|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Alişan - şarkı sözleri
Seni Sevmek
siir; seni sevmek varya seni sevmek yüregimi iki tas arasinda ezmek gibi birsey seni sevmek varya seni sevmek yasarken ölmek gibi birsey seviyorum seni sevmez olaydim seviyorum seni sevmez olaydim igneyle kuyu kazmak gibi birsey bu seni sevmek varya seni sevmek adini atesle yüregime yazmak gibi birsey seni sevmek varya seni sevmek adini atesle yüregime yazmak gibi birsey buruk acim gönül avcim bas belam can alicim susuz yazim gizli sizim bitmez silam imkansizim seni sevmek varya seni sevmek yüregimi iki tas arasinda ezmek gibi birsey seni sevmek varya seni sevmek yüregimi iki tas arasinda ezmek gibi birsey seni sevmek seninle bir dünya kurmaz olaydim yasarken ölmek gibi birsey bu seviyorum askim demez olaydim kor ates icinde yanmak gibi birsey buruk acim gönül avcim bas belam can alicim susuz yazim gizli sizim bitmez silam imkansizim seni sevmek varya seni sevmek yüregimi iki tas arasinda ezmek gibi birsey seni sevmek varya seni sevmek yüregimi iki tas arasinda ezmek gibi birsey seni sevmek
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Allahtan Kork
Allahtan kork Allahtan kork Allahtan kork Allahtan kork Böyle candan seveni bulamazsin Aski icin öneni bulamazsin Artik sende bensiz yapamazsin yapamazsin Azar azar üzüp tük etme Yalvariyorum Bir firsat daha ver Son bir kez dinle beni Dinle beni Unutma yasayamam günlerimiz Dürüstce cevap ver Sende sevmedinmi Ne sen yaban ellerde mutlu olursun Nede ben baska yollarda mesut olurum Yillar özletle tükenir gider Ah etme kar etmez Pisman oluruz Ah etme kar etmez Pisman oluruz |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aklin Varsa Evlenme
Aklin varsa evlenme Aklin varsa evlenme Ah biri gider biri gelir Hayatini yasa önce Bir zamanlar hey ah ben neydim ben yokmuydum be daldan dala ah kollar ucardi her güzele dal kirildi bak ah dedim vah dedim hata ettim ben ne yaptim acirim kendime ben ettim sen etme cekersin ah böyle aaaa aaaa Aklin varsa evlenme Gencligini tüketme Ah biri gider biri gelir Hayatini yasa önce |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Anlamam Asktan
Vur beni ta benden iceri yak ne varsa senden geri kir kalbimi yokki hic degeri hadi ben yanarim sen dönme geri anlamam ben asktan anlamam ben asktan gözlerimde ki yasdan sanane anlamam ben asktan anlamam ben asktan gözlerimde ki yasdan kimen |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Daha Cok Severim
Aklimda fikrimde sen Gönlümde ask yarasi Öyle bir sevdaki bu Karanin en karasi Varsa sen yoksa sen Bilmem nasil söylesem Seni bir allah bilir Bir ben iyi bilirim Seni annem de sever ama Ben daha cok severim Ah nekadar cok sevsem ben Askimi anlatamam Terk etmeyi denemem kimseyle paylasamam Terk etmeyi denemem Ahh kimseyle paylasamam |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Benimsin
Seni bana soranlara O gercektir diyorum Neden gitti diyenlere Bir bildigi var diyorum Kimi zaman aglatir Kimi zamanda güldürür Bir baktimmi süründürür O gercektir diyorum Baskasini sevemiyorum Benimsin benimsin Vermem seni ellere Benimsin benimsin Kaderimsin herkez bilsin Benimsin benimsin Vermem seni ellere Benimsin Kaderimsin herkez bilsin |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gel De Geleyim
Ayrildik dünya bana dar Askaldi cildirmama yar Gönlüme kirsin daldalar Oldukca yüregim sizlar Ben istemedim Bu ayriligi Elimi kolumu bagladi yoklugumu Gel de geleyim Sev de seveyim Öl de öleyim Sensin benim sahibim |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Var ya
Bir Alev Oldum Gözlerin İçin Bir Rüzgar Oldum Saçların İçin Bir Hayal Oldum Mutluluk İçin Bir Dünya Kurdum İkimiz İçin Kulun Oldum Ben Kölen Oldum Ben Bu Ask Ugruna Heder Oldum Ben Var Ya Sevdami Daglara Yazarim Var Ya Gözümü Kirpmam Yakarim Var Ya Askina Ömrümü Adarim Var Ya Ben Var Ya |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ah Le Yar
Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... Aklıma düştü gözlerin bir bıçak gibi Ah silah gibi,cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen unutmam seni Unutmam seni,unutamam ki... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretim tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Herşey Yalan Olmuş
Eski bir şarkımız vardı Hayalde olsa hatırlıyorum.. Gözyaşım acımı saklardı Zaman geçsede unutmuyorum.. Sence aşk bize uzak mıydı?? Yakında olsa inanmıyorum! Belki kader daha haklıydı İnan boşu boşuna üzülüyorum Hayat denilen yol bana biraz uzun geliyor İçimde sen yoksan eğer tadı tuzu yavan geliyor Herşey yalan olmuş bu diyarda Ne sana ne bana yer var bu oyunda!! Vaktimiz doldu bak en sonunda Kavuşamadan ölüp gidermiyiz yoksa...?? |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hele Bi
KABUL ET YAR KABUL ET AFFETMENİN SEVABI ÇOKTUR KABUL ET YAR KABUL ET İNATLAŞMA MANÂSI YOKTUR BİR BIRAKSAN KENDİNİ ATILSAN KOLLARIMA KUL OLURUM ÖLÜRÜM YOLLARINA HELE Bİ...ELİMİ ELİNE AL YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BU AŞK HELE Bİ...KALEMİ ELİNE AL NELER YAZDIRIR BU AŞK Son Düzenleme bal650 tarafından 29-03-2007 12:37 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Alişan - Eli Kınalı Yarim
Aman memleketten haber gelmiş Aman da zalim aşirete vermişlerde canomu Aman anam, anam demiş durmasın gelsin Ah aman yine tuttuğum dallar kırıldı benim Aman yine belimi büktü töreler benim Ah aman yine tuttuğum dallar kırıldı benim Aman yine belimi büktü töreler benim Eli kınalı yarim, gözü sürmeli yarim Vah benim bebeğim Canom gelin olmuş, karatoprağı sarmış Kınalı bebeğim, ah benim kekliğim Canom gelin olmuş, töreye kurban gitmiş Karatoprağı sarmış Ah aman yok mu bu törelere bir dur diyen Ah gülü dikeninden ayıran bu zalimlere Ah yok mu bir dur diyen bir büyük Ah sevdamızı bitirdiler, bizi bizden ayırdılar Canoma nasıl kıydılar aman aman aman... Aman bizi bizde bitirdiler Aman yok mu bu törelere bir dur Aman aman... ben ölem ölem ölem Eli kınalı yarim, gözü sürmeli yarim Vah benim bebeğim Canom gelin olmuş, karatoprağı sarmış Kınalı bebeğim, vah benim kekliğim Canom gelin olmuş, töreye kurban gitmiş Karatoprağı sarmış... |
|
|
|