|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Baha - Şarkı Sözleri
Vazgeç
Öyle sevdim ki seni Aşkım ölene kadar Olmadı ama olmadı Hasret nereye kadar Söyle insafın yok mu senin Sen laftan anlamaz mısın Hergün büyüyor sensizliğim Seviyorum duyuyor musun Vazgeç gururundan yanılıyorsun Topla valizini gel ne olursun Her gün ölmeyi kader sanıyorsun Bize bizden başka dost yok anlamıyorsun |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bitmeliyese
An be an korkular Gün be gün kaygılar Ne olursun sus Ne zamandır bir çözüm yok Aşkımız sus pus Eski senden hiç eser yok Geceler kâbus Bitiyorsa bitmeliyse, niye zorlarsın Biri burdan gitmeliyse, bu sen olmazsın Acısıyla tatlısıyla yaşanan kalsın Birgün gelir hatırlayıp, yanar ağlarsın |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk Acısı
Bugün ayrılığın ilk günü Daha şimdiden seni çok özledim Gönül çekmeyince anlamıyor Ne yazık sonunu göremedim Ben hangi savaştan galip çıktım ki Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki Yaşamayan nasıl bilsin Alt tarafı aşk desin Allah kimseye vermesin Aşk acısı |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ölmeyen Şarkı
Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Seni Benden Alamazlar
Seni benden alamazlar İnan benim canım sensin Gidemezsin gidemezsin Nasıl sevdim bilemezsin Gözlerime bakta inan Senin için kimmiş yanan Belki birgün benden sana Gelecekler hep yalanla Ayıramaz kimse bizi Nasıl sevdim bilemezsin Gözlerime bakta inan Senin için kimmiş yanan |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çılgınım Benim
Eylül Yağmurlarıyla Islak Tren Rayları Seni Alıp Götürdü Yalnızlık üşümekmiş Yalnızım üşüyorum Uçurummuş sensizlik Tut beni düşüyorum Düşten bile güzeldi erimek kollarında Uyanmak sabahlara teninin kokusuyla Göğsüne sokularak uyanmayı özledim Dilimde bizim şarkımız ağlayarak söylerim Delisin delisin çılgınım benim Aşkımsın canımsın kadınım benim Geleceksen deli dalgalarla gel Sönmüyor içimde yangınım benim Geleceksen deli yağmurlarla gel Sönmüyor içimde yangınım benim
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Cesaretim Mi Var
Cesaretim mi var senden ayrılmaya İnan gücüm yok Yetmedi mi ah çektiğim acılar Şimdi senden bana hiç mi insaf yok Aldırma sen ellerin o sevmiyor dediğine İnanma sen kimsenin aldatıyor dediğine Kalbim ağlarken yüzüm gülüyor Bedenim yaşarken ruhum ölüyor Zannetme sevgilim sensizken mutluyum Bana mutlu diyenler yanlış biliyor İhanetim mi var böyle olmaz ki yar İnan suçum yok Yetmedi mi ah çektiğim acılar Şimdi senden bana hiç mi insaf yok
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bunu Sen istedin
Herşeyi yıktın elinle Bak şimdi yalnız kaldın Hiç haber gelmedi senden Oysa seni aşkım sandım Sonbahar yaprakları günahların olacak Süpürüp gidecekler izleri kalacak Bekledim çok bekledim öğrendim üzülmeyi Bu ihanet senin sonun olacak Gün gelir anlarsın belkide Yıllar sonra sorarsın kendine Nerdeydim nereye geldim diye Unutma! Bunu sen istedin |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Canım Sevgilim
Beni durduramazsın Ben aşk dolu ırmağım Damarlarından geçip Kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup çözeceğim saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Tanrı birbirimizi sevmek için yaratmış Aşk yalan diyorsan aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa bin günah olsun Aşkın beni öldürse de canın sağolsun Vazgeçemem artık senden haberin olsun Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Benim bütün arzum sensin canım sevgilim
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşk Olmazsa
Sen benim gibi açamazsın yüreğini Rüzgar olup esemezsin gökyüzünde Sen benim gibi olamazsın birtanem biliyorsun Ve gidiyorum Aşk olmazsa olmaz olsun Gün doğmazsa doğmaz olsun Kader deyip gülüp geçerim şansıma Aşığım aşık teninin kokusuna Çıkmaz bir sokakta yürüyorum biliyorum |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adını Yollara Yazdım
Benim yaprağımda benim dalımda Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde hep benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarımda ol her an yanımda Bir şiirsin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni yollara yazdım Unutup kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Beni bırakıpta gidersin diye Ben şimdiden seni yollara yazdım
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yar Gittin
Unuttuğun herşeyi al götür durma Sevdam acıyor artık vurma Bırak ellerimi ellerini tutmaz ki Sen beni sevsen de yüreğin unutmaz ki Yar gitin gittin ellere Dönsen de kar etmez dünlere Acılarım aldı seni benden Dokunma kanayan sevgime Aşkın yüreğimde saklı duruyor Onu da alma benden yüreğim acıyor Bırak ellerimi ellerini tutamaz ki Sen beni sevsen de yüreğin unutmaz ki
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bizim Hikayemiz
Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu o sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiç kimse olmasın Birgün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allahım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu bir aşk mıydı bu
|
|