat olmaz sensiz demişti Bir baktım ki bana yüz çevirdi Kalbini başkasına verdi Bu ne biçim hayat dünyada yok rahat Yeni bir aşk bul eskisini sen at Ölsen de ölmesen sevsen de sevmesen Olacak bir gün hepsi kabahat
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Günah Gibi
Bir sayfa kopuyor zamandan Ayrılırken sen yanımdan Bu aşkın daha en başından Korkuyordum ben sonundan Bir günah gibi gizledim seni Kimse görmedi seninle beni Ağlar içim güldü gözlerim Bir günah gibi gizledim Ne bugün ne de yarından Beklediğim ne kaldı Beni o gün senden kıskanan Resimler sarardı |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dile Kolay
Ağlıyorsun derdin mi var Aşık mısın benim kadar Çaresini kimler arar Bu aşk neler neler yapar Delisin mecnun misali Ecel bu dinlemez mani Yalandır herşey bu sahi Yaratan bilir bu hali Bile bile düştünse sen O dinlemez canın versen Peşindedir kaçıp gitsen Bırakmaz ki öldürmeden Sonu yok bu sevgi böyle Kırılır bir tek sözünle Yaş olur akar gözünde Yaradır kanar gönlünde Unut demek dile kolay Ateş düştüğü yeri yakar Anlamaz ki o zalim yar Gezer gezer uzaktan bakar Seni ben ben işte böyle Severim böyle sevince Yaşarım güzelliğince Solarım seninle ben de
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
İki Yabancı
Gece karanlık eller birleşmiş Gece karanlık kalpler sözleşmiş İki yabancı tanışmışlar böyle Yıldızlar şahit olmuş bu aşka Mehtap demiş ki gece aşk başka Yabancılara yapmış bir de şaka Kaybolmuş mehtap dalmış gitmiş buluta Karanlıklarda aşıklar hep yanyana Neden geceyi hep seçiyorlar Yabancılar karanlıkta elele sevişiyorlar İki yabancı gözler birleşmiş İki yabancı kalpler sözleşmiş İki yabancı gölgelere sinmiş Aşkın gözü kör ya geceninki Saklanıyorlar yarına belki Çünkü geceler günahlarla gizli
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hancı
Gurbetten gelmişim yorgunum hancı Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş Aman karanlığı görmesin gözüm Perdeleri ger yavaş yavaş Garibim herşey bana yabancı Dertliyim çekinme doldur hancı Önce kımıldar hafif bir sancı Ayrılık sonradan der yavaş yavaş Bende bir resmi var yarısı yırtık On yıldır evimin kapısı örtük Garip bir de sarhoş oldu mu artık Bütün sırlarını der yavaş yavaş İşte hancı ben her zaman böyleyim Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim Kaldır artık boş kadehi neyleyim Şu bizim hesabı gör yavaş yavaş
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Düşünme Hiç
Düşünme hiç neden diye yorulma O yıllar ki yaşanmayacak seninle bir kez daha Gittikçe kaybolan bir aşk hatırlanan Bizden de güzeldi zaman Acı nedir bilmeden yağmurlu gün görmeden Hep akıllı geçindik, kalp kırmayı öğrendik Söyle ne oldu bize nefret girdi sevgiye Kaldın bak sen kendine, ben de kendim kendime O günlerde bir başkaydın gözümde Tek senle ben kalmıştık sanki yer yüzünde Uzak birbirinden kutuplar gibiyken Neydi çeken bizi bizden
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana Doğru
Herkes seçer kendi yolunu Bilmem ki mutsuzluk mu sonu Şu günlük güneşlik dünyada Bulur en zorunu Benim yolumsa sana doğru Dolandı durdu Çıkmazmış bir sokakmış Meğer dönülmez oldu Dik yokuşlar uçurumlar Anlaşmazlıklar pusu kurmuş önümde Kurtar desem de sen vazgeçsen de Dönüp gitsem de sevgi mahkum elinde Bizi güçlükler ayırsa da Umudum var hala yarın da Ben severim aşkın zorunu Kimi gider kolayına
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kim Ne Derse Desin
Kim ne derse desin aşk için Önce hoş sonra boş gelir Her seferinde canım yanar Aşk bana yalan gelir Doğrusunu sence kim bilir Aşk nedir nerdedir İnanmaktır diyorsan bana Zor gelir çok zor gelir Başrolde çoğu zaman bir kadın Peşinde bir erkek adım adım Dünyanın kanunu besbelli Söyler hep aynı şeyi, aynı şeyi Kim ne derse desin aşk için Önce hoş sonra boş gelir Her seferinde canım yanar Aşk bana yalan gelir
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kimler Geldi Kimler Geçti
Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Petrol
Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel hayat Sanki herşey birden bambaşka oldu Sensiz ne kadar zormuş meğer ne güçmüş hayat Aman petrol, canım petrol Artık sana sana muhtacım petrol Elinde petrol, sonunda petrol Artık dizginlerim senin elinde petrol Öyle gururlusun giremem yanına Girmişsin kimbilir kaç aşığın kanına Dolardan marktan başka laf çıkmaz dilinden Neler neler çekiyorum senin elinden Nice zengin dilber düşmüş ardına Düş başka gerçek başka yar olmazsın sen bana Belki gideceksin bir gün gerçekten İşte senin ardından ağlıyorum şimdiden
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana Neler Edeceğim
Çoktandır anladım senin gözün dışarda Eskisi gibi bağlı değilsin bana Gelmem bu oyuna bırakmam yanına Ne işler açarım başına Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin Ne hayrın dokunur ne birşey umulur Başkası sende bilmem ki ne bulur Elinden uçanla bir kaçan kurtulur Bugün seversin yarın unutur Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkında geleceğim senin Kolla kendini sıra bana geldi Kadının fendi erkekleri yendi Bak zaman değişti sabırlar tükendi Yalvarmak çok eskidendi Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin
|
|