|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Emre Aydin ( Sensİz İstanbul'a DÜŞmanim )
Emre Aydin ( Sensİz İstanbul'a DÜŞmanim )
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Emre Aydin ( Sensİz İstanbul'a DÜŞmanim )
SEN VE BEN
tanımadığım kişiler var hep aynadaki yüzümde hiç bilmedim ki istediğimi.. ne seni ne de kendimi bişeyim yok.. geçer dedim ama geçmedi.. bilmiyorum bilemiyorum artık hiç birşeyi.... bize dair söylenecek tek şey belli gibi.. sen ve ben ikimiz.. kabul et en dipteyiz... tanımadığım kişiler var hep aynadaki yüzümde hiç bilmedimki istediğimi... ne seni ne de kendimi.. bişeyim yok.. geçer dedim ama geçmedi. bilmiyorum bilemiyorum artık hiç bir şeyi bize dair söylenek tek şey belli gibi sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyiz.. sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyiz... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
UNUT GİTTİĞİN BİR YERDE
Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
RÜYAMDAKİ APTAL KADIN
Rüyamdaki Aptal Kadın Hala aklımda adın... bir dursan bir dinlesen bir dursan ah bir dinlensen yakışmazmı istanbul bize korktun kaçıp gittin işte... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... bir dursan bir dinlesen bir dursan ah bir dinlensen yakışmazmı istanbul bize korktun kaığ gittin işte... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Emre Aydın -
Dayan Yalnızlığım Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
kim dokunduysa sana ona git
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana “Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
GİT
Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ve gülümse şimdi (Bebeğim)
Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin götür kokunu Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş... Bebegım... Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kalsan Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi ve gülümse şimdi ...bebegım...bebegım... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi .. Bebeğim... Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... Öyleyim... |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|