|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Yakup Ekin - Şarkı Sözleri
Bir Nefes
Bir Nefes Kadar Kisaymiş Aşk Dediğin Bir şakaymiş Alacaklarina Saymiş Kader Bu Hiç Kimse Bilmez Bilemez Gönül Ister Ama Sevemez Sürükler Peşine Aşkin Kimselere Diyemez .. Bir Günahmiş Bir Hataymiş Belki Birazcik Yaşanmiş Alacaklarina Saymiş Kader Bu Hiç Kimse Bilmez Bilemez Gönül Ister Ama Sevemez Sürükler Peşine Aşkin Kimselere Diyemez .. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Korkuyorum
Yenİ Bİr BaŞlangiÇ Yenİ Bİr Sevda Ne Yaparim Bİlmem Bİlemem Asla Unuturum Belkİ Bİraz Belkİde Asla BaŞ Edemem Korkuyorum Ne Olur Anla Senİ İster Canim SevdİĞİmİ Bİlmesende Yİne HerŞey Yarim Senİ Bİraz GÖrmeyİnce |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
KÜpe
Can ÇekİŞİr Canim Senİn Yolunda Senİ GÖremessem GÜnÜn Sonunda Sevİyorsun Benİ Sende Aslinda Çok Zora Gelemem Ne Olur Yapma TakdiĞin KÜpenİn TaŞi Olurum Senİ GÖremezsem Delİ Olurum Çok İyİ DeĞİlkİ Şİmdİ Durumum Senİ GÖremezsem Ben Kahrolurum. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
YalanmiŞ
Dİzİne Uzanip Hayale Daldim Bİlmemkİ Sevgİlİm Nasil İnandim YalanmiŞ SÖzlerİn YalanmiŞ Kandim Bİlmemkİ Sevgİlİm Nasil İnandim Senİnde AŞkin YalanmiŞ YalanmiŞ Senİnde Sevgİn YalanmiŞ YalanmiŞ GÖz GÖre GÖre Harcadin Benİ YalanmiŞ Yalan |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gece Yarisi
Ben Sevİyorum Sen KaÇiyorsun Yaptigini Sen Bİlİyorsun Yapma YÜreklİ Ol SaĞa Sola Sapma Bİr İlerİ Bİr Gerİ Anlayamadim Senİ Kaldi Canimin Yarisi İstemİyorsan Benİ Ver AŞkimi Bana Gerİ Oldu Yİne Gece Yarisi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Anla Benİ
Yorma Benİ Sikildim Yalan AŞkindan Anla Benİ HerŞeybak Yİne Siradan Yİne Sen Gİdeceksİn Yİne Ben Yanliz Senİ DÜŞÜneceyİm ÖlÜmden Farksiz Dalip Dalip Gİdecek GÖzlerİm Gamsiz Senİ DÜŞÜnÜp BÖyle AĞlayacaĞim |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |