|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Vay Halime
Vay halime vay halime Yanarim ben bu halime Güler iken aglar oldum Gönül verdim bir zalime Sevda benim aldu derdim Ugruna ömrümü verdim Sana cikar hep yollarim Aç koynunu sana geldim [Nakarat] Su dünyada ölüm var var diye Sana kosar oldum sar sar diye Yine delin oldum yar yar diye Dermanim sende dir sende Gazel olma baglarima Duman olma daglarima Sevdaliyken bu can sana Dolanda gel kollarima Sevda benim oldu derdim Ugruna ömrümü verdim Sana cikar hep yollarim Aç koynunu sana geldim [Nakarat] |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ve KimseLere Güvenmiyorum
Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadersiz aşkın çilesi!! Sümbül çiçeğim beni hergün arama Sesin kısılır kalktığında ağlarsın Yaprak dökümü bana aşkını anlatır Tek tek dökülür toprağı kucaklarsın Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dildir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum -->2 Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dildir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yalan Oldu
anladim seni ben kaybetdim hani ben bir ömür senindim hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana hic mi hic sevmedin belkide görmedin ne olur ne olur dön bana yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun yalan oldu yalan oldu dilin bana tuzak oldu beni yiktin yiktin zalim herseyimdin elin oldun |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yaralım
Ayrilamam senden asla Bunu herkez boyle bilsin Bunun adi kara sevda yar Sevdam yüce dağlar gibi Yedi veren güller gibi Özliyorum hadi dön yar Ah yaralım yaralandım Allah'ına sevdalandım Sana yemin sana sözüm Bir sen varsın birde tanrım |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yemin Olsun
Bakmam gözümün ucuyla bile bakmam Kimsenin sözüne de kulak asmam Aşkımı paraya pula satmam Benim olsan, benim olsan asla inciltmem seni Hiç bir zaman terketmem seni Seni en çok ben seveceğim yemin olsun Yemin olsun Senden başkasını sevmeyeceğim başkasına canım demeyeceğim Yemin olsun Başkasını sevmeyeceğim yeminim olsun, yeminim olsun Sevmeyeceğim yeminim olsun x 2 Yeminim olsun, yeminim olsun Sevmeyeceğim yeminim olsun |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
İlgi: Alişan - şarkı sözleri
[quote=bal650;304066]Herşey Yalan Olmuş
Eski bir şarkımız vardı Hayalde olsa hatırlıyorum.. Gözyaşım acımı saklardı Zaman geçsede unutmuyorum.. Sence aşk bize uzak mıydı?? Yakında olsa inanmıyorum! Belki kader daha haklıydı İnan boşu boşuna üzülüyorum Hayat denilen yol bana biraz uzun geliyor İçimde sen yoksan eğer tadı tuzu yavan geliyor Herşey yalan olmuş bu diyarda Ne sana ne bana yer var bu oyunda!! Vaktimiz doldu bak en sonunda Kavuşamadan ölüp gidermiyiz yoksa...?? Bu şarkının söz yazarını bilen varsa gönderirse memnun olurum |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |