|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
|
Hakan Altun
ağlamak yok yüreğim
Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız.... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
ah başıma gelenler
Ah ne zarar aşk ne gezer Bu gönül derdine çare arar Yalnız geldim yalnız giderim Aşk olmazsa söylenirim Bir kere sevdim bin kere pişman Oldum sevmez olaydım Âşık olma çok yanarsın Diyenlere hiç inanmazdım Vay başıma başıma gelene Sevdiğim yârim şimdi nerde Al birini, vur ötekisine Ciğerleri beş para etmeyenler Aşkımı çalan hırsızlar Güzel Allah'tan bulsunlar Ah be gönül kimlere kaldın Seni yarı yolda bıraktılar. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
ah be anacağım
Mahalleden bir gacıya Tarız oldum yanmışım Anam bu iş olmaz diyor Şaşırmışım kalmışım Ateş yandı sönmüyor ki Çıra gibi yanmışım Kara sevda söz dinlemez Ben bu aşka dalmışım Ah be anacığım eh be anacığım Ben bu gacıya yanmışım As be anacığım sus be anacığım Ben bu gacıyı alacağım x 2 Mahallenin efendisi Namı değer biriyim Façam düzgün dile destan Her halimden belliyim Sevdim anam çok mu gördün Bırak artık evleneyim Daha fazla üstüme gelme Biliyorsun zır deliyim |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
ah bu gönül
Bugünlerde kendimle savaşıyorum Bugünlerde hergün küsüyorum Mantığım unut diyor gönlüm asla Ah bu gönül nuh diyor peygamber demiyor Seviyor, özlüyor, yari isityor Hasretinden yanıyorum Yanıp yanıp sönüyorum Beni unutursan eğer Beter olasın beter Bugünlerde kendimle savaşıyorum Bugünlerde hergün küsüyorum Ah bu gönül Nuh diyor peygamber demiyor Seviyor, özlüyor, yari istiyor Hasretinden yanıyorum Yanıp yanıp sönüyorum Beni unutursan eğer Beter olasın beter |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
aslı sen değidin
Al sen de al, Bir damla aşkım vardı Onuda aldın zaten Git sende git, Yanımdayken bile Benim değildin zaten Başka bir şeydi bu Yaşadığımız başka Ne masallara konu olurdu Ne de o asil aşka Ben de sevdim seni Gözbebeğim gibi Ben de aşık oldum Güller gibi soldum Çok sevmiştim seni Keremin aşkı gibi Ama aslı sen değildin Söz - Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Sezgin Gezgin Klarnet: Kirpi Bülent |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
ayrılık olmasaydı
Bilmiyorum senden sonra bir daha sever miyim Hep hazanmış bana kalan bahara erer miyim Biraz düşen ardımızdan çok şeyler bıraktık biz Ne oldu da yok yere hasrete bağlandık biz [Nakarat] x 2 Biraz gam, biraz keder dert değil bu da geçer Her şeye katlanırdım ayrılık olmasaydı Diyorsun ki alışmalı zamanla unutursun Unutamam sende beni unutma ne olursun Belki bir bir yerlerde karşına çıkacağım O gün bile seni hala seviyor olacağım [Nakarat] x 2 Anlamadığım o kadar çok şey var ki Mesala aşk Aşkı tuhaf kılan kaybedildiğinde bulamayacağını bile bile aramak mı? Yoksa bir alışkanlık haline gelmesinden korkmak mı? Ayrılık olmasaydı belki her şey çok güzel olacaktı Ama ayrılık, mutluluk, hüzün, sevinç hepsi bizim için Nedendir bilinmez aşk niye vardır? Ama hayat aşkı yaşadığı kadardır. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
aşkım aşkım
Oy meseler meseler Su doludur siseler Acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler Askim askim masalim sarilip koklasalim Sariyerde olmazsa bebekte bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Yeniköyde olmazsa beykozda bulusalim Ayseler hatun olur sözünle bütün olur Ayselere vurulan yanarda tütün olur Askim askim masalim sarilip koklasalim Trabzonda olmazsa Rizede bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Istanbulda olmazsa Artvinde bulusalim Aysem aysem acta gel gizli gizli kacta gel Cumartesi isim var Pazar günü 5'te gel Askim askim masalim sarilip koklasalim Tarabyada olmazsa Pendikte bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Giresunda olmazsa Ordu'da bulusalim |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
aşkıma son şarkım
Son gecemde, son gözyaşım. Hem ağladım hemde yazdım. Dertlerimle yalnız kaldım. İçimi döktüm kalemi kırdım.. Önümde kağıdım elimde sazım Sana olan aşkımdandır bu son şarkım.. Yar bu şarkım tek senin için Sende kalsın belki dinlersin Bir soran olursa eğer Gönlü yananların şarkısı dersin.. Yar bu şarkım tek senin için Sende kalsın belki dinlersin Bir soran olursa eğer Hasret çekenlerin şarkısı dersin.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
bana göresin
Seçkin bir yerdesin Gönlüme taht kurmuşsun Aradım yıllarca Sonunda seni buldum Şans güldü bana da Tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi Çıktın karşıma Bana göresin boyun boyuma Gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum seni de Kalbime gönlüme bağlamışım ben yar |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben seni sevdim
ben yalnız seni sevdim,başka kimseyi değil kalbimin anahtarını bir tek sana verdim,başka bir kula değil ben nefes almayı seninle sevdim,sen yoksan bende yokum bu aşkta duygu ve gurur çoktu bir biz vardık bu aşkta yalan dolan riya yoktu anlamadık seneler boyu sürecek sevgimiz anılarla başbaşa günlerde kaldık bu mudur aşkın adaleti dedikleri aşkları anılar mı yaşatır bu mudur aşkın adaleti dedikleri bu aşka ayrılık mı yakışır. ben seni sevdim ayrılığı değil ben seni sevdim yalnızlığı değil teslim ettim yüreğimi kalbine ben seni senle yaşamayı sevdim... |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
bir telefon
Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız servettir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende biliyorsun Niye beni aramıyorsun Ben seni bir anlık degil Bir ömür boyu ararım Gururum umrumda degil |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu kalp senin için atacak
En zor animda tanidim seni Bütün dünyam degisti Raziyim senle ölmeye Unutma bunu sevgilim Günes olup Üstüme dogdugun Nedenim var Dünyada Ellerin gözlerin sözlerin Siir tadinda Deliler gibi asigim sana Duydugun her söze ne olur inanma Hayatdan seninle zevk alir oldugum Bu mutlulugu cok görme bana Yer yüzünde gökyüzünde bu kalp senin icin atacak Duygularim bir anlik degil bir ömür senle yasayacak |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
can feda yoluna
Mazide kalanlar çıkmaz aklımdan Yarım kalan aşkın tadı bağrımda Ayrılık sebebi hala bilinmez Ben de sevdim sen de, kimse çekemez Sensiz bir dünyayı hiç sevmiyorum Sensiz yaşamayı istemiyorum Karşıma çıkmanı hep bekliyorum Allah'ıma yalvarıp gönder diyorum Ölürüm ben yine vazgeçmem senden Seviyorum seni can feda yoluna |
|
|