|
||
|
|
#176 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Anonim Şarkılar - Türküler...
Kerpic kerpic ustunde kurdum binayi Soz: Yusuf Tapan
Kerpic kerpic ustunde kurdum binayi Kerpic kerpic ustunde kurdum binayi Binayi kurariken gordum Leyla’yi Binayi kurariken gordum Leyla’yi Binayi kurariken gordum Leyla’yi Leyla basima acti turlu belayi Leyla basima acti turlu belayi Ah Leyla, Leyla, Leyla etme bu nazi Gel barisalim baban kiysin nikahi Ah Leyla, Leyla, Leyla etme bu nazi Gel barisalim baban kiysin nikahi Kerpic kerpic ustune duzdum bir sira Kerpic kerpic ustune duzdum bir sira Leyla’dan haber aldim gitmis Misir’a Leyla’dan haber aldim gitmis Misir’a Leyla’dan haber aldim gitmis Misir’a Kuzu olup melesem arkasi sira Kuzu olup melesem arkasi sira Ah Leyla, Leyla, Leyla etme bu nazi Gel barisalim baban kiysin nikahi Ah Leyla, Leyla, Leyla etme bu nazi Gel barisalim baban kiysin nikahi |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#177 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kevser irmaginda
Kevser irmaginda sahi olan yar Bir bardak dem ikram etmez mi ola Kevser irmaginda sahi olan yar Bir bardak dem ikram etmez mi ola Siratin yolunu iyi bilen yar Benim de elimden tutmaz mi ola Siratin yolunu iyi bilen yar Benim de elimden tutmaz mi ola Aman medet duy sesimi dardayim Sorma halerimi gayet zordayim Cehnemden daha beter hardayim Yanarim yandigim yetmez mi ola Dort yanimi harli ates cevirmis Vucud sarayimi yakti kavurdu Dort yanimi harli ates cevirmis Vucud sarayimi yakti kavurdu Yaptim mahmur ettim geri cevirdi Viranemde bulbul otmez mi ola Yaptim mahmur ettim geri cevirdi Viranemde bulbul otmez mi ola Aman medet duy sesimi dardayim Sorma halerimi gayet zordayim Cehnemden daha beter hardayim Yanarim yandigim yetmez mi ola |
|
|
|
|
|
#178 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kurban olam kalem tutan ellere Pir Sultan Abdal
Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzu halim yaz yare boyle Seker ver ezeyim sirin dillere Katip arzu halim yaz yare boyle Guzelim hey birtanem hey birtanem hey Sivas ellerinde sazim calinir Cambli beller boluk boluk bolunur Yardan ayrilmisam bagrim delinir Katib arzu halim yaz yare boyle Guzelim hey birtanem hey birtanem hey Pir Sultan Abdal’im hey Hizir Pasa Yazilan mi geliyor sag olan basa Beni hasret koydun kavim kardasa Katip arzu halim yaz yare boyle Guzelim hey birtanem hey birtanem hey |
|
|
|
|
|
#179 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kusturdum barisamam
Kusturdum barisamam ayrildim kavusamam Kusturdum barisamam ayrildim kavusamam Goz actim seni gordum yar ile konusamam Goz actim seni gordum yar ile konusamam Dert bende kare bende Eylenmez yare bende Yuvasiz kuslar gibi kalmisim perakende Dert bende kare bende Eylenmez yare bende Yuvasiz kuslar gibi kalmisim perakende Ben garip esim garip esim yoldasim garip Ben garip esim garip esim yoldasim garip Oldugume gam yemem mezarda tasim garip Oldugume gam yemem mezarda tasim garip Dert bende kare bende Eylenmez yare bende Yuvasiz kuslar gibi kalmisim perakende Dert bende kare bende Eylenmez yare bende Yuvasiz kuslar gibi kalmisim perakende |
|
|
|
|
|
#180 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Madem ki ben bir insanim Daimi
Kainatin aynasiyim madem ki ben bir insanim Kainatin aynasiyim madem ki ben bir insanim Hakkin varlik deryasiyim madem ki ben bir insanim Hakkin varlik deryasiyim madem ki ben bir insanim Insan hakta hak insanda Insan hakta hak insanda Ne ararsan var insanda Cok marifet var insanda madem ki ben bir insanim Cok marifet var insanda madem ki ben bir insanim Bunca temmeni dillekler Bunca temmeni dillekler Viz gelir carki felekler Bana egilsin melekler madem ki ben bir insanim Bana egilsin melekler madem ki ben bir insanim Daimi’yem harab benim Daimi’yem harab benim Ayaklara turab benim Ask eline sarab benim madem ki ben bir insanim Ask eline sarab benim madem ki ben bir insanim |
|
|
|
|
|
#181 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mecnun gibi dolasirim collerde Asik Veysel
Mecun gibi dolasirim collerde Mecun gibi dolasirim collerde Hayal beni savuruyor yel gibi Ah cekerim aglarim gurbet ellerde Durmaz gozum yasi akar sel gibi Ah cekerim aglarim gurbet ellerde Durmaz gozum yasi akar sel gibi Askin beni deryalara daldirir Birden aglatir birden guldurur Ister azap eder ister oldurur Asik Veysel kapisinda kul gibi Ister azap eder ister oldurur Asik Veysel kapisinda kul gibi Hesapsiz gunlerim gelip geçiyor Yar sirim yad ellere aciyor Evel benim idi simdi kaciyor Beni gorup saklaniyor el gibi Evel benim idi simdi kaçiyor Beni gorup saklaniyor el gibi |
|
|
|
|
|
#182 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mecnun olup Leylasini bulanlar Soz: Arifoglu/Derleyen: S. Akkiraz
Doooost Mecnun olup Leylasini bulanlar Gam keder istemez yar yar Muhabbet ister Zikr edip yar zayi vermeyen Kul olup Pirinden ibadet ister Gercekler seyreder Hind eden Yemen'e Kafir zoru gormese gelmez amana Dort kitap okusa gelmez imana O fani hudadan dem dem hidayet ister Gercegin nefesi yar yar eridir dagi Yalancin atasi eritmez yagi Muhabetten geri gelenen cogu Kimi seyre gelir kimi et ister Kamil yaninda cahilin huyu bulunmaz Seriat ehline tarik calinmaz Yayan yurumeyen dost dost menzil alinmaz Menzil almak icin keskin at ister Hudey Haydar Hudey keskin at ister Arifoglu egri hacet soylemez Çirkine guzel deme o huri olmaz Iman bir kat koynekte usur eglenmez Imanin koynegi on dort kat ister Hudey Haydar Hudey on dort kat ister |
|
|
|
|
|
#183 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Medet Allah medet medet ya Ali Semah
Medet Allah medet medet ya Ali Bizi dergahindan mahrum eyleme Pirim Hunkar Haci Bektasi Veli Bizi dergahindan mahrum eyleme Ademi-Seyfullah ademi hak icin Muhammed Mustafa hatem hak icin Eyu’be verdigin sitem hak icin Bizi dergahindan mahrum eyleme Bizi dergahindan mahrum eyleme Hasan'in askina kilalim zari Sah Huseyin bizim serveri Ademin canisin Cenabi bari Bizi dergahindan mahrum eyleme Bizi dergahindan mahrum eyleme Zeynel'in canina dost dost kilalim ceza Muahmmed Bakir'dir sirri murteza Imam Cafer, Kazim, Musa’yi Riza Bizi dergahindan mahrum eyleme Muhamedim derki didarim haktir Taki Naki Askeri el rahmanimdir Sevenin etigine niyazim vardir Bizi dergahindan mahrum eyleme Bizi dergahindan mahrum eyleme |
|
|
|
|
|
#184 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mendilim yerden yere
Mendilim yerden yere Dusmusem dilden dile Mendilim yerden yere Dusmusem dilden dile Yedi mendil curtum Goz yasi sile sile Goz yasi sile sile Yedi mendil curutdum Goz yasi sile sile Goz yasi sile sile Hadi gidi yarim can yarim Gozleri surme yarim Saclari sirma yarim Davul zurna onunde Halaylar ceken yarim Halaylar ceken yarim Mendilim sende dursun Sakla koynunda kalsin Mendilim sende dursun Sakla koynunda kalsin Ben murad almamisim Bari mendilim alsin Bari mendilim alsin Ben murad almamisim Bari mendilim alsin Hadi gidi yarim can yarim Gozleri surme yarim Saclari sirma yarim Davul zurna onunde Halaylar ceken yarim Halaylar ceken yarim |
|
|
|
|
|
#185 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nanay
Cimende suru gazlar Hop di nanay nanay Ganatlari beyazlar Sengulum sengulum nanay nanay Kac gundur gormemisem Hop di nanay nanay Cigerim ona yanar Sengulum sengulum nanay nanay Cimen cimen ustune Hop di nanay nanay Basma cimen ustune Sengulum sengulum nanay nanay Yardan bize selam gelmis Hop di nanay nanay Basim gozum ustune Sengulum sengulum nanay nanay |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nasil anlatayim zamani dostlar Soz: Ayhani
Nasil anlatayim zamani dostlar zamani dostlar Olumlu fanide siradiyiz biz dost Ne yoklugum beli nede bir varim Ne yoklugum beli nede bir varim Kafes nefes yarin kurdeyiz biz Ne yoklugum beli nede bir varim Ne yoklugum beli nede bir varim Kafes nefes yarin kurdeyiz biz Er piri canavar kan emis azmis kan emis azmis Dost yoluna hayin tuzaklar dizmis Pirimin yoluna hayin tuzaklar dizmis Pirimin yoluna hayin tuzaklar dizmis Zamandan bir hayri gerideyiz biz Pirimin yoluna hayin tuzaklar dizmis Pirimin yoluna hayin tuzaklar dizmis Zamandan bir hayri gerideyiz biz Ayhani'nin seherde gitmez kuraklik gitmez kuraklik Hayal pilaviyla olmuyor tokluk Bir yani olum diger yan yokluk Bir yani olum diger yan yokluk Iki arada bir deredeyiz biz Bir yani olum diger yan yokluk Bir yani olum diger yan yokluk Iki arada bir deredeyiz biz |
|
|
|
|
|
#187 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nasil met edeyim Soz: Muhlis Akarsu
Nasil met edeyim sultanim seni Bir ismin vardir bir ismin Ali Keramet ehlisin Bektasi Veli Ebu sufyan oglu bilmez Ali'yi Ali'yi Ali'yi Ali'yi Ali duskunlerin gercek dostudur Ali inkarlarin elbet hasidir Ali Muhamedin obur ismidir Daglarin odunu bilmez Ali'yi Ali'yi Ali'yi Ali'yi Akarsu hak icin yanar iniler Gelci gecti Bektasiler Veliler Nice deryalarda yuzen gemiler Her derya gemisi bilmez Ali'yi Ali'yi Ali'yi Ali'yi |
|
|
|
|
|
#188 ( |