|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Anonim Şarkılar - Türküler...
Sen tabibsin saramassin yarami soz: M. Akarsu
Sen tabibsin saramassin yarami Ben vurgunum yaraliyim evvelden Felek ilen bulasmassin arami Ben vurgunum yaraliyim evvelden Aman tabib canim tabib vay tabib Saramassin bu yarami cay tabib Yagmur olur karisirsin sellere Yoldas oldum garip garip kullara Felek vurdu dustum halden hallere Ben vurgunum yaraliyim evvelden Aman tabib canim tabib vay tabib Kurudu bagimdan fidanim gulum Yilanli dagimdir Sivas'tir elim Akarsu tabibe ugradi yolum Ben vurgunum yaraliyim evvelden Aman tabib canim tabib vay tabib Saramassin bu yarami cay tabib. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#202 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Seni Seni Soz: Nesimi
Her seherde yatan yildizi dogarken Ararim nazli yar ben seni seni ben seni seni Seherde bulbulem figan eylerken Ararim nazli yar ben seni seni ben seni seni Mecnum gibi safalarda collerde Yola giden yolcu yollarda yolcu yollarda Ask derdine dusen mecnun kullarda Sorarim nazli yar hep seni seni hep seni seni Ask derdine dusen mecnun kullarda Sorarim nazli yar hep seni seni hep seni seni Daglara taslara ova ya baksam Canliya cansiza safraya baksam safraya baksam Nesimi'yem hangi diyara baksam Gorirem nazli yar ben seni yar ben seni Nesimi'yem hangi diyara baksam Gorirem nazli yar ben seni yar ben seni |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Su karsi yaylada soz: Pir Sultan Abdal
Su karsi yaylada goc katar katar Bir guzelin sevdasi serimde tuter Bu ayrilik bana olumden beter Gecti dost kervani eyleme beni eyleme beni Bu benim sevdigim basta oturur Bir guzelin derdi beni bitirir Bu ayrlik bana zulum getirir Gecti dost kervani eyleme beni eyleme beni Ben gidersem sunam bana aglama Cigerimi ask ugruna dagalama Benden baskasina meyil baglama Gecti dost kervani eyleme beni eyleme beni Pir Sultan Abdal'im daglari asalim Aslaimda dost eline duselim Cok nimetin yedim helallasalim Gecti dost kervani eyleme beni eyleme beni |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Su yalan dunyaya Soz: Pir Sultan Abdal
Su yalan dunyaya gelir giderim Omur senden ozge yar bulamadim, yar bulamadim Yaralandim al kanlara bulandim Elimin kanini durduramadim Yaralandim al kanlara bulandim Elimin kanini durduramadim Guzelerin zulfu destedir deste Erenler hak icin oturmus posta, oturmus posta Bir zaman sag gezdim bir zaman hasta Hasta halin nedir dert bulamadim Bir zaman sag gezdim bir zaman hasta Hasta halin nedir dert bulamadim Felek kirdi benim kolum kanadim Baykus gibi bir hadede tunerim, canan tunerim Bugun uc dostumdan agzin sinadim Can feda ogluna der bulamadim Bugun uc dostumdan azgin sinadim Can feda ogluna der bulamadim Pir Sultan Abdal'im daglar ben olsam Ustu mor sumbul baglar ben olsam Alem cicek olsa ari ben olsam Dost dillinden tatli bal bulamadim Alem cicek olsa ari ben olsam Dost dillinden tatli bal bulamadim |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Supurgesi yoncadan Yore: Erzincan - Muzaffer Sarisozen
Supurgesi yoncadan Emine'm Gayet beli inceden of Ben seni sakinirim Emine’m Yerdeki karincadan of Vay bana vaylar bana Emine'm Yil oldu aylar bana of Susadim su isterim Emine'm Su vermez caylar bana of Supurgesi saz olur Emine'm Gul acilir yaz olur of Ben yarime gul demem Emine'm Gulun omru az olur of Vay bana vaylar bana Emine'm Yil oldu aylar bana of Susadim su isterim Emine'm Su vermez caylar bana of Yokusta yoruldun mu Emine'm Sozume darildinmi of Sen bana yar olali Emine’m Boyumca sarildin mi of. Vay bana vaylar bana Emine'm Yil oldu aylar bana of Susadim su isterim Emine'm Su vermez caylar bana of |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Taze karlar yagmis
Taze karlar yagmis karin ustune Bulbul figan eder gulun ustune Dedilerki nazli yarin el almis Daha iflah olmam bunun ustune, bunun ustune Yine guz geldide hava sogudu Benim nazli yarda meylim cogudu Ondan gayri sevdicegim yogudu Baska yar sevemem bunun ustune, yarin ustune Ekine gidiyor elinde orag Ekini kurumus tarlasi irag Yarimi gorunce aliyor merag Ben yari goremedim bunun ustune, bunun ustune |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Toprak olup gittiler Soz:Sah Muslum
