|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Bitmeyen Çile
Önce tuttum elimden Sonra neden bıraktın Yıllanmış şarap gibi ah Yaktın içimi yaktın Ecel kapımı çalsa Yine kalbimde sensin Hem aşkımsın sevgilim Hem bitmeyen çilemsin Öyle günler yaşadım Hem el öptüm hem etek Dudağım yanar diye Su içtim üfleyerek Ecel kapımı çalsa Yine kalbimde sensin Hem aşkımsın sevgilim Hem bitmeyen çilemsin
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu Ne Sevgi Ah
Bu ne sevgi ah Bu ne ızdırap Zavallı kalbim Ne kadar harap Nasibim olsun Bir yudum şarap Su da içeyim Yarin elinden Al şu kadehi Yaşla doldurma Düşürme yeter Gönlümü gama Gurubun rengi Vurmadan cama Ver mezesin Tatlı lebinden Bahtım sarılmış Simsiyah tüle Nemli gözlerle Yalvardım güle Uzak kalırsan Bana acele Selamlar gönder Seher yeliyle |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dalgalandım Da Duruldum
Ne olusun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldüreceksin En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum arından yoruldum Binlerce güzel sevdim de En son sana vuruldum Yaktın yıktın kül ettin Erittin beni Aşık gibi sevmezsen Kardeş gibi sev beni |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dayanılmaz Bir Çile
Dayanılmaz bir çile bu Allah'ım Sevilmeden sevdim yine suçluyum Erişilmez bir kale bu Allah'ım Sevilmeden sevdim yine suçluyum Aşığımsın ümidimsin sen benim Mutluluğum sevincimsin sen benim Sevme dedim deli gönlüm dinlemez Kölen bile olamadım ben senin Açmam ki kalbimin kapısını Verselerde almam tapusunu Kıramadım gönlümün arzusunu Sevilmeden sevdim yine suçluyum
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dert Ortağım Benim
Aşk kadehiyle içtiğim sensin Sevgili diye seçtiğim sensin Bütün dünyayı gezdim dolaştım Anladım ki tek sevdiğim sensin Dert ortağım benim Biricik sevdiğim Söyle senden başka Kimim var benim Senden uzakta geçmez günlerim Bir gün görmezsem seni özlerim Başka birini sevemem artık Gelmezsen bile seni özlerim |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dumanlı Dumanlı
Vay göresim geldi sevdiğim seni Dumanlı dumanlı oy bizim eller Nasıl unutulur körpe yavrular Dumanlı dumanlı oy bizim eller Oturup ağlasam delidir derler Bizim elin yiğitleri bol olur Çalar kapıları dizgin dol olur Ölüm bizim için tozlu yol olur Dumanlı dumanlı oy bizim eller Oturup ağlasam delidir derler |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ellerim Böyle Boş Mu Kalacaktı
Ellerim böyle boş mu kalacaktı Gözümde böyle yaş mı olacaktı Aramızda sıra dağlar mı olacaktı Üzülme sen meleğim gün olur kavuşuruz Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz Biz de mi böyle olacaktık Bu en güzel çağda yas mı tutacaktık Aramızda sıra dağlar mı olacaktı Üzülme sen meleğim gün olur kavuşuruz Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Eskidendi O
Yüzümde tebessüm arama dostum Mazideki büyük sevgidendi o Ağlıyorum diye hor görme beni Mutluluk mu kaldı eskidendi o Dostlar oldu birer yabancı gibi Hasret çöküverdi bir sancı gibi Yollarda dolaştım kimsesiz gibi Bir daha sevmek yok eskidendi o Sevdanın yerini dertler doldurdu Ayrılık gönlümü yaktı soldurdu Herkes bu mecnuna vurup öldürdü Yaşıyor sanmayın eskidendi o
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Falcı
Fala inanmazdım ben Onu görüp sevmeden Saçları açık kumral Deyiverince birden Devam et falcı dedim Devam et bacı dedim Bu son falımdır belki Ne olur acı dedim Gözleri ela dedi Seviyor hala dedi O ela gözler bir gün başına bela dedi Kalbinde bir kırık var Dudakta hıçkırık var Görüyorum sonunda Sonunda ayrılık var
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gözleri Aşka Gülen
Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim ömrüme doğ da güneş gibi Aşkımı tazele gel Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Bekleme sonbaharı Bir acı rüzgar eser Gel bana her gece sen Saçların bağrıma ser Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hasta Ettin Beni
Hasta ettin beni Seni kalpsiz seni Seninde Allah'ın yokmuş Vay vicdansız seni Gece demedim gündüz demedim Kan kusturdun sen bana Bana yalvarma,boşuna yanma Ölsem acımam sana Nasıl olsa bir gün Sen de öleceksin Bana yaptıkların için Hesap vereceksin |
|
|