|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Muazzez Ersoy - Şarkı Sözleri
Açılan Bir Gül Gibi
Açılan bir gül gibi Gir kalbe gönül gibi Coşarım sen gülersen Ağlarım ben küsersen Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin Biricik çiçeğimsin Sevgili meleğimsin Seni okşar severim Kalpte pek çoktur yerin Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adını Anmayacağım
Aşkınla yana yana Kül olsa da ocağım Bu gönül sayfasını Artık kapatacağım Geçse de gençlik çağım Boş kalsa da kucağım Sözümü tutacağım Adını anmayacağım Kalbimden ben seni Söküp atacağım Bu gönül sayfasını Artık kapatacağım Geçse de gençlik çağım Boş kalsa da kucağım Sözümü tutacağım Adını anmayacağım
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ah Yine Neşe-i Muhabbet
Yine neşe-i muhabbet dil-ü canım etti şeyda Yine bezm-i ıyş-i vuslat edip ahl-i aşkı ihya Aman ey gül-i nihalim beni eyle vasla sayan Sana can u dil fedadır gönül andelib-i güya O güzel başın için,o hilal kaşın içün Gel gel aşık-ı nalan, gel gel dil sana hayran |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Artık Mum Yakta Ara
Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık son tren Kendi düşen ağlamaz Seni herkez biliyor Sana kimse acımaz Bilmez misin kimsenin Ahı kımsede kalmaz
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
At Kadehi Elinden
Bu gece son gecemiz Acı günler yakında Bir ömür böyle geçti Olamadık farkında At kadehi elinden Bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere Hatıralar gömülsün Dolu dolu içerdik Kadehlerde aşkı biz Güneş bize doğardı Ne mutluyduk ikimiz Geçmişi yad etmeye Bilmem fayda var mı ki Bugün beni sevmeye Vefalı mı o yar ki
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ayrılmalıyız Artık
Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Sevdim seni çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutluluğuna Yakından bakacağım |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ayrılık Kolay Değil
Ayrılık kolay değil Onu gel sen bana sor Günlerim yalnız seni Aramakla geçiyor Kader ayırdı bizi Elimizden ne gelir Sabrın sonu selamettir Başa gelen çekilir Bahtiyar olamadım Garibim bu diyarda Bir gün ben de ölürsem Arkamdan sen ağlama |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkla Başım Hoş Değil
Aşkla başım hoş değil Söylediğin sözü bil Sevgilim deme bana Sen onu aklından sil Şimdi mi hatırladın Artık gözümü açtım Veda ederken sana Her şeyi göze aldım Bir gün yine seversem Talihimi denersem Bu sen olmayacaksın Kalbimde yer verirsem |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkımız Bir Roman
Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkın Kanunu
Aşkın kanununu yazsam yeniden Kimi ümitleri yel alır gider Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider Dünyanın bir yazı bir kışı vardır Her yolun bir başı bir sonu vardır Her aşkın sonunda gözyaşı vardır Akar damla damla sel olur gider Boş yere bekleme geçen günleri Böyledir ne yazık ezelden beri Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşığım Aşık
Duysun cümle alem duysun tüm dünya Sevdalandım dostlar aşığım aşık Aradığım aşkı buldum sonunda Seviyorum dostlar aşığım aşık Aşığım,aşığım,aşığım aşık Çok mutluyum seviyorum aşık Aşığım aşık Birbirinden güzel şimdi her günüm Kalmadı gönlümde artık hiç hüzün Seviyorum dostlar aşığım aşık
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bağdat Yolu
Bir bakış baktın, kalbimi yaktın Aşkın kemendini, boynuma taktın Bahçende gülün, kapında kulun Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Günahların da benim boynuma Çıkalım senle bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serçe Attın kalbime demirden pençe Mehtap senin güzel yüzünde Seyretsem ne olur senin dizinde Bahçende gülün, kapında kulun Olmaya razıyım sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Günahların da benim boynuma Çıkalım senle bağdat yoluna Sen bir şahinsin ben garip serçe Attın kalbime demirden pençe
|