|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Athena - Şarkı Sözleri
For Real
Hey you, What you doin', what you waitin' for? Comin' up, let's go, yeah Are you in, are you in, are you in there? Can't you see where we could go? All I know is you don't want to be a part of the crowd Realize yourself You say it but don't feel it What you sayin' has no meanin' Face the truth, don't hide your soul For real, I'm for real Up, I wanna bring you up (4) Do you want, do you want? Up, I wanna bring you up No questions, no answers, Rules around circles Respect me, and you will see Are you in, are you out? Do you know your way out? Comin' up now, comin' up For real, I'm for real Up, I wanna bring you up (4) Do you want, do you want? Up, I wanna bring you up Up, I wanna bring you up (5) Do you want, do you want? Up, I wanna bring you up Up, I wanna bring you! Come on, risin' up now, risin' up now!
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
An
Kendine dön otur karşıma Ağırdan sessizce bakışalım Kapat gözlerini boşlukta yüzmeli Elimden tut sıkıca Ben sende sen bende Ne olursa olsun yine Her dakika ölsek keşke Tekrar dönsek biz bize, bu böyle Büyü varmış bu gece yükseklerde Kokuyor Burada herşey sıcak İstediğimizde burdayız Yalnızken aslında yanyanayız Dönelim mi hayata
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bak Takılmana
Kendini suçlama Suçlamaktan vazgeçsen diyorum Uyan çık artık o kafadan Daha da fazla uzatmadan Dostum içinden geçenleri tutmasan Diyorum Yüzüme baka baka konuşsana Biraz biraz anlatsana Haydi haydi takma kafana Sallaya sallaya Bak takılmana Hepsi boşu boşuna Hep boşuboşuna hep boşuboşuna Herşeyi şimdi şu anda Silebilsen diyorum Zamana karşı yarışmadan İyisini kötüsünü ayırmadan Sinirini bozma gelir geçer Kırmızı muhabbetler Gel akalım her dakikaya Herşey yolunda inan bana
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beyoğlu
Beyoğlu'nda gezersin Gözlerini süzersin Sevdiceğim yavrucağım Niçin niçin beni üzersin Mavi gözlük takarsın Çok canları yakarsın Sevdiceğim yavrucağım Niçin niçin beni üzersin Gel gel gel bana Gel bana gel Gel gel yanıma Yanıma gel |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Fik Fik
Bana her zaman Deli manyak derler Evet bazen öyle Gelip giderler İşte ben zaten Bu yüzden ben Güzel güzel güzel güzel Başından beri hiç Normal olmadım Normallerden çok uzaktaydım Ne dedilerse kaale almadım Devam devam Devam devam Tamam hepsine herşeye tamam Sen ne diyorsan tamam Hepsine herşeye tamam Senin sorunun ne biliyor musun bence Kasıp kasıp Duruyorsun köşede Ne kadar sürecek Bu iş böyle Olmaz olmaz olmaz Deli olalım Ban bakma işin içinden çıkamazsın Boyutlarımız ayrı anlayamazsın Bence herkes kendi gibi kalsın Aman aman aman aman
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öpücük
Pardon seni rahatsız etmek İstememiştim Sadece dudağından öpmek İstedim Tamam belki pek ince teklif Edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden Değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpücem öpücem dedim sana Trip yapma yapma Trip yapmasana bana Nasıl oldu bir anda ben de çok Şaşırdım Ben ilk görüşte hiç aşık Olmamıştım Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yavaş yavaş
Ne yaparsan yap Kendine yapıyorsun Sanki benim için yaşıyorsun Kendi kendini kandırmaktan Sıkılmadın hala Alay edip kendini düşürüyorsun Gülerken için için ağlıyorsun Israr etme inkar etme Anlamıyorsun hala Yavaş yavaş Yavaş yavaş Yeter artık kendine gel Dur çok fazla coşma Elinden gelen bu kadar Bekle bekle konuşuruz Bir ara Kaldır kolunu havaya Teslim ol pişman olma Ateş etmeden son defa Düşün bir daha Sen seni hiç mi sevemiyorsun Belki kendine güvenemiyorsun Sus soru sorma Cevabım yok Tanıyamadın hala Bana öyle bakma kaldıramam İçimden geçeni saklayamam Kısa kısa uzak ara görüşürüz sonra
