|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Hacer
Biri Biri
Yazarsan yerini, belli değil Kaçırsan elini, mühim değil Gözlerin çok uzak, benim değil Ayrıyız, umrumda değil İzin vermez, sönmez aşk Yarına kalmaz ayrılık Yapmaz, naz olmazsa olmaz Seni beni bağlar biraz Bizi bizi dağlar kiraz Uzaktan biri biri seni seviyor Zaman akıp gidiyor Yanlış hep mi beni buluyor Hiç şansım gülmüyor |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Böyle Mi Olacaktık
Unutmamışsın, çok uzun zaman oldu Eski resimler sarardı soldu Senindim elbet Seni gördüğüm vakit Unutmamışsın, kaç sene oldu Gözüm dalardı uzak denizlere Her gece senin gözlerin Böyle mi olacaktık Biz hayat yolunda senle Böyle mi olacaktık Bu mu yazıldı kadere Unuttum desem yalan Acım hala yüreğimde Harcanıp geçti seneler Ayrı ayrı yerlerde |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Erkekler
Aramızda aşk vardı Sen hep uzaklarda kaldın Birisi varken böyle İkincisi niye? Erkekler ah erkekler Aşk trafiğindeler Bir gün bir yerde patlarsa teker Size kadınlar güler Sensiz olamam derken Gittin bu kadar erken Anladık ikincisi varken Üçüncüsü niye? Erkekler ah erkekler Aşk trafiğindeler Bir gün bir yerde patlarsa teker Size kadınlar güler Eremedin muradına oh ya Yakalandın bak sonunda Şimdi vur kafanı duvarlara Dönmem artık sana Erkekler ah erkekler Aşk trafiğindeler Bir gün bir yerde patlarsa teker Size kadınlar güler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kapılarım Açık
Güller sofrasında dudaklar Dökülmüş üzerime Tenim dirense de güz yağmurlarına Seninleyim dinle Islak bir şarkı bende Yasak bir aşk içimde Güz yağmurlarında ıpıslağım Kapılarım açık bekliyorum Güller sofrasında bakışlar Açılmış yüreğime Tenim dirense de güz yağmurlarına Bekliyorum söyle |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kuşluk Vakti
Kilitlerimi açtım Seni bana seçtim Gözyaşımı derdim Bir an önce sil diye Vurdumduymaz sevdalara Kuşluk vakti sarılmalara Hasretim senle Vurgunum tende Nöbetlerimi çizdim Beni sana verdim Kaderimi sildim Bir an önce gel diye |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Neden Buralardayım
Gecelerden uzaktayım Bu diyarlar bu zamanlar Hayır, hayır ben değilim Bu, bir başkası Neden buralardayım of Özlemlerim demlendi Sevgilerden uzaktayım Dilimde gurbetliyim Yavaş yavaş yanıyorum Aman dostlar Bana, yine mi özlemler Hayır, hayır artık buna dayanamıyorum Neden buralardayım Sevmelerim senlendi Sevgilerden uzaktayım Dilimde hasretliğim |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nerdesin
Bunca yıl yolunu gözledim Bir gün bile bana gelmedin Ayrılığı sen istedin Sensizliği bana öğrettin Nerdesin gelmedin Ellerin ellerim Gözlerin gözlerim Yüreğin yüreğim Canım benim Şimdi ben çok uzaklarda Sense hala benim aklımda Umutlarım yarınlarda Çaresiz bıraktın beni aşkımla Kimlesin gelmedin |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Serseri Yankısı
Firari bir aşkın koynunda Gidip geliyorum Serseri yankısında Seni arıyorum Kayboluyorum bazen Korkuyorum kendimden Ellerimde ellerini Yüzümde ararken Kırmızı bir gül içinde Sevip sevmiyorum Serseri yankısında Seni anıyorum Sevemiyorum bazen Kaçıyorum kendimden Gözlerimde gözlerini Bende yakalarken |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Son Defa
Yok yok artık sevmiyorum seni Bıraktım herşeyi Sen de bırak beni Sen sen çok üzdün beni Ne varsa şimdi Ver bana geri Son defa elveda derken sana Gidiyorum bu son veda Bırakıyorum herşeyi arkamda Korkmuyorum asla |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|