|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Ümit Yaşar - Şarkı Sözleri
Severmisin Yeniden
Gitmek mi? Kalkmak mi ? Zor olan Gururu yenmekmi güc olan ? Gitmek mi ? Kalmak mi ? Zor olan Gururu yenmekmi güc olan ? Yikililan yok olan hayaller ardindan Bakarsin Bos yere yanlizlik sana kalan.. Yikilan yok olan hayaller ardindan Bakarsin bos yere yanlizlik sana kalsin.. Bir Gece kapina gelsem " Seni Cok Seviyorum " desem Birakirmisin Gururu Severmisin yeniden ? Sevmiyorsan söyle Zaten kaderim hep böyle Belki vurulurum ama düsmem seni önünde... Bir Gece kapina gelsem " Seni Cok Seviyorum " desem Birakirmisin Gururu Severmisin yeniden ? Sevmiyorsan söyle Zaten kaderim hep böyle Belki vurulurum ama düsmem seni önünde... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dön Bebegim
Aglayamam haykiramam Öyle sevdim yasayamam Yüregimi aldi gitti Beni benden anlayamam.. Aglayamam haykiramam Öyle sevdim yasayamam Yüregimi aldi gitti Beni benden anlayamam.. Dön Bebegim yarali gönlüme Dön ne olur seni seven kalbime Cok mutsuzum güvenim yok kimseye Sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle.. Dön Bebegim yarali gönlüme Dön ne olur seni seven kalbime Cok mutsuzum güvenim yok kimseye Sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle.. Bir masaldi bir rüyaydi Deselerde inanamam Benim icin sen hep varsin Bu gercegi yok sayamam Dön Bebegim yarali gönlüme Dön ne olur seni seven kalbime Cok mutsuzum güvenim yok kimseye Sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle.. Dön Bebegim yarali gönlüme Dön ne olur seni seven kalbime Cok mutsuzum güvenim yok kimseye Sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle..
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Rüya
Geceler uzun bitmiyor Zaman küsmüs gecmiyor Yastigin koynumda Agladikca susuyor.. Seninle dogan günes sen yokken hic dogmuyor Senin gibi hic kimse olmuyor Seninle yagan yagmur, sen yokken hic yagmuyor Senin gibi hic kimse sevmiyor.. Bir Rüya gördüm ben dün gece Terkedip gitmissin sessizce.. Ansizin uyandim, bir saga bir sola baktim Yoktun sen yanimda agladim.. Ansizin uyandim, öylece baka kaldim Ölümü düsündüm agladim.. Bir Rüya gördüm ben dün gece Terkedip gitmissin sessizce.. Ansizin uyandim, bir saga bir sola baktim Yoktun sen yanimda agladim.. Ansizin uyandim, öylece baka kaldim Ölümü düsündüm agladim..
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gülüm
Yar bilirsin kiyamam sana Gönlümde bir aci yara Gözlerim doldu hayalinle Durma git ardina bakma.. Gözlerim doldu hayalinle Durma git ardina bakma.. Yar inan yalansiz sevdim Güze yazlarinda yandim Simdi ben neylerim gülüm.. Ach konus yar ne olursun Bir selami cok bulursun Dur canim yalvaririm.. Yar inan yalansiz sevdim Güze yazlarinda yandim Simdi ben neylerim gülüm.. Ach konus yar ne olursun Bir selami cok bulursun Dur canim yalvaririm.. Yar bilirsin kiyamam sana Gögüsümde bir aci yara Soguk gecelerde düsmanim olur Durma git ardina bakma.. Soguk gecelerde düsmanim olur Durma git ardina bakma.. Yar inan yalansiz sevdim Güze yazlarinda yandim Simdi ben neylerim gülüm.. Ach konus yar ne olursun Bir selami cok bulursun Dur canim yalvaririm.. Yar inan yalansiz sevdim Güze yazlarinda yandim Simdi ben neylerim gülüm.. Ach konus yar ne olursun Bir selami cok bulursun Dur canim yalvaririm..
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Deli Gönlüm
Ben seni adam sanmistim Oysa sen sahtekar ciktin Vefasiz sana nasil inandim Ach o yalan sözlere kandim Ben artik seni istemiyorum Gönlüme ondan vazgec diyorum Benim ki laftan anlamaz Vurdum duymaz hic uslanmaz Yalan yanlis sevdalardan Su gönlüm hic adam olmaz Benim ki laftan anlamaz Vurdum duymaz hic uslanmaz Yalan yanlis sevdalardan Su gönlüm hic adam olmaz großes Grinsen |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |