|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Ey Şahin Bakışlım
Ey şahin bakışlım bülbül ağızlım Bir eli kadehlim bir eli sazlım İşte ben gidiyorum kal ahu gözlüm Ne sen beni unut ne de ben seni Hudey hudey hudey dem dem dem dem Yolda harami çok engel arama Unutmam sevdiğim demde sıra Kendi gider ama gönlü burada Kul hüseynim derki gül benzim soluk Serimize yazılmıştır ayrılık Vallahi sevdiğim gönüller birlik
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gar Mı Yağdı Kütahyainın Dağına
Gar mı yağdı Kütahya'nın dağına Ateş düştü ciğerimin bağına Gül donatmış şalvarının ağına Kayırma sevgilim gün böyle kalmaz Yanar ciğerimin ateşi sönmez Melek misin yeşil dallar giyersin Cellat mısın tatlı cana kıyarsın Çocuk musun el sözüne uyarsın Açıldı çiçekler gelmedi yazlar Elleri koynunda bir gelin ağlar
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Geceler Yarim Oldu
Geceler yarim oldu Anam anam garibem Ağlamak karım oldu Her dertten yıkılmazdım Anam anam garibem Sebebim zalim oldu Sebebim zalim oldu Bayram gelmiş neyime Anam anam garibem Kan damlar yüreğime Anam anam garibem Ellerin yari gelmiş Anam anam garibem Gülmek benim neyime Anam anam garibem |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Geçsin Günler Haftalar
Geçsin günler haftalar Aylar mevsimler yıllar Zaman sanki bir rüzgar Ve bir su gibi aksın Sen gözlerimde bir renk Kulaklarımda bir ses Ve içimde bir nefes Olarak kalacaksın Ömrüm sensiz geçsede Aşkın gönlümde kalsın Gülen gözlerin binbir Teselli ile baksın |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
|
sevgili kardeşim emeğine sonsuz teşekkür. ilgi alanında ise eski eserler (şimdi nostalji diyorlar) seninle paylaşabilirim. yanlış anlaşılmasın, kişisel oldu galiba isteyen, gönül veren herkes paylaşım için yazabilir ve alışveriş yapabilir. benden istediğiniz bir şey varsa (söz veya nota) elimden geldiği kadar yardımcı olurum zira repertuvarım oldukça geniş. daha çok ilgilenen dost görmek dileğim. herkese sevgi, selam. emeğede saygılar...
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gel Desem Döner Mi Sanki
Gel desem döner mi sanki Aşkımızla dolu günler Ayrılıklar dargınlıklar Geçiyor yazık ömürler Ne kadar severse sevsin Neden aşk gibi olamaz Bir ömür boyunca insan İlk aşkın tadını bulamaz Bana gel diye gel diyebilsem Sana aşkımı anlatabilsem Yine maziye maziye dönsem Sanin aşkına hiç doyum olmaz Seneler boyunca sürdü Hiç yüzünden dargılıklar Aramızda şimdi yalnız Ayrılık var ayrılık var
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Geldim Şu Alemi Islah Edeyim
Geldim şu alemi ıslah edeyim Özümü meydanda gördüm sonradan Zaman mahlukuna meylimi verdim Sermayemden zarar gördüm sonradan Su zalimin kara kara yüzleri Yaramıza yaramadı tuzları İki dilli su cahilin sözleri Durdukça kar etti canan sonradan Geldi bizim ile sevdi sevişti Al kadeh ver kadeh doldurdu içti Sadık yarim diye yeminler içti Özü çürük imiş duyduk sonradan
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gide Gide Bir Söğüde Dayandım
Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben Yüce dağlar size var mı zararım zararım Yar yitirdim uğrun uğrun ararım gelin ararım Ben o yari her gelenden sorarım sorarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Nakarat Yüce dağ başına çadır açarım açarım Çadırın içine güller saçarım gelin saçarım Ben o yari çalar dağa kaçarım kaçarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Nakarat
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gine Dertli Dertli İniliyorsun
Gine dertli dertli iniliyorsun Sarı durnam sinem yaralandı mı Hiç el değmeden de iniliyorsun Sari durnam sinem yaralandı mı Yoksa ciğerlerin parelendi mi Yoksa sana ya düzen mi düzdüler Perdelerin tel tel edip üzdüler Tellerini sırmadan mi süzdüler Allı da durnam, telli de durnam Sinem de yarelendi mi Yoksa ciğerlerin parelendi mi Çözüp gider bir gözleri sürmeli Hay hay çözüp gider bir gözleri sürmeli Karacoğlan der ki geçti ne fayda Bir vefa kalmadı ok ile yayda
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gülmek Sana Yakışıyor
Yan yanayken dizdizeyken Bakışırken gözgözeyken Ne olur hep böyle gülsen Gülmek sana yakışıyor Sevmek kutsal bir duygudur Seni sevmek mutluluktur Nazlı nazlı bakıpta gül Gülmek sana yakışıyor Hiçbir şeyi dert etme sen Üzme sakın kendini sen Ne olur böyle gülsen Gülmek sana yakışıyor |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Gız Pınar Başında Yatmış
Gız pınar başında yatmış uyumuş yar Elâ gözlerini uyku bürümüş Herkes sevdiğini almış yürümüş Elmalar yolladım, çevreler salladım Eğlensin diye sallansın diye Giz pınar başında testi doldurur yar Testinin kulpuna şahin kondurur Giz senin bakisin beni öldürür Derdimin dermanı iğdeli gelin İğdesini aldırmış sevdalı gelin
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Güzel Gözlerine
Güzel gözlerine bakmaya doyamam Güzel sevgili bilki sensiz olamam Benim olmazsan bu diyarda duramam Gidipte seni ben ellerden soramam Bu sonsuz hasretine gel dayanamam Bu gönlüm yeşil gözlerinin renginde Güzel endamın söylenir el dilinde Öyle bir cansınki eşin yok denginde Sevipte kıskanmamak kimin elinde Tapınmak için mabedimsin indimde |
|
|