|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Orhan Gencebay - şarkı sözleri
BIR TESELLI VER
Bir teselli ver bir teselli ver Yarattigin mecnuna bir teselli ver Sevenin halinden sevenler anlar Gel gör su halimi bir teselli ver Aramizda baska biri var ise Tertemiz askimi bana geri ver Ben zaten her acinin tiryakisi olmusum Ömür boyu bitmeyen dert ile yogrulmusum Bilemem gülemem Ben sensiz yasayamam Bana ne gerek bana ne gerek Senin askindan baska bana ne gerek Askin zehir olsa yine icerim Yolun ecel olsa korkmam gecerim Yeterki sevdim de ben bu ask ile Dünyanin kahrina güler gecerim |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
KAHROLAYIM
Hergün seni düsünüpte icmiyorsam kahrolayim Göz yasimla dolup dolup tasmiyorsam kahrolayim Degismem dünyaya seni hem ezeli hem ebedi Hala seni ilk gün gibi sevmiyorsam kahrolayim Geceleri düslerimde gündüzleri hayalimde Isik gibi gözlerimde görmüyorsam kahrolayim Seni bir an unuttuysam baska sevgili bulduysam Canimdan cok sevmiyorsam kahrolayim kahrolayim Bir atessin yüregimde Bir ümitsin gözlerimde Sen varsin hep özlemimde Cekmiyorsam kahrolayim |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
HOR GÖRME GARIBI
Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kimbilir ne derdi vardi O garip halinde ne sirlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardi belki benim gibi servdigi vardi Ümitsiz bir askin esiri oldum Aradim hatayi kendimde buldum Ne söylesen gönül dinlemez Deli gibi seven yine ben oldum Nice ümit dolu hayat yolunda Yolunu kaybeden garip ne yapsin Hersey haktan ama zulüm etmek kuldan Gönül bir zalimi sevdi ne yapsin Gönül bir vefasiz sevdi ne yapsin Madem yasamaya geldik dünyaya Benim de herseyden bir hakkim vardi Sevmiyorsan hor görme bari Benim de senin gibi allahim vardi
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
KARA GÖZLÜM
Sevemedim kara gözlüm seni doyunca Hep kiskandim seni elden yillar boyunca Kuslar gibi ikimiz bir yuva im Ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca Aramiza kimse gelip girmesin Ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca Bana cefa ediyorlar bilmem nedendir Benim korkum senden degil kaderimdendir Kuslar gibi ikimiz bir yuva im Ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
BATSIN BU DÜNYA
Yaziklar olsun yaziklar olsun Kaderin böylesine yaziklar olsun Hersey karanlik nerde insanlik Kula kulluk edene yaziklar olsun Batsin bu dünya bitsin bu rüya Aglatipta gülene yaziklar olsun Dogmamis cileler yasanmamis dertler Hasret ceken gönül benimmi olsun Ben ne yaptim kader sana Düsman ettin beni bana Her nefeste bin sitem var Sikayetim yaradana Sasiran senmi yoksa benmiyim bilemedim Öyle bir dert verdinki kendime gelemedim Cikmaz bir sokaktayim yolumu bulamadim Of of Benmi yarattim benmi yarattim Derdi izdirabi ben mi yarattim Günaz zevk olmussa vefa yorulmussa Düzen bozulmussa ben mi yarattim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir gün içki dolu vücudum
Musalla tasina konursa Sen bilirsin meyhaneci onu nasil sevdigimi Namazim kilinir da Merhumu nasil bilirsiniz diye sorulursa Tek suçu aska inanmakti iyi biliriz dersin degil mi Dertliyim derdim dünyadan büyük Meyhane evim sarhoslar dert arkadasim Elimde sigaram dumani da bir baska yük Anam da babam da sensin sarap Meyhaneci bir tek sirdasim Geçti artik degil mi bizim bizim Nesemiz herseyimiz Hayat izdirap felek kahpe kahpe degil mi Her yudumda damla damla artan kederimiz Gün gelir de meyhaneyi mezar yapar degil mi
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Orhan Gencebay - Sevemedim Karagözlüm
Sevemedim kara gozlum seni doyunca Hep kiskandim seni elden..yillar boyunca Kuslar gibi ikimiz bir yuva im Ayirmasin mevlam bizi omur boyunca Aramiza kimse gelip girmesin Ayirmasin mevlam bizi omur boyunca Bana cefa ediyorlar..bilmem nedendir Benim korkum senden degil ..kaderim dendir Herkez bana deli diye gulup geciyor Senin askin beni kara gozlum deli ediyor Aramiza kimse gelip girmesin |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Orhan Gencebay - Benim Dünyam
Sen benim icimde bir korkulu ruya Her gun sevip sardigim bir hulyasin Yokluk atesten gomlek sensizlik olum bana Ruyam hulyam benim dunyamsin Kanimda canimda alin yazimda Bir sen varsin birde ben su dunyada Nazar deymesin sana eller deymesin sana Sensizlik olum bana... Seni benim gibi seven bulamazsin Tanrim bu ruyadan hic uyandirmasin Ömrun vefasi yok korkum askimdan cok Gonul sensiz kalmasin... Korkulu ruyam gulen bahtimsin Sen benim,sen benim,sen benim benim dunyamsin.. Hepimizin hayati iki kelime Bir varmis bir yokmus su alemde Bir gun sana doymadan gocup gidersem eger Son nefeste adin dilimde.. Hersey sende baslar seninle biter Sevilmek umidi sevmekten beter Nazar deymesin sana eller deymesin sana Sensizlik olum bana.. Seni benim gibi seven bulamazsin Tanrim bu ruyadan hic uyandirmasin Ömrun vefasi yok korkum askimdan cok Gonul sensiz kalmasin... Korkulu ruyam gulen bahtimsin Sen benim,sen benim,sen benim benim dunyamsi
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hasret rüzgari
Hasret rüzgari, hasret rüzgari Esti gönlüme verdi efkari Adimi dert koydu, soyadim sevdali Simdi tek basima kaldim kalali Hasret rüzgari, hasret rüzgari Hasret kiyildi askimin nikahi Esti gönlüme verdi efkari Yine kapandi askimin yollari Araya sen koydun bu ayriliklari Aklima sen koydun bu çilginliklari Kimi gün bir ümit, kimi gün bir aci Bir buruk teselli hasret rüzgari |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Resminle agladim
Bakisin konustu hasretten yana Bahceme vakitsiz geldi son bahar Dudagin elveda diyorken bana Resminle agladim sabaha kadar Elimle topladim gönül yasimi Benimle ah cekip yandi dört duvar Biraktim yastiga seven basimi Resminle agladim sabaha kadar Ben öyle kolayca sarhos olmazdim Halimi ben gibi sevenler anlar Gecelere senin ismini yazdim Resminle agladim sabah kadar |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |