|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
tövbekar
Gözlerim doluyor utanıyorum Gözlerim doluyor utanıyorum ağlamaya Sen dururken karşımda Gözlerim doluyor utanıyorum ağlamaya Eski günlerin hatırına Uçup gitti masalımız Geriye kaldı acılarımız Senden sonra tövbekarım Boynu bükük duruşumla Doğrularla yanlışlarla Senden sonra tövbekarım Şu hayatta ağlamak Ve gülmek çok zor bana Duygularım kayıplara karıştı Bu baharda Uçup gitti masalımız Geriye kaldı acılarımız Senden sonra tövbekarım Boynu bükük duruşumla Doğrularla yanlışlarla Senden sonra tövbekarım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
unutamadım
Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kimbilir kimler var kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım o eski günlerde Ne yaptımsa seni seni unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım..... |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
unuttum seni ben
sus konuşma artık seni dinlemem verdigim sevgiyi yok ettin ellerinle git başımdan daha çok üzme beni kararımı verdim olmayacak dönüşü olmaz aşkın yıkarken düşünseydin pişmanlık fayda etmez sen istedin unuttum seni ben günahlar boynuna yazılmış yazıyı çevirdin sen tersine sevgimi kaybettin mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben aylardır bekledim haberin gelmedi ansızın karşıma çıkmışsın nafile sevgimi kaybettin mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben bebegim günahlar tek senin boynuna yazılmış yazıyı çevirdin sen tersine hani sen benimdin durmadın sözünde istediğin yere git unuttum seni ben |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
uslandım
Ben ne yaptim yanliz kaldim Anlamadim neden Parcalandim hirpalandim Cok yoruldu bu beden Hayatimdan cikmanin bir anlami yok hemen Duyduguna inanma sen birazcik bana güven Seni severim yemin ederim affederim diyorsan gelirim Kiymetini artik bilirim uslandim sevgilim |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
vurmayın
Nasıl geldik buralara Bir ben bilirim birde sen Neler çektik bu yollarda Şimdi sensin giden Yüzüme gülerken arkamdan vurdunda Kime güveneyim kaldım ortada Dostum dediklerim düşmanımmış meğer Kuyumu kazdılar Vurmayın vurmayın Bende bir insanım Çok derde ortak oldum Yaralı bir canım Sormayın derdimi halimi sormayın Anlatsam ömrüm biter Sebebim olmayın |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
yalancı aşkların ol
Olumlu yada olumsuz bir şey de Bu sessizlik sona ersin Kalbin ya beni hemen terk etsin Ya da eskisi gibi sevsin Aşk yakıp yıkmalı ortalığı Tozu dumana katıp savurmalı Ortasına tahammülüm yok Kalp seviyorken tutuşmalı Gideceksen şayet yolu biliyorsun Git yalancı aşkların ol Ben gibi bir sevgili daha bulursan Öp te başının üstüne koy |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
yaralı bir aşkın öyküsü
Çok ağladım ben bu aşktan Çok yalvardım Allaha Duymadı sesimi ne yaradan ne sevgili Kahrettim kendimi yıllarca Gülmedi hiç yüzüm Teslim oldu özüm Gecem ve gündüzüm Kabus oldu bu aşktan Yaralı bir aşkın öyküsü Yarası derin büyük sancısı Soranı yokimiş derdi başından aşkın Böyle bir aşkın öyküsü |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
yeminim olsun
Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Kendimden bile çok sevmiştim seni Bir daha yaşamak zor bu sevgiyi Yine gel canım kurtar bu acılardan Geri gel gülüm vazgeç şu gururundan Bana son bir şans versen Beni bir kez daha sevsen Yoluna canım fedadır yeminim olsun. |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
yeni köy rıhtımı
Martılar ağlıyor yeni köy rıhtımında seni bana soruyorlar o gitti diyorum martılar aglıyor yeni köy rıhtımında seni bana soruyorlar o gitti diyorum sen hataLarım en zayıf yanım sen benim hayatımdın offff gözLerinde sözLerindE hiç yaLan yoktU ama gönLünün o çİrkin yüzü hep yaLan doLu bir sözünLe şu aLemisiLer geçerdim aşk yoLuna senLe gözüm yumar giderdim bir sözünLe şu aLemisiLer geçerdim aşk yoLuna senLe gözüm yumar giderdim |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
yol verin bana dağlar
İçimdeki duygumu değil Hatalarımı ararlar Gönlümdeki masalı Sormazlar bile Hep böyle midir bu çarkın dönüşü? Karanlık mıdır ilerdeki aydınlıklar? Yol verin bana dağlar Yüreğim kan ağlar Sevdiğimden ayrı düştüm Kimler anlar Derdimi sormazlar Sorar ağlamazlar Derd-i aşka düştüm a canım Kimler anlar. |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Senior Member
|
yollara taşlara
Erkekçe söyLüyorum ağLıyorum Her gece Şunu bil istiyorum degmedim bir tene sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden bu gururun peşinden bir ömür gideceksen şunu bil istiyorum olmayacak hiç kimse sana oLan bu sevgimi eşin dostun biliyorda söyle söyle söyle senin yüregin sızlamazmı yollara taşlara yazdım adını gel yorma bu deli aşk adamını seninle can vermeye hazır bu beden ölüm gelirse gelsin bir allah birde senden |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
yürek ağlar gözden önce
Kisa cümlelerle yasarken seni Uzun uzun düsündüm bitti Zoruna gitmesin bu aci gercekler Ikimizin bu aska gücü yetmedi Ayriligin merhemi silip atmak canimdan Allahim söküp alsin seni bu sol yanimdan Kendi zarfinda sakli bir veda mektubuyum Artik sana yasakli askin masum kuluyum (Siir) Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce…. Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|