|
||
|
|
#101 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Anonim Şarkılar - Türküler...
Yarim Senden Ayrilali
Yarim senden ayrilali Hayli zaman oldu gel gel Bak gozumden akan yasa Abu revan oldu gel gel Boylem olur kusup gitmek Seni seveni tergetmek Haram oldu yemek icmek Isim figan oldu gel gel |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yesil Ordek
Yesil ördek gibi daldim göllere Sen düsürdün beni dilden dillere Basim alip gidem gurbet ellere Ne sen beni unut ne de ben seni Gel seninle ahd-ü peyman edelim Baglanalim bir karara varalim Söyledigin sözde hemen duralim Ne sen beni unut ne de ben seni Sevdigim cemalim günesim mahim Seni seven asik çeker ezvahin Getir el basayim kelamullahin Ne sen beni unut ne de ben seni |
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Yuksek Yuksek Tepelere ev Kurmasinlar
Yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlar Asri asri memlekete kiz vermesinler Annesinin bir tanesini hor gormesinler Ucanda kuslara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babami Ben koyumu ozledim Babamin bir ati olsa binse de gelse Annemin yelkeni olsa acsa da gelse Kardeslerim yollari bilse de gelse Ucanda kuslara malum olsun Ben annemi ozledim Hem annemi hem babami Ben koyumu ozledim |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Zuluf Dokulmus Yuze
Zuluf dokulmus yuze [aman] Kaslar yakismis goze [aman aman] Usandim bu canimdan [aman aman] Derdinle geze geze [aman] Bu daglarda gez gayri [aman] Katip ol da yaz gayri [aman aman] Bir kazma al bir kurek [aman aman] Mezarimi kaz gayri [aman] |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Agalar gurbetden geldim Soz: Emrah
Agalar gurbetden geldim Geldim ki nazel’im gitmis Bir daha saz almam ele Salinip gezenim gitmis Bir daha saz almam ele Salinip gezenim gitmis Aynasin verin yuzune Surmeler ceksin gozune Siyah zulfun ak yuzune Taranip duzenip gitmis Siyah zulfun ak yuzune Taranip duzenip gitmis Bir daha icmenem bade Sirmi vermenem yare Uctu govel kaldi yare Gollerde gezenim gitmis Uctu govel kaldi yare Gollerde gezenim gitmis Emrah’im bende varisam Dusmandan hayif alirsam Vadem yeter ben olursem Kavrmi kazanim gitmis Vadem yeter ben olursem Kavrmi kazanim gitmis |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ah yine geldi gecti yar Harput uzun hava
Ah yine geldi gecti yar geldi gecti Ah anam bagrim yar yar deldi gecti Agam nice sah nice sultan gel ben olem Hele kurban taci tahti yar yar birakti gecti Agam elinden elinden zalimin elinden elinden Nere gidem derdinden Akdeniz yakasi Akdeniz yakasi aydin elleri Kuslar gider bizim dede sultana Cemalin gorunce yurudu daglar Taslar gider bizim dede sultana Katardan ayrilan turna suruler Her andikca sinelerim sizilar Irili ufakli emlik kuzular Koclar gider bizim dede sultana Elim aydir dort kitabtan eveli Seydoglu Bedrettin Bektasi Veli Ortaklar adina bileyim seni Daglar gider bizim dede sultana |
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ali'den medet soz: Dertli Divani
Bahri ask boylayan canim erenler Ozu katrenize ark edip geldik Ayn-el yakin dost cemalin gorenler Pervazi ask ile cark edip geldik Ali'den medet medet medet medet Veli'den medet medet medet Deli'den medet medet medet Atip gozumden galleti hab-i Boyle idi bize dostun hitabi Vechinde okuyup ummul kitabi Sirri men areti hark edip geldik Ali'den medet medet medet medet Veli'den medet medet medet Deli'den medet medet medet Bir gunahkar kuldun dertli divani Merdan'i Ali der murruvet kani Halk edip de salmis bu sirin cani Kelami kudreti sart edip geldik Ali'den medet medet medet medet Veli'den medet medet medet Deli'den medet medet medet |
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ali Nur semah’i Yore: Hatay
Muhammed'i candan sevdin Ali'ye selman olasin Elibyete gonul verdin Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Muhammedi hazir bilki Can hak’ka nazir bilki Her gordugun Hizir bilki Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Muhammede gonul kapki Ya degip rehbere yetki Bir gercekten etek tutki Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Hasan ile girdim cem'e Huseyin'in sirini deme Musayipsiz lokma yeme Ali’ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Zeynel, Bakir, Cafer, Kazim Kul Riza'ya bagli ozum Hatiri kirma Sah bazim Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Taki'ye, Naki'ye eris Askeri'de biter her is Mehti'nin siratina karis Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah Hatayi'yim ozun kirma Bir gercekten sozun irma Her ademe sirin verme Ali'ye selman olasin Allah Allah Allah Allah |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Asan bilir
Asan bilir karli dagin ardini Ceken bilir ayriligin derdini Bublul kaca aldin Aman aman aman aman aman aman Gul’un varini gul’un varini Gul alip satmanin aman zamani degi zamani degil Yaprak gazel olmus durmuyor dalda Vefasiz guzelden bize ne fayda Bu ayda olmazsa Aman aman aman aman aman aman aman Gelecek ayda gelecek ayda Olurum vazgecmem aman sevdigim senden sevdigim senden Selvi’nin dallari boyundan uzun Yavrular gozumde yar yar bir salkim uzum Olmeden gorseydi Aman aman aman aman aman aman aman O yari gozum o yari gozum Koyun kuzu kurban aman olur o zaman olur o zaman |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Arayip gezerken benim buldugum
Arayip gezerken benim buldugum Seni seven senden nasil ayrilir Hayellerin beni etti perisan Hayellerim senden nasil ayrilir Askina dusmusem sevdandan yana Gonul arzuhalim ayandir sana Senden ayri gezmek dusermi bana Can kasi kemandan nasil ayrilir Asiki'yam eydur canda cananim Sensiz karar kilmaz cisminde canim Ben kuluyam Ali benim sultanim Kul olan sultandan nasi ayrilir |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Avliyadan gelen kelam soz: Kaygusuz Abdal
Avliyadan gelen kelam Okunan kuran degilmi Gercek veli'nin sozleri Sure'yi rahman degilmi Cun seni hak yaratigin Kendi mitar ettigin Tecellii zat ettigin Suretti insan degilmi Hak haberin dinleyene Candan kabul eyleyene Hakki bilip anlayana Sozumuz bundan degilmi Gercek elini tumayaan Ona gonul perketmeyen Hakki batildan secmeyen Cahili neden degilmi Ey kaygusuz halin nola Gitmez isen dogur yola Hak kerem kilsa bir kula Hakikat uyan deilmi Ali Ali canim Ali Canimin canani Ali Sen alemler umdusun Pir Haci Bektasi Veli |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ayirma bizi (Duaz-i Imam) soz: Sitki Baba
Ilahi Mustafa Murteza hakki Insan-i Kamilden ayirma bizi Yuz-i yirmidortbin Enbiya hakki Insan-i Kamilden ayirma bizi Desti girmizdir Imam-i hasan Huseyn-i kerbela sah-i sehidan Imam Zeynel, Imam Bakir elaman Insan-i kamilden ayirma bizi Caferi Sadik cumelmizin serveri Musa Kazim, Riza yolun rehberi Medet murvet Taki, Naki, Askeri Insan-i kamilden ayirma bizi Muhammed Mehdi'dir sah-i velayet Isitir cihani nuru hidayet Niyazimiz budur her dem her saat Insan-i kamilden ayirma bizi Sitki'ya dunyaya eyleme heves Ruh pervaz edep de kalir bu kafes Ya ilahi evevel ahir son nefes Insan-i kamilden ayirma bizi |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bagda bulbul konma Bagda bulbul konma nergiz dalina Oludurler seni aman aman aman aman Bir yar yoluna bir yar yoluna hey can yoluna Bende kurban olam fidan boynuna Demeyin demeyin aman aman aman aman Yarim |