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yorulmak Olmaz
Ben hayatta hiç engel tanımadım Ne varmış ki bunda Dünyaya ters gelse bile Yan çizip umursamadım Ne görmüşsem o doğrudur Doğru bana göre zaten yoktur Her kafadan bir ses çıkar Kıyametler bundan kopar ya Yorulmak olmaz yorulmak olmaz Bıkmadan usanmadan devam yola Bir gün düşsem başka gün kalkıcam Biliyorum bunu Her defasında kafa üstü Daha sert dibine vurucam Yanlışa doğru demeden Kendime yalan söylemeden Yüzüne bakıp ağlamadan Nasıl anlardım canım yanmadan yaa Beni bana hatırlatan yine bendim sonunda Yeniden başlasam dibinden Ne varsa yaşamak güzel yeniden başlasam
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sen de Yap
Mürekkep sıcak ama yazmadım Kalbimi kağıda dökmem ki ben Hüzün biriktiren anılar hemen şimdi yansın Camları kapıları kırdım yaktım Aynı şeylerden çok sıkıldım Kıtalarda sörf yaptım da öyle rahatladım Demin de söylemiştim sana sen de yap güzel Oluyor Demin de söylemiştim sana sana sana güzel Oluyor Rutin hayat bu en büyük girdap Dikkat et sempatik başlar Antipatik ama enteresan alakam yok Bunlarlan Vazgeçemediğim herşeyimi Çöpe attım üstüne bastım Anlatmakla olmuyor yaşaman lazım Yalandan okumuştum her şeyi Ne kadar da boşlarmış oysa Sahiplendiğin ne vara Savur hepsini okyanusa
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Skalonga
Sevgilim ah bir anlasan seni ne çok sevdiğimi Sensiz hayat boş gelir bana, sensin benim tek tesellim Artık uzat ellerini, o sıcak sevgi dolu kalbini Sen kaybettin, bozdun artık beni Gel bak, gel otur sana ne anlatacağım Asıl derdimi tam açıklayacağım Bir dön, baksan kolayca anlarsın Fazla sorma yoksa pişman kalırsın Kaç kere kaç ola? Sen gerisine hiç karışma O günler gelir aklıma hep o bizim dama çıkınca Hiç mi sızlamıyor, kalbin dolmuş taşla, taşla Gel bak, gel otur sana ne anlatacağım Asıl derdimi tam açıklayacağım Bir dön, baksan kolayca anlarsın Fazla sorma yoksa pişman kalırsın Kaç kere kaç ola? Sen gerisine hiç karışma Bu son mektup işte sana, gözyaşlarını bilmem ama Nah! çok beklersin, bunlar rüya, rüya sana Gel bak, gel otur sana ne anlatacağım Asıl derdimi tam açıklayacağım Bir dön, baksan kolayca anlarsın Fazla sorma yoksa pişman kalırsın Kaç kere kaç ola? Sen gerisine hiç karışma Yetmedimi, yetmedimi al daha Gümbür gümbür eder herşey bir anda Ne oldu, ah ne oldu, baksana Yüce mukaddes aşkımız bir anda Kaç kere kaç ola? Sen gerisine hiç karışma
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Devam..Boşver
Ah, neydi o gece! Sendin yanımda karanlık sokakta Suç işlerken, zevk tadarken almıştık bin bela Sonu gelmez, beş para etmez, olay boş olsa da Eğlenirken, mest olurken hiç olur mu bırakmak? Devam... boşver... hadi, hadi, hadi, hadi, hadi Koşsak yine yanyana Korkuyla koştur durma İşte yeniden çıktık yollara arkamıza bakmadan Savrulurken, paylaşırken, hiç kaldık mı ortada? Tüm kelimelerin hepsi nafile, değmez hiç bir şeye Eğer dinlersen, kaybedersen, dönüş yoktur geriye Devam... boşver... hadi, hadi, hadi, hadi, hadi Koşsak yine yanyana Korkuyla koştur durma
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yanımda Değil,kanımda
Sabah saat 9:45, hava soğuk kafam leş Gri günden bir esinti, kan gibi, nefes gibi Aynı sabahtan başka akşam, durmaksızın hep yanyana Sebepsiz ve bedensiz bir ruh gibi karanlığa Bilmeyenler bilmezler, zaten yok bilmesinler Yanımda değil kanımda, sen de ardında Kimse, kimse görmesin birbirimizi tadarken Bakanlar hep söylesin, sağdan gelen soldan geçsin Bilmeyenler bilmezler, zaten yok bilmesinler Yanımda değil, kanımda, sen de ardında Tüm her şey elimde şu an sanki Ah gerçek bu işte, yanımda değil, kanımda
|
|