|
||
|
|
#151 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Anonim Şarkılar - Türküler...
Divane gonul soz Dertli Divani
Ne istersin benden divane gonul Ben seini nkahrini cekemez oldum Fitne tarlasina sevgi tohumum Ne kadar ugrastim ekemez oldum Ne baharin bahar nede yazin yaz Bu ne bicim sevgi bu ne bicim naz Kendi mezarini var elinle kaz Donupte yuzune bakamaz oldum Divani ak ile karayi secti Sanma yadlar ile konupta goctu Ah of dedim ama is isten gecti ZAlimin bilegini bukemez oldum |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#152 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dostum Soz: Pir Sultan Abdal
Bin cefalar etsen almam ustume oy Gayet sirin geldi dilerin dostum oy Varip yad ellere meyil verirsen oy Kis ola baglama yolarim dostum dostum dostum gelsene canim Kis ola baglama yolarim dostum dostum dostum gelsene canim Ilahi olamaya yardan ayiran oy Bahcede bulbuler oturyor uyan oy Kula golge iste Allaha ayan oy Senden ayrilali gulmedim dostum dostum dostum gelsene canim Senden ayrilali gulmedim dostum dostum dostum gelsene canim Pir Sultan Abdal'im gulum dermisler oy Bu sirin canina nasil kiymislar oy Isterisem dunya mAli vermisler oy Sensiz dunya mali neyleyim dostum dostum dostum gelsene canim Sensiz dunya mali neyleyim dostum dostum dostum gelsene canim |
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dostun dergahi
Dostun dergahina tovbe ile giren Dostun dergahina tovbe ile giren Dogru iman eyler Pir'den sayilir Korletip nefsini zincire vuran Eline beline emin sayilir Bulunmaz degerin cehver tasinin Bulunmaz degerin cehver tasinin Tadina doylumaz dostluk asinin Iyilik nisani iyi kisinin Kotuluk nisani kin'den sayilir Sadik miskini der hakki fikreyele Sadik miskini der hakki fikreyele Yiyip ictigine bin sukur eyle Derin dusun bir fikir eyle Yaradan kim bu yer kimden sayilir |
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dun gece yar hanesinde Erzurum/tartiyan
Aman aman Dun gece yar hanesinde yastigim bir tas idi Dun gece yar hanesinde yastigim bir tas idi Altim camur ustum yagmur yine gonlum hos idi Aman aman aman aman aman aman Ben yandim seni bilmem Dag ne kadar yuce olsa bir kenari yol olur Dag ne kadar yuce olsa bir kenari yol olur Buna bayram gunu derler dostla dusman bir olur Aman aman aman aman aman aman Ben yandim seni bilmem |
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dunya size Haydar bize Soz/muzik: M. Akarsu
Biz canlari kule vermisiz Kul hanlari gule vermisiz Biz canlari kule vermisiz Kul hanlari gule vermisiz Dunya mAli size vermisiz Dunya mAli size vermisiz Dunya size Haydar bize Dunya size Haydar bize Buz gulllere pervaneyiz Can ehline peyvaneyiz Buz gulllere pervaneyiz Can ehline peyvaneyiz Bulbulere divaneyiz Dunya size guller bize Dunya size Haydar bize |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Duydum dost yarelenmis Soz/Muzik: M. Akarsu
Duydum dost yarelenmis Yine gonlum hos degil Heryani parelenmis Heryani parelenmis Yine gonlum hos degil Dost hasretin zor imis herdem ahu zar imis Dert adami yer imis Dert adami yer imis Yine gonlum hos degil Akarsuyum yansamda Kul olup savrulsamda bazi bazi gulsemde Bazi bazi gulsemde Yine gonlum hosdegil |
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Duyanin uzerinde kurulu direk Soz: Pir Sultan Abdal
Dunyanin uzerinde kurulu direk Dunyanin uzerinde kurulu direk Emek zay olmadan sizlar bu yurek Ali yar Ali yar hak yar Ali yar sizlar bu yurek Bu duzeni kim kurmus biz nerden bilek Bu duzeni kim kurmuz bir nerden bilek Soyle canim soyle dinlesin canlar dinlesin canlar Ocaga koymuslar kose tasini Ocaga koymuslar kose tasini Hak ovasi gerceklerin isini Ali yar Ali yar hak yar Ali yar can yar Bir gun agirtirlar senin basini Bir gun agirtirlar senin basini Soyle canim soyle dinlesin canlar dinlesin canlar Abdal Pir Sultan'im farz ile sunnet Abdal Pir Sultan'im farz ile sunnet Yola gelmeyene edilmez mihnet edilmez mihnet Cumlenin muradi dunyada Cennet Cumlenin muradi dunyada Cennet Soyle canim soyle dinlesin canlar dinlesin canlar |
|
|
|
|
|
#158 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Efkarliyim soz: Suveri
Cok yalvardim cok yakardim Seherden yoldan bakardim Sacina sumbul takardim Gelmedin gulum gelmedin Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar bir baskayim bugun oy Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar ben dertliyim bugun oy Elden sordum yerden El acip divana durdum Hasretle sarardim sordum Gelmedin gulum gelmedin Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar bir baskayim bugun oy Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar ben dertliyim bugun oy Suveri boyle olurmu Alimi bana guldurme Geldigin anda bildirme Gelmedin gulum gelmedin Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar bir baskayim bugun oy Daglar efkarliyim Daglar kederliyim Daglar ben dertliyim bugun oy |
|
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Eger ben bir zehre isem
Eger ben bir zehre isem senin gozunde Dag gibi yuceyim yildiramazsin Deniz derya isem bu yer yuzunde Beni bir fincana dolduramazsin Deniz derya isem bu yer yuzunde Beni bir fincana dolduramazsin Dostu seven kisi dostun ehlidir Dost ehlinden muhabetli bahdedir Muhabbetin ozu bir ask selidir Akan goz yasimi durduramazsin Muhabbetin ozu bir ask selidir Akan goz yasimi durduramazsin Dostu sever isen dost icin yasa Deger verme bir cift goz ile kasa Yazlilan mi gelir sag olan basa Olumden oteye yol bulamazsin Yazlilan mi gelir sag olan basa Olumden oteye yol bulamazsin |
|
|
|
|
|
#160 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ela gozlu Pirim geldi Soz: Hatayi
Ela gozlu Pirim geldi Duyan gelsin iste meydan Dort kitapi kirk makami Bilen gelsin iste meydan Hudey, hudey demler hudey Hudey, hudey canlar hudey Ben Pirimi hak bilirim Yoluna kurban olurum Ben Pirimi hak bilirim Yoluna kurban olurum Dun dogdum bugun olurum Olen gelsin iste meydan Dun dogdum bugun olurum Olen gelsin iste meydan Hudey, hudey demler hudey Hudey, hudey canlar hudey Sah Hatayi der sirini Meydana koymus serini Nesimi gibi derisini Yuzen gelsin iste meydan Hudey, hudey demler hudey Hudey, hudey canlar hudey |
|
|
|
|
|
#161 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Engin ol Soz: Teslim Abdal
Gel ha gonul havalanma Engin ol gonul engin ol Dunya malina guvenme Engin ol gonul engin ol Dunya malina guvenme Engin ol gonul engin ol Bu dunyanin hali boyle Yalan yahsi gecer oyle Soyledikce engin soyle Engin ol gonul engin ol Soyledikçe engin soyle Engin ol gonul engin ol Tesllim Abdal Soz'um haktir Umun yalani yoktur Engin soyle buyukluktur Engin ol gonul engin ol Engin soyle buyukluktur Engin ol gonul engin ol |
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Erzurum carsi pazar Yore: Erzurum
Erzurum carsi pazar leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Icinde bir kiz gezer leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Elinde kagit kalem ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Dertlere derman yazar aman ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Erzurum'da bir kus var leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Kanadinda gumus var leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Yarim giti gelmedi ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Elbet bunda bir is var ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Sacin uzun ormezler leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Gulu sulu dermezler leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Bu sevda ne sevdadir ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Seni bana vermezler ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Bu dereninin uzunu leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Caban gaytar gozunu leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman Ne ola bir gun gorem ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim Nazli yarin yuzunu ah nenen olsun sari gelin aman Sari gelin aman Sona yarim |
|
|
|