|
||
|
|
#76 (permalink) |
|
Guest
|
Yalan oldu
sana gulum diyemem ki duslerime alamam ki gul savrulur daglarimda sarp yollara vuramamki yalan oldu yalan oldu ates sondu duman oldu bir yildizdin akip gectin dileklerim yalan oldu siyah bir denizdir huznun hayrazinda sizlar kalbim hala dokundugun yerde ellerinin izi titrer gozlerini izi titrer |
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#77 (permalink) |
|
Guest
|
Tükeneceğiz
Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkânsız hiç sebepsiz Ne hayallerle ne ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip te küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Her şey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz |
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Guest
|
~ஐ~ஜ~ஜ GÜLMEK ICIN ஐ~ஜ~ஜ~
Gülmek icin yaratilmis gözlerde yaslar niye Sevmek icin yaratilmis kalpler hep bom bos niye Yok yok yalan deme sevgi denen o gercege Sevmek aci gercek aci benzerler birbirlerine Sevmesini bilmiyorsan bakma sakin gözlerime Mutlu olmak istiyorsan inan inan sözlerime Yok yok yalan deme sevgi dene o gercege Sevmek aci gercek aci benzerler birbirlerine |
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Guest
|
İğnem Düştü Yerlere
İğnem düştü yerlere Karıştı gazellere Gözüm çapkın alışmış Bakarım güzellere Aman yelelom yelelom yelelaylom Haydi yelelom yelelom yelelaylom İğnem düştü yakamdan Gel arkamdan arkamdan Sen arkamdan gelmezsen Ben korkmam kaymakamdan Aman yelelom yelelom yelelaylom Haydi yelelom yelelom yelelaylom Yakamda iğne misin Göğsümde düğme misin Aşkından harab oldum Halimden bilme misin Aman yelelom yelelom yelelaylom Haydi yelelom yelelom yelelaylom Hamit Çine Burdur |
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Guest
|
İki İki Dört Eder
Dumanlı derelere Seni vermem ellere Sana dargın değilim Dargınım senelere Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni del'eder Duman dağa iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni del'eder Duman dağın üstüne Gittikçe azlaniyi Babası benden yana Anası nazlaniyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni del'eder Duman dağın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni del'eder Dursun Dereli |
|
|
|
#81 (permalink) |
|
Guest
|
İki Keklik Bir Kayada Ötüyor
İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor (Aman aman yetiyor) Annesine kara da haber gidiyor Yazması oyalı kundurası boyalı (Yar benim aman aman yar benim) Uzun da geceler yar boynuma sar benim (Aman aman sar benim) İki keklik bir dereden su içer Dertli de keklik dertsizlere dert açar (Aman aman dert açar) Buna kara sevda derler tez geçer Yazması oyalı kundurası boyalı (Yar benim aman aman yar benim) Uzun da geceler yar boynuma sar benim (Aman aman sar benim) İki keklik bir kayada yaslanır Teke de bıçak gümüş kında paslanır Birgün olur deli gönül uslanır (Uslanır aman aman uslanır) Yazması oyalı kundurası boyalı Uzun da geceler yar boynuma sar benim (Aman aman sar benim) Mustafa Sarı Balıkesir |
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Guest
|
Gafil Kalma Şaşkın
Gafil kalma şaşkın bir gün ölürsün Dünya dolu malın olsa ne fayda Ettiğin işlere pişman olursun Pişmancalık ele geçmez ne fayda Bir gün seni götürürler evinden Hak-kın kelamını kesme dilinden Kurtulmazsın Azrail'in elinden Türlü türlü yolun olsa ne fayda Söylersin de sen sözünden şaşmazsın Helalini haramından seçmezsin Kesilir kısmetin suda içmezsin Akan çaylar senin olsa ne fayda Sen söylersin söz içinde sözüm var Çalarsın çırparsın oğlun kızın var Hiç demezsin üç beş arşın bezim var Bedestanlar senin olsa ne fayda Kul Himmet Üstadım çöksem otursam Türlü varlığımı ele götürsem Dünya benim diye zapta geçirsem Bütün dünya senin olsa ne fayda Kul Himmet Üstadım |
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Guest
|
Garip Bir Kuştu Gönlüm
Garip bir kuştu gönlüm Elimden uçtu gönlüm Saçının tellerine Takıldı düştü gönlüm Aman aman aman Halım yaman vay Beklerim erken seni Güller açarken seni Gel gidelim bahçeye Sen gül kokla ben seni Aman aman aman Halım yaman vay Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz Bir kuru sevda yüzünden Zaya gitti ömrümüz Aman aman aman Halım yaman vay Evleri tetirbeli Derdinden oldum deli Sağ geldim mahlenize Nasıl gidem yaralı Aman aman aman Halım yaman vay Yalvardım sana yeter Gel katıl cana yeter Ben geçtim sağlığımdan Sen sağ ol bana yeter Aman aman aman Halım yaman vay Bakır Yurtsever Urfa |
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Guest
|
Ötme Bülbül Ötme
Bülbül niçin böyle feryat edersin Ötme bülbül ötme bagrımı deldin Varıp yad ellere diller dökersin Ötme bülbül ötme bağrımı deldin Yenilendi yüreğimin yarası Ahla doldu yerin göğün arası Kara yerde yatar canlar paresi Ötme bülbül ötme bağrımı deldin Hey bülbül feryadın ta arşa çıktı Nice yanmışlarm bağrını yaktı Senin de yavrunu şahan mı kaptı Ötme bülbül ötme bağrımı deldin Anonim Sivas |
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Guest
|
Sendeki Huy Bende Olsa
Kimse bana selam vermez Sendeki huy bende olsa Tabip bile yaram sarmaz Sendeki huy bende olsa Toplumun içine çıkmam Kimsenin yüzüne bakmam Zehir zıkkım olur lokmam Sendeki huy bende olsa Başımı alır giderim Ya da intihar ederim Kendimi kurban adarım Sendeki huy bende olsa Kimi der hayasız arsız Kimi der mayasız ursuz Kimi der şerefsiz hırsız Sendeki huy bende olsa Kimse inanmaz sözüme Kurşun atarlar izime Gören tükürür yüzüme Sendeki huy bende olsa Ozan Emaneti der ki Öyle kötü huyun var ki İçimden çıkmaz bir korku Sendeki huy bende olsa Aşık Emaneti Sivas |
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Guest
|
Ah Bir Ataş Ver
Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği |
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Guest
|
Çanakkale İçinde
Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli Of gençliğim eyvah Çanakkale üstünü duman bürüdü On üçüncü fırka harbe yürüdü Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde toplar kuruldu Vay bizim uşaklar orda vuruldu Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir dolu testi Analar babalar umudu kesti Of gençliğim eyvah |
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Guest
|
Çarşamba'yı Sel Aldı
Çarşamba'yı sel aldı Bir yar sevdim el aldı Keşke sevmez olaydım Elim koynunda kaldı Oy ne imiş ne imiş Kaderim böyle imiş Gizli sevda çekmesi Ateşten gömlek imiş Çarşamba yollarında Kelepçe kollarımda Allah canımı alsın O yarin kollarında Oy ne imiş ne imiş Kaderim böyle imiş Gizli sevda çekmesi Ateşten gömlek imiş Çarşamba yazıları Körpedir kuzuları Allah alnıma yazmış Bu kara yazıları Oy ne imiş ne imiş Kaderim böyle imiş Gizli sevda çekmesi Ateşten gömlek imiş |
|