|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Lavinya
Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demiyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yinede sen bilirsin |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Mavi Tekme
Gene öyle birdenbire Sevinmiştim durduk yere Coşmuş ve devirmiştim saksıyı mavi bir Tekmeyle Pencereden kaçmış Bahçeye çıkmıştım gecenin bir vakti. Şarkılar söylemiştim bir hayli Ağacın tepesinde şarkılar söylemiştim bir hayli |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nadas
Otlarım yanar Sensizlik nadasında toprağım; Birazcık dinlensin, büyüsün yeşersin... ...gel-me-yişin... Hiç bi şey diyen bir cümlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim; Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz... Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim; Açıklarımda batmış yüzbinlerce gemi Limanım yorgun yastan... Seni arar durur bir körebeyim Çık ortaya nolur, yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti... çok zaman geçti, Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki Ama ben ağlayamazsam gücenme n'olur; ...Gözlerim bitti, Gözlerim... Bitti....
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nenni
Uyumak istedim duymamak istedim Daha fazla görmeden kaçmak istedim belki Yollara girdim yoldan çıktım sana koştum ben bir yağmur vakti Bir gitar aldım şarkılar yazdım atamıyordum sıkıntımı içimden Sağıma baktım soluma baktım Çıkamıyordum ben bu işin içinden Eee, yani derdim ne Bilmem ki hep böyle Nenni nenni şarkılar insanlara nenni Leyla için dağ delen Mecnun'a deli dedik sevdasıyla yananlara Sevgiye hiç inanmadık ve ama ondan ne çok şey bekledik Ömür duaları edip gönderdik yılanları yalanlarla başkalarına Önce ben,hep ben,yalnız ben dedik hem de yalnızlıktan şikayet ettik Eee yani derdim ne Nenni nenni,şarkılar insanlara nenni.
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Oysa Ellerin...
Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık gönül düşümün söğüdü eğildi Yine kış gelecek üşüyeceksin Benden uzakta neler düşüneceksin Üşüyorum ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Paranoya
Yağmur yağdı seller doldu Arap kızı camdan bakmaya gayrı korkar oldu Natali evlendi bir kızı oldu Sonunda Natali pişman oldu Zaman tükenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini çalan bu dünyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda düşüyor Gözlerim göremeyince sevgiyi üşüyor Paranoya Yalnızlıkların altında hep kuşkular yatıyor Kuşkular sensiz bensiz olamıyor
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Senin Şarkın
Düşlerim