Nice arif canlar nice kamiller En sonunda toprak olup gittiler olup gittiler Insanliga yol gosteren alimler En sonunda toprak olup gittiler Insanliga yol gosteren alimler En sonunda toprak olup gittiler Nice evliyalar nice veliler Nice aklilar nice deliler nice deliler Evrensel haklarin piri Ali'ler En sonunda toprak olup gittiler Evrensel haklarin piri Ali'ler En sonunda toprak olup gittiler Dort kitabi insanlikta bulanlar Ilim deryasinda kaptan olanlar kaptan olanlar Nice hukumdarlar nice sultanlar En sonunda toprak olup gittiler Nice hukumdarlar nice sultanlar En sonunda toprak olup gittiler Sah Muslumden once gelen ozanlar Duygarli yillari once sezenler once sezenler Ilimce konusup ilimce yazanlar En sonunda toprak olup gittiler Ilimce konusup ilimce yazanlar En sonunda toprak olup gittiler |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Turna semahi Soz: Dedemoglu
Kerbela colunden sakin mi geldin Ne yaman firgatli otersin turnam Imam Ali katarinda uyulan Kirklarin semahinda otesin turnam Kirklar senin ile bile dir bile bile dir bile Yediler hizmetin olmayin ola Hizir nebide yardimcin ola Gul ugruna cigerin yetesin turnam Evel yaz aylari olandan Semah tutup gok yuzunde varanda Yavru sahin tellerine degende Ali'm dost dost diye otesin turnam Ali'nin avazi sende bulundu sende bulundu Ne yaman otersin bagrim delindi O Pir’den bir haber al da gel simdi Gonlumun gamini atasin turnam Dedemoglu durmus katlini yazar katlini yazar Oturmus ah edip mendilin cozer Mecnun Leyla icin colleri gezer Can der ki canana yetesin turnam Can der ki canana yetesin turnam |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ucun kuslar ucun benden silaya
Ucun kuslar ucun artik indim baglara Baharin kokusu gelmis yuce daglara Baharin kokusu gelmis yuce daglara Birakin siz artik nazin inin saraya Ucun kusler artik benden silaya Ucun kusler artik benden silaya Bahar oldu acti guller oturur bulbuler O nazli yarin hayali gozumde tuter O nazli yarin hayali gozumde tuter Otusun bulbul bahar hemen gidek Serisin sevgililer gencil elden gider Serisin sevgililer gencil elden gider |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Tutam yar elinden tutam soz: Emrah
Tutam yar elinden tutam Tutam yar elinden tutam Su karli daglara daglara hey Agam hey sahim hey eyvah hey Olam bir yareli bulbul Olam bir yareli bulbul Inem baglara baglara hey Agam hey sahim hey eyvah hey Emrah derki bugunumdur Emrah derki bugunumdur Arsa cikan tutunumdur hey Agam hey sahim hey eyvah hey Yare gidecek gunumdur Yare gidecek gunumdur Inem yollara yollara hey Agam hey sahim hey eyvah hey |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Urfaliyam ezelden Yore Urfa
Urfaliyam ezelden Urfaliyam ezelden Gonlum gecmez guzelden Gonlum gecmez guzelden vay Gonlumun gozu ciksin Gonlumun gozu ciksin Sevmeseydim ezelden Sevmeseydim ezelden vay Agam olasan Omer Pasam olasan Omer Yetim kalasan Omer Bana gelesen Omer Benim olasan vay Urfa bir dag icinde Urfa bir dag icinde vay Urfayi hak saklasin Urfayi hak saklasin Bir yarim var icinde Bir yarim var icinde vay Agam olasan Omer Pasam olasan Omer Yetim kalasan Omer Bana gelesen Omer Benim olasan vay Urfa bir yana duser Urfa bir yana duser Zuluf gerdana duser Zuluf gerdana duser vay Bu nasil bas baglama Bu nasil bas baglama Her bir yana duser Her bir yana duser vay Agam olasan Omer Pasam olasan Omer Yetim kalasan Omer Bana gelesen Omer |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Uyan gel gozlerim gafletden uyan Yore: Erzincan
Omur bahcemin gullu solmadan, gullu solmadan Uyan gel gozlerim gafletden uyan Ecel bir gun bize haydi demeden Uyan gel gozlerim gafletden uyan, gafletden uyan Ecel bir gun bize haydi demeden Uyan gel gozlerim gafletden uyan, gafletden uyan Nicin gafletden mahmur olursun Gecen giden kervani dusman sanarsin Pisman olupta sararip sollarsin Uyan gel gozlerim gafletden uyan, gafletden uyan Pisman olupta sararip sollarsin Uyan gel gozlerim gafletden uyan, gafletden uyan |
|
|
|