|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Echo 2003
Insane
Nowadays I have been thinking 24&7 I am dreaming And so I am wondering If anymore chance is given Now that we have come to end I won't forget you, no I can't Thinking of you is much more of a pain If I can't be with you I'll go insane Life goes on Even if there is nothing to hold on I was lost in the time Nothing was there to carry on I always dream along Whenever I'm left alone |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Masal
Sonu gorunmeyen hayatla Savastigimiz bu masalda Belkide sona geldik Ayrilik yani basimizda Bunca yillarin ardindan Kurtulamadim sonlardan Bana tek bir ani birak Yasadigimiz masaldan Giderken ben aglama Yasat beni anilarinda Dayanamam gozyaslarina Masal yenilmesin zamana |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sen Yoksun Diye
Sen yoksun diye Yine bir gun dogacak Yine sensiz olacak Gozlerim seni arayacak Halimi kimse anlamaycak Yine aksam olacak Hayalin aklimda olacak Yine yagmur yagacak Gunum seniz batacak Artik sen yoksun diye Yok ettim ben seni icimde Artik ask yok benim icin Aski senle gomdum kalbime |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Seni Her Gece
Seni belki bir daha Gizli bir arka sokakta Ya da bir yaz sarkisinda Bulacagim Elimde yarim bir beste Yasadiklarimiz seninle Dusunmekten korkuyorum Seni her gece Yorgunum, yalnizim Sensizlikten bunalmisim Yagmurun ortasindayim Hayallere dalmisim Ayrilmak cok zor olsa da Alismaya calissam da Dusunmekten kacamiyorum Seni her gece |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Serseri
Serseri kimdir, nerdedir bilinmez Ne yapar ne eder, hiç merak edilmez Sokakların arası, sigarası birası Bitmeyen kavgası, onun hayatı Serseriye sorma, bulaşma, ona karışma Karşısına geçip olur olmaz konuşma Yalnızlık tek arkadaşı, şans ise en büyük düşmanı Bir tek mekanı, otobüsün arkası Ne yapsa ne etse sevmez onu hiç kimse Canına mı susadın kardeşim, yapma, etme Aşktır belası, gözü kör olası Hayatının yarısı, işte bitti rüyası |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|