|
||
|
|
#101 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
İster İnan İster İnanma
İster inan ister inanma, senle doluyum ben hala İster inan ister inanma, aynı heyecan bende hala Su mu sandın yüreğimi, dökülsün bir çırpıda Mum mu sandın sevgimi, sönüversin bir solukta Su dersen okyanus benim gönlüm Ateş dersen güneş ömrüm Unutulmaz sevgilim ,sevgin Unutamadan ölürüm İster inan ister inanma, senle doluyum ben hala İster inan ister inanma, aynı heyecan bende hala Gül mü sandın yüreğimi, soluversin soğuklarda Gün mü sandın sevgimi, bitiversin karanlıkta Gül dersen dört mevsim benim gülüm Zaman dersen sonsuz ömrüm Unutulmaz sevgilim, sevgin Unutamadan ölürüm İster inan ister inanma, senle doluyum ben hala İster inan ister inanma, aşınığım ben hala Aşığım sana ben hala Aşığım sana. Anlasana
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yurtta Barış, Dünyada Barış
Hişşt! Hişşt! Kulak ver Hişşt! Hişşt! Attention! Düşmeden ortasına kapkara bir ateşin Hep tansiyon Hep tansiyon Attansiyon, attention Çizmeden ekvatoru, adımları savaşın Yurtta barış, dünyada barış Bütün kainatta barış Ozon, mozon radyasyon Yaklaştı son istasyon Pershing, cruise ve aids Radyoaktif, bom bom bom Sevgi, aşk şampiyon Ayrılıklarda şampiyon Sevinçler, koleksiyon Geriye ne kaldı, bir pardon Hişşt! Hişşt! Kulak ver Hişşt! Hişşt! Attention! Kapanmadan kapkara, bakışları uzayın Hep tansiyon Hep tansiyon Attansiyon, attention Delinmeden atmosfer, yaraları kapayın Hello, good bye, selam, hi Vay güzel insan vay Barış tren ve biz ray Barışalım, lay lay lay Anne, çiçeklere bak ne güzel Şarkılar ne güzel İnsanları seviyorum Yaşamayı seviyorum, çok seviyorum.
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yükseliş
Allah mülkünü ve azametini seyretmem için beni davet etti. Burak isimli cennet mahluklarından biri vardı. Cebrail'in getirdiği kemeri belime bağladı ve tacı da başıma koydum. Burak'ın üzerine bindim. Burak nurdan kanatlarını çırpa çırpa ve kainatı nura garkederek uçuyordu. Hemen içeri nurdan bir yiğit girdi, karşımda el pençe divan durdu. Gördük ki nurdan bir merdiven kurulmuş göklere doğru uzanıyordu. Sen burda eğlenme, gök ehli seni bekliyor. Kainatta olacak şeylerin hepsini seyrettim. O sırada perdeden bir el uzandı ve beni içeri çekti. Büyük bir melekti. Refref beni aldı Arşa, bir çok nurdan perdeden geçtikten sonra vardım. Orada, yer, gök, zaman ve mekan yoktur.
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Senior Member
|
İşte Hayat (sensizde Yaşanıyor)
Gittiğin gün, hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün, ölümü yaşamıştım Gittiğin gün, zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat, yine akıp gidiyor İşte hayat, sensizde yaşanıyor İşte hayat, böyledir deniyor Zaman her şeyi siliyor Öyle uzak, şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık film / resim sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık, sen sönmüş bir güneşsin Bence artık, sen yankısız bir sessin Bence artık, soluksuz bir nefessin Bence artık, herkes gibisin
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ölmüş İçimde Hasret
İçimde bir sıkntı, bir kasvet bir duman Dünya dar gelir inan, seni düşündüğüm an Titreyen ellerimde sevgimiz arap saçı Umrumda değil zaman çalsada bilmem kaçı Zincirlere vurulur umutlar liman liman Dünya dar gelir inan seni düşündüğm an Koparsam zincirimi, ilk koşacağım sensin Sen çaresizliğimin çaresiz ümidisin Bir hayıra yenilmiş, yüreğimde bin evet Kavuşmayı unutmuş, ölmüş içimde hasret Birde çökerse kasvet, birde çökerse kasvet Birde çökerse kasvet, karanlık duman duman Dünya dar gelir inan, işte bana o zaman Dünya dar gelir inan, seni düşündüğüm an Sevgilim biz ikimiz, ay ve güneş gibiyiz Alev alev yansakta artık birleşemeyiz Hasretin tohumunu çıkar at yüreğinden Bahar da yaz da geçti, artık yeşeremeyiz
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öyle Durma
Düşünceli karamsar Orada öylece duruyor Zamanları durdurmuş Sevgileri kuruyor Orada öylece duruyor Heyecanlı, çekingen Çekip gidecek belki Emin değil kendinden Öyle durma Zamansız ayrılık gibi Öyle durma Cansız bir korkuluk gibi Öyle durma Apansız kavuşmak gibi Sessiz ve beklentisiz Alışmak gibi Biz seninle eskiden Ne güller ne tohumlar Düşlerde beyaz dünler Ne düğünler doğumlar Gülleri dünler aldı Düşler uykuya daldı Aramızda şekerrenk Başka şeyler başladı
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şartlı Refleks
Yaşamak nedir dost, yemek, içmek, sevgi, seks Hepsi birer şartlı refleks Arıyorsan beni sen / Arıyorsam seni ben ve seviyorsam seni Birazda bildiğimden, beni istediğini Gerisi hayat işte, bir sürü ve bir kompleks Ve yaşanan herşey, şartlı refleks Bazen bir müzik çalar bazen bir dalga sesi Bazen ilgisiz bir şey, hatırlatıyor / anımsatıyor seni Arıyorsam seni ben, aramıyorsan beni Birazda bildiğinden seni istediğimi Arıyorsam seni ben ve seviyorsan beni Birazda bildiğinden seni çok sevdiğimi Yaşamak nedir sence? Yemek, içmek, sevgi, seks Hayat değil seninki, şartlı refleks
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |