|
||
|
|
#126 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Anonim Şarkılar - Türküler...
Bir of ceksem karsiki Yore: Kayseri
Bir of ceksem karsiki daglar yiklir Bir of ceksem karsiki daglar yikilir Bugun dostan ayrildim canim sikilir sikilir aman aman Bugun dostan ayrildim canim sikilir sikilir aman aman Ellerin mektubu gelmis okunur Ellerin mektubu gelmis okunur Benim yuregime hancer sokulur sokulur aman aman Benim yuregime hancer sokulur sokulur aman aman Su karsiki daglar bir top ganidir Su karsiki daglar bir top ganidir Yagmur yagdi ilgit ilgit yeridirir yeridir aman aman Yagmur yagdi ilgit ilgit yeridir yeridir aman aman Evel yarin sevdim boyle miydi Evel yarin sevdim boyle miydi Simdi uzaklardan bakan ben oldum ben oldum aman aman |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#127 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bir seher vaktinde indim baglara Yore:Erzincan Soz: Asik Daimi
Bir seher vaktindinde indim baglara Bir seher vaktinde indim baglara Oter seyda bulbul gul yar eylenir Bakmazmisin bu sinemde daglara Derdimi dokme dil yarelenir Derdimi dokme dil yarelenir Bakmazmisin bu sinemde daglara Derdimi dokme dil yarelenir Derdimi dokme dil yarelenir Bos gecirmiyelim gel bu caglari Bos gecirmiyelim gel bu caglari Dalasalim sharalar i daglari Bir gun gazel doker agalarim Eser sam yeller daglar geler Erer sam yeller daglar geler Bir gun gazel doker agalarim Eser sam yeller daglar geler Eser sam yeller daglar geler |
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Birlik olalim canlar soz: Dertli Divani
Bu cehalet yakti gitti milleti Gelin buna care bulalim canlar Silelim gonulden kin nefreti Sevgi, saygi ile dolalim canlar Kimse bos laflara nara atmasin Nefsine uyup da gonul yikmasin Her kafdan ayri bir ses cikmasin Sozde, ozde birlik olalim canlar Onurlu bir yasam felsefesinden Baris huzur dogar her ilkesinden Der, Dertli Divani sah nefesinden Sevgi turkusunu calsalim canlar |
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bu yola talip ol soz/muzik: Davut Sulari
Bu yola talip ol baglandin ise Peyik sofulara beyan eylesin Hakkikat aski ile daglandin ise Git kendi pirine derman eylesin Musahibinini al durasin dara Dort basin mahmur et olma mudara Muminler fakirdir degil fukara Bu hakkin ceminde cevlan eylesin Kemerbest bagladik basinda taci Kulaginda kupe Guruhu naci Gonul bir kabedir yapta ol haci Davut sulari de nisan eylesin |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bugun bayram gunu derler Soz: Davut Sulari
Bugun bayram gunu derler Sen bizim yaylaya gel basin icin Dertliler oturmus derdin soylesir Etme intizari gul basin icin Hayran oldum baka kaldim yuzune Surme degil rastik cekmis gozune Hickirarak basim koysam dizine Sacim oksa gonlum al basin icin Davut Sulari’yem ahd-i amanda Bir yildiz dogmustur devr-i zamanda Seher bulbuliyem ulu divanda Sen benim vekilim ol basin icin Hey hey hey hey |
|
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bugun benim Soz: Ozlemi
Bugun benim efkarim var zarim var Degme felek degme telime benim Gulyuzlu canani elden aldirdim Ecel oku degdi gulume benim Degme felek degme telime benim Lokam hekim gelse sarmaz yarayi Hilebaz dostunan actik arayi Ne kosku mu koydu ne de sarayi Baykuslar tunedi dalima benim Degme felek degme telime benim Ozlemi'yem basim dumali daglar Gozlerim yaslida içim kan aglar Guz aylari geldi bozuldu baglar Hazan yeli degdi gulume benim Degme felek degme telime benim |
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bugun bize Pir geldi
Bugun bize Pir geldi Gulleri taze geldi Onu sira Kamber'i Ali'yel murteza geldi Ali bizim sahimiz Yuzudur kiblegahimiz Mirac'da ki Muhammed O bizim Padisahimiz Padisahim yaradan Okur aktan karadan Ben Pirim'den ayrildim Yuz yil gecti araradan Aslanda Belguzarim Ben sevdanla gerzerim Hasretliler kavusmus Ben daha intizarim Intizarlik cekerim Laberlim bal sekerim Ben Pirden ayrilali Goz yasini dokerim Dokerim goz yasini Gor Mevlanin isini Kesis kurban eyledi Yedi oglun basini Kesis kurban eyledi Melekler gul eyledi Celabin bir sar yapti Kapusun dort eyledi Dort eyledi kapusun Lai mercan yapisin Yezitler sehit etti Imamlarin hepisini |
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bugun canan geldi Soz: Asik Daimi
Bugun canan geldi bize dudak saki diller meze Yarem tazelendi taze sohbetine doyamam ki Yarem tazelendi taze sohbetine doyamam ki Benim yarim gulle benzer ovada sumbule benzer Sarkiyan bulbule benzer sohbetine doyamam ki Sarkiyan bulbule benzer sohbetine doyamam ki Buzcali Daimi'yim uyur gezer divanemiyim Madem asik Daimi'yim ben cahile uyamam ki Madem asik Daimi'yim ben cahile uyamam ki |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bugun damda gordum
Bugun damda gordum gordum zulfu siyahi Gulmedi Sultanim amman bilmem ne haldir Merhamet kilmadi garip halima Sormadi Sultanim amman bilmem ne haldir bilmem ne haldir O Sultana asik amman Pir den sorarim Bugun dunya amman yarin ahiret ararim Askina kildigim amman sabri kararim Kalmadi Sultanim aman bilmem ne haldir yar yar ne haldir Verdigi ask ile aman Abdal oldum ben Oldurupte ara aman yerde koyma can Gozlerinde gehver gehver dizimde derman Kalmadi Sultanim aman bilmem ne haldir yar yar ne haldir Beni eydul aklim aman basimdan gitti Beni sagligimda aman salacak etti Cenazen kilarim aman beydu-baht etti Kilmadi Sultanim aman bilmem ne haldir yar yar ne haldir |
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Buluda girmeyen gunes kaybolmaz
Buluda girmeyen gunes kaybolmaz Savrulup cikmazi bir yere bakar Cor cop gelir su yolunu tutamaz Silip supurmesi bir sele bakar Cor cop gelir su yolunu tutamaz Silip supurmesi bir sele bakar Sahini durdurmaz karga avazi Aslani yenemez uyuz bir tazi Sesiz belledigin duzensiz sazi Oturur ustasi bir tele bakar Sesiz belledigin duzensiz sazi Oturur ustasi bir tele bakar Kusuri toplumlar yaradir neler Iylik kotulugu orseler Daglari delinir kaslar deler Kemlik guclu bir de bakar Daglari delinir kaslar deler Kemlik guclu bir de bakar Bulbul havalanmis yuksekten ucar Bulbul havalanmis yuksten ucar Hasbahca icinde gulum var deyi Seni seven asik serinden gecer Guzeller icinde yarim var deyi Seni seven asik serinden gecer Guzeller icinde yarim var deyi Ben seni severim sende sev beni Mevlam bir karada koymaz insani Bir gun olur sende ararsin beni Surda bir divane yarim var deyi Bir gun olur sende ararsin beni Surda bir divane yarim var deyi Ben seni severim can ile candan Insan kemlik bulurmu sevdigi candan Canim esirgemem vallahi senden Gotur sat mezatda kolem var deyi Canim esirgemem vallahi senden Gotur sat mezatda kolem var deyi |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Bunca gami bunca derdi soz: Ali Baba
Bunca gami bunca derdi Mevlam yanliz bana mi verdi Eller muradina erdi Yine cananim gelmedi Erisin daglarin kari Gecti omrumun bahari Ecel kapimi calmadan Durma gel omrumun vari Takatim yok yurumege Gicip cannai gormege Can basladi curumege Yine caninim gelmedi Erisin daglarin kari Gecti omrumun bahari Ecel kapimi calmadan Durma gel omrumun vari Ali Baba ceker cile Felek vurdu bana sille Omrum geldi gecti bile Yine canianim gelmedi Erisin daglarin kari Gecti omrumun bahari Ecel kapimi calmadan Durma gel omrumun vari |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Butun evren semah doner soz: Hudayi
Butun evren semah doner Askindan gunesler yanar Butun evren semah doner Askindan gunesler yanar Aslinda yermektir huner Bes vakitle avunmayiz Aslinda yermektir huner Bes vakitle avunmayiz Canan bizim canimizdir Teni bizim tenimizdir Canan bizim canimizdir Teni bizim tenimizdir Sevgi bizim dinimizdir Baska dine inanmayiz Sevgi bizim dinimizdir Baska dine inanmayiz Hudayi'yem hudamiz var Dost elinde badehmiz var Hudayi'yem hudamiz var Dost elinde bahdehmiz var Muhabbetten gidamiz var Olum olur biz olmeyiz Muhabbetten gidamiz var Olum olur biz olmeyiz |
|
|
|