|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Niyazi Ateşli
Bağa Vardım
Bağa vardım nar için ben yandım yar yandım Gül kopardım yar için yandım gül bir tanem El vurma diz kırma yüreğim yaralı Beni baştan çıkartan o göz karalı Bağa vardım budanmış Ah Güle bülbül dadanmış El vurma diz kırma yüreğim yaralı Beni baştan çıkartan o göz karalı Terzilerde makine Kalk gidelim hakime El vurma diz kırma yüreğim yaralı Beni baştan çıkartan o göz karalı |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bitlis'in Yolları Taştır
Bitlis'in yolları taştır geçilmez Soğuktur suları bir tas içilmez Anadan geçilir yardan geçilmez Karadır saçların sırmadan telden Ağlarım sızlarım ne gelir elden Bitlis'in suları soğuktur serin Vuruldum sinemden yaram pek derin Bağımda bahçemde gülleri derin Karadır saçların sırmadan telden Ağlarım sızlarım ne gelir elden |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dideban Üstündeyim
Dideban üstündeyim (Loy loy loy loy loy malım) Dal boyun kastındayım (Loy loy loy loy loy malım) Erenler dua edin (Loy loy loy loy loy malım) Ben murat üstündeyim (Loy loy loy loy loy malım) Gidersen yolun olum (Loy loy loy loy loy malım) Uzanım kolun olum (Loy loy loy loy loy malım) Nerde konak edersen (Loy loy loy loy loy malım) Orda yorganın olum (Loy loy loy loy loy malım) Giderem Van'a doğru (Loy loy loy loy loy malım) Yolum ihvana doğru (Loy loy loy loy loy malım) Kes başım kanım aksın (Loy loy loy loy loy malım) Kadir bilene doğru (Loy loy loy loy loy malım) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gidersen Yolun Olsun
Gidersen yolun olsun yoncalar hanım yoncalar Uzanım kolun olsun Sarmağa beli inceler Potinimi düğmelirem Aç koynunu yer eyle Soğuk vurur ölirem Sallasın beli inceler Nerde konak olirsen yoncalar hanım yoncalar Orda yorganın olam Sarmağa beli inceler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
O Yanı Hindi Bu Yanı Hindi
O yanı hindi a balam bu yanı hindi Çöz beyaz göğsün a canım yar gelir şimdi Ah kaşlar karadır Gözler eladır El vurma diz kırma Sinem yaradır O yanı pembe balam bu yanı pembe Çöz beyaz göğsün balam gönlüm var sende Ah kaşlar karadır Gözler eladır El vurma diz kırma Sinem yaradır O yanı mermer balam bu yanı mermer Çöz beyaz göğsün balam bir hanım terler Ah kaşlar karadır Gözler eladır El vurma diz kırma Sinem yaradır |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Oynama Yorulursun
Oynama yorulursun hah ha hah ha ha ninna Civansın kırılırsın hah ha hah ha ha ninna Sen bir dünya güzeli hah ha hah ha ha ninna Her yerde bulunmazsın hah ha hah ha ha ninna Bağa gel bostana gel hah ha hah ha ha ninna Zülüfün destele gel hah ha hah ha ha ninna Baban izin vermezse hah ha hah ha ha ninna Yalandan hastalan gel hah ha hah ha ha ninna |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yavaş Yürü Gelirem
Yavaş yürü gelirem yoncalar hanım yoncalar Potinim düğmelirem sallansın beli inceler Az koynunu yer eyle yoncalar hanım yoncalar Savuk vurir ölirem sallansın beli inceler Yoncalar hanım yoncalar Sallansın beli inceler Gidersen yolun olum Uzanım kolun olum Nerde konak olursan Orda yorganın olum Yoncalar hanım yoncalar Sallansın beli inceler |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |