|
||
|
|
#76 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Yanıyor Mu Yeşil Köşkün Lambası
Yanıyor mu yeşil köşkün lambası yar Hiç bitmiyor şu gönlümün kavgası yar Benim yarim kırmızı gül goncası yar Ay gibi parlak gün gibi doğanım geliyor Cepkeni kırmalım saçları sırmalım geliyor Abada bir çuhada giyene yar Canım kurban olsun sevene yar
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#77 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yemenimde Hare Var
Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of amam aman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuziki mendili Bulamadım o yarin dengini Yemenim tuğralıdır Sevdiğim buralıdır Geçme kapım önünden Yüreğim yaralıdır Of aman aman |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yeşil Gözlerini Ufkuma Gerki
Yeşil gözlerini ufkuma gerki Bahar geldi diye şarkı söyleyim Sarı saçlarını yüzüme serki Koklayıp öperek yaz vakti geldi diyem Turnalar uçun,yayladan geçin Yarimi seçin turnalar Gurbet edlde kaldım halim nicedir Derdim şu dağlardan daha yücedir Ayrılık sevene bir bilmecedir Çözemedim bilmeceyi neyleyim Ekinler sarardı biçtik güz geldi Hakka şükür bu yıl bire yüz geldi Nedem ki yokluğun pek öksüz geldi Sen yeterdin ekinleri neyleyim
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yeşil Ördek Gibi
Yeşil ördek gibi Daldım göllere Sen düşürdün beni Başım alıp gidem Gurbet ellere Ne sen beni unut Ne ben seni Sevdiğim cemalim Güneşim ayım Seni seven aşık Çeker bu nazı Getir el basayım Kelam Allah'ı Ne sen beni unut Ne ben seni |
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Senior Member
|
İntizar
Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım taş olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Anmasınlar adını Candan anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun
|
|
|
|
#81 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yollar Uzak Gelemedim
Yollar uzak gelemedim Muradıma eremedim Tutunacak dalım sendin Kıymetini bilemedim Gözlerime bir baktın Yaktın ah beni yaktın Ben sana ne yaptım ki Beni öksüz (sensiz) bıraktın Bana el gözüyle bakma Gurbet ellerde bırakma Ayrılık canıma yetti Bir de sen gönlümü yakma |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yollarına Gül Döktüm
Gelirde geçer diye Geçmedim boynum büktüm Başka yar seçer diye Menekşe,lale,hanımeli Güzel huyun yoktur bedeli Sana gönül verdim vereli Sararıp soldum aman Aşkı içtim elimle Kalbim doldu seninle Geçti ömrüm seninle Benden vazgeçer diye Sarardı gül benzim Yıllar var ki sensizim Benden vazgeçer diye
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zor Dostum Zor
Zor dostum zor Sevilmeden sevmek Onu bir başkasının Yanında görmek Zor dostum zor Gülerken ağlamak O aşk dolu günlerin Ardından bakmak Sev seni seveni Aşk nedir bileni Arama hiç boşuna Bırakıpta gideni Zor dostum zor Sevilmeden sevmek Onu bir başkasının Yanında görmek Zor dostum zor Gülerken ağlamak O aşk dolu günlerin Ardından bakmak Zor dostum zor Bir teselli bulmak Sevip sevip sonunda Yabancı olmak
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ölürsem Yazıktır
Ölürsem yazıktır sana kanmadan Kollarım boynunda halkalanmadan Bir günüm geçmiyor seni anmadan Derdine katlandım hiç usanmadan Diyorlar kül olmaz ateş yanmadan Denizler durlumadan dalgalanmadan |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şu Dağları Delmeli
Şu dağları delmeli Kül edip elemeli İçerim kan ağlıyor Yarimi görmeyeli Uyu demeye geldim Yari görmeye geldim Yavrum yaren nerende Merhem olmaya geldim Dağlar dağladı beni Gören ağladı beni Ayırdı zalim felek Derde bağladı beni |
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan
Şu göğsüm yırtılıp baksan Dikenler aynı güldendir Şikayet bilmeyen kalbim Kanar hep aynı eldendir Bu dertten kurtulan yok mu Dualar hangi dildendir Şikayet bilmeyen kalbim Kanar hep aynı eldendir |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|