|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Ebruli
Allahım
Allahım sabır ver sen şu kuluna Allahım sabır ver sen şu kuluna İsyanım yalanlara yalancı kullarına Allahım Allahım Dualarım yalanlara söz geçmiyor kullarına Allahım Allahım Ağlatma sevenleri ağlatma Soldurdu güllerimi küstürdü düşlerimi Dert kattı derdime kanattı yüreğimi Gündüzüm karanlık kaybettim güneşi dudağımda yalnızlık Saatler tükendi zamanım geçmiyor sevdan sessiz çığlık Yalan yalancısın sen Söz : Tuna Doludizgin Müzik : Özkay Turga |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Aşkısı
Karşılıksız bir aşk besbelli bu Yok çaresi seviyor gönül onu İsterse sevmesin sevsin sevmedim desin Yeniden bunu bilsin aşkının delisiyim Aşkısı elmamın yarısı Bitmesin bu aşkın gelsin gerisi Aşkısı hadi gel gece yarısı Bitmesin bu sevdanın gelsin gerisi Aşkısı ömrümün yarısı aah aşkısı Anlamadım nasıl bir aşk ki bu Ne çaresi var bunun ne de sonu Ben sevdim o da sevsin karşılıksız aşk bitsin Artık karşılık versin aşkının perisine Söz � Müzik : Ebruli ( Ebru Kasap ) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Beraber Yürüdük
Hatıralar sarmış dört bir yanımı Baktığım her yerde izin duruyor Ben seni düşünmek istemesem de Bana herşey seni hatırlatıyor Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yağmurda Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda Bana herşey seni hatırlatıyor Gökyüzünde güneş o gözlerini Çatlayan topraklar bu hasretimi Yakılan her ateş bitmez sevgini Bana herşey seni hatırlatıyor Söz : Aşkın Tuna Müzik : Selçuk Tekay |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çıtır
Evime başım öne eğilmiş giderken Bir genç bana çıtır diye laf attı Tıkadım kulağımı kapadım ağzımı İçim içimi yedi de tepemin tası attı Sen misin bana çıtır diyen Çıtır çıtır diye alay eden Yandın oğlum ben adamı yakarım Senin gibisini fırlatır atarım Çıtırdama , kıpırdama Tıkırdama , sakın aman ha! Çıtır çıtır - sakın deme bana Kıtır kıtır � keserim aman ha Tıkır tıkır � çalıştır kafanı Takılma oğlum � alırsın havanı Söz � Müzik : Özkan Turgay |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dalgalar
Ayrılık aramızda aşılmayan bir deniz Bir sahilde sen varsın Bir sahilde ben sensiz Umutsuzca bakarken uzaktan ben sana Dolu dolu olur göz pınarlarım Boşa kürek çekip te aşk sandalında Hem kendime hem sana ağlarım Uzun dalgalardan bir avuç su al Onlarda aşkımın göz yaşları var Al beni denizden al tenine çal Teninde kalayım sevgilim Söz : Gönül Şen Müzik : Özkan Turgay |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ebruli
Gözlerin yalansız Kaçamıyor yüzümden Bir kuş gibi uçta gel kon Yarala beni derinden Sen dalgalı hırçın deniz Kaçışların sebepsiz Suskun fırtınan yıkıp geçerken Kaderinim çaresiz Ebruli dalga dalga Karışırsın zamanlara Alacalı bulutlar gibi Yağmurlarım ol ağla Ebruli Ebruli...... Söz � Müzik : Özkan Turgay |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Gül Attım Denizlere
Sessiz çekip giderken canımı aldın benden Sana vereceğim o son gül elimde kaldı Dular da yetmedi geri dönüp gelmene Gittiğin günden beri gözüm yollarda kaldı Nasıl sevmiştim seni bunu bir bilseydin Gözlerinle değil de yüreğinle sevseydin Hiç değilse giderken öpüp veda etseydin Bak sana topladığım güller elimde kaldı Gül attım denizlere dönüp gelesin diye Yolunu bekliyorum kalbim yaralı yine Yıllar oldu gideli asırlar geçse bile Senin için ağlayan gönlüm yollarda kaldı Senin için ağlayan güller elimde kaldı Söz : Serdar Biricik Müzik : Özkan Turgay |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Işte Böyle Vururum
Suskundum sahilinde sevdanın Mecburdum seviyordum katlandım Sabırla set çekerken isyan dalgalarıma Taş olsa dayanmazdı bana yaptıklarına Vazgeçtim işte bak bitti işte Ben dururum dururum İşte böyle vururum Köle olur mu sandın Sana benim gururum Suskundum sahilinde sevdanın Mecburdum seviyordum katlandım Ateşimi külümü gizlemiştim yanarken İçim hiç sızlamadı sana veda ederken Vazgeçtim işte bak bitti işte Söz � Müzik : Gönül Şen |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kal Geldi
Bir adım atmaya değmez Sana gönül vermeye değmez Birgün benle yarışırsın Yarın ele karışırsın Seni başka kollarda gördüm Şoka girdim kal geldi Perişanım koptu canım İhanetin aşkıma son verdi Aman aman sen de yani Sus pus oldum kal geldi Yüreğimi yere sereceğim Seni ele vereceğim Söz � Müzik : Tuba Doludizgin |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Küsemedim
Unutmak ölmekten çok daha zormuş Canımdan geçtim de senden geçemedim Ne kadar kızsam da faydası yokmuş Kendime küstüm de sana küsemedim Yar deyip adını her an andığımda Hasretin kor gibi düşer bağrıma Kaç kere kastettim kendi canıma Ölümlerden döndüm senden dönemedim Ne yıllar dermanmış ne yeni aşklar Kimseyi bir daha böyle sevemedim Ömrümü sildim de can defterimden Bir seni kalbimden silemedim Söz : Şakir Askan Müzik : İsmet Taşçeşme |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Oh Olsun
Madem ki ansızın çekip gittin Dönme sakın benim için bittin Sanma ki ihanetini akladım Hayallerini bile yasakladım Verdiğin acılar kaldı geride Sevdiğin o yeşil kanepede Yok artık yerinde şimdi sadece Ben oturuyorum gönlümce Penceremin önünde O ince belli çay bardakları vardı ya Hepsini birer birer kırdım oh olsun Yepyeni pileli pantolonların vardı ya Eskiciye verdim mandal aldım oh olsun Oh olsun bütün resimlerini de yırttım bir bir Oh olsun yaşanmamış yılları da sildim bir bir Her köşeyi kırkladım kırk tas su döktüm Çok şükür kurtuldum senden Söz : Hülya Şenkul Müzik : Özkan Turgay |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Oldu Güzelim
Sana tek tek sayıyorum 1.Annenin sözünü dinle 2.peşimi bırak delirtme 3.annenle olmam inan güç Yar ben seninle olamam bu aşkın sonunu bulamam Artık senden bir medet umamam olmuyor Ben seninlemi annenlemi evlenecegim Ben seninlemi annenlemi evleneceğim Düş peşimden ayrılda gel,istemiyorumm Yan cebime Koy Oldu güselim oldu Gözlerinle gözlerim doldu Oldu güselim oldu aşkınla güllerim soldu. Oldu güselim oldu Sözlerinle gözlerim doldu Oldu güselim oldu aşkınla güllerim soldu. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Seninle Bir Gece
Razıyım cezanın en ağırına Seninle bir gece yaşasam yeter Razıyım çıkmasam bile yarına Seninle bir gece yaşasam yeter Yüzlerce sevgili bulacağıma Dünyanın sahibi olacağıma Cennette bin sene kalacağıma Seninle bir akşam yaşasam yeter Sürseler dünyanın öbür ucuna Assınlar isterse darağacına Feda olsun ömrüm bir tel saçına Seninle bir gece yaşasam yeter Söz : Ekrem Erdinç Müzik : Suat Sayın |
|
|
|