|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Ayşen - Şarkı Sözleri
Aman Be
Hiç bir şey yokmuş gibi bakma öyle Bir narin gül dalıydım kırdın Ben gönlümü sana verdim ama Sen gittin ah kaldın uzaklarda Gün geldi başucunda bahar oldum Sense ah güzü sevdin durdun Yalnız seninim dedim Ama yetinmedin Sana yetmedi yetmedi yazık ki sevgim Aman be aman be Ben bittim artık bana dönsen de Yapamam dönsen de artık olmaz seninle Vazgeç benden gelme Vazgeç artık benden sen git gelme Aman be aman be Acıyı öptüm durdum sen diye Artık yok bu işkence kaldım kendimle Vazgeç benden git artık gelme
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşığım Hala
Yenildik bitti her şey Anılar kaldı dilimde Acılar gizli içimde Sana unuttu seni deselerde Gerçeği bilmezler onlar Duyamazlar yüreğim ağlarken ah Böyle mutluyum zannetme Dudağımdaki o gülüş yalan Yalan dünya sen yoksan Sen kimseye inanma Hala yalnızım ben Her duyduğuna aldanma Kimseye inanma Görseydin anlardın Hala aşığım sana Alışamam yapamam kimseyle Gönlüm seninle hala Seni bir daha görmesemde
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bitmiş Artık
Dün yine düşündüm eski günleri Nasıl değişti her şey Biz de değiştik bilmeden Suçumuz yok anladım Ne aşk ne hasret hiç bir şey Sonsuz değil sonsuz değil Ne yazık her sevda Zaman geçtikçe eskiyor Ne zamandır uzaklaştık farkında olmadık Sevgilim inanmasak ta Aramızda bir şeyler bitmiş artık Gittiğim gün hesap sorma Bitmiş artık zorlama |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bulamadım
Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde Hevesim kalmadı artık aşktan yana Anılar yok artık aklımda Böyle miydim bir zamanlar Gecelere sığmazdı aşklar Soluyor renkleri artık hayallerin Tadı yok adı yok artık eski günlerin Yanlış aşklardan yoruldu gönlüm Belki de hata bende suç bende Yanlış adreslerde aşkı sordum aradım Bulamadım hep aradım Çok uzakta sanki eski sevdalar Gönlümden uzakta aklıma gelmez arzular Yalnızlık kolaymış kolaymış ayrılıklardan Yavaş yavaş tükenmişim farkında olmadan
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çok Şey İstemem
Sabah olmadı daha Bekliyorum seni hala Belki de aklına eser de Çıkar gelirsin diye Mecbur değilsin ki kalmaya Ömür boyu benim olmaya Yeter bana bir tek gece O gecenin izleri yeter bana Gel yormam seni Korkma sorular sormam Gidersen ölmem korkma Alıştım ben vedalara Gel çok şey istemem Korkma peşine düşmem Bana yeminler etme Alıştım ben gidenlere Beni yıkıp geçenlere Bir gün bitti desende Ağlamam korkma
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nerdesin (day by day)
Her şey boş bir rüya mıydı Yoksa hepsi yalan mıydı Sende gittin herkes gibi Sevmedin benim gibi demek ki Tam da aşka inanmıştım Uykulardan uyanmıştım Sen çeldin benim aklımı Böyle kaybolmak var mıydı Var mıydı böyle kaçmak nerdesin Var mıydı yoldan çıkmak nerdesin Bir gün uzakta olsam özlerdin Böyle mi oldu şimdi nerdesin Var mıydı böyle kaçmak nerdesin Var mıydı yoldan çıkmak nerdesin Uçtun gittin bilinmez bir yerdesin Biz el mi olduk şimdi nerdesin
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uzaktan Geldim
Her şey boş bir rüya mıydı Yoksa hepsi yalan mıydı Sende gittin herkes gibi Sevmedin benim gibi demek ki Tam da aşka inanmıştım Uykulardan uyanmıştım Sen çeldin benim aklımı Böyle kaybolmak var mıydı Var mıydı böyle kaçmak nerdesin Var mıydı yoldan çıkmak nerdesin Bir gün uzakta olsam özlerdin Böyle mi oldu şimdi nerdesin Var mıydı böyle kaçmak nerdesin Var mıydı yoldan çıkmak nerdesin Uçtun gittin bilinmez bir yerdesin Biz el mi olduk şimdi nerdesin
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öğrendim Sevmeyi
Her zaman olmasada bana gülüp göz süzmelerin Aldanıp yanımda olduğuna bir inansam Tutsam ucundan yakalasam hayatına renk katsam İstemez misin bana dokunup yine sevişmeyi Bitmedi bu sancılar Yetmez mi çektiğim acılar Bu sevda yolunda beni Söyle başka kim anlar Bırakma yol ortasında yüreğimi Acı çektim öğrendim sevmeyi Gel bu sefer son olsun Ayrılık unutulsun Acı çektim öğrendim sevmeyi Yediveren güllerin içinde bir küskün dikenim Kanadı hiç sarılmadı yarası yaralı ellerimin Tükendim bildiğim gibi değil inan sevgilim Bir sıcak kucağa yaslanıp ağlamayı özledim
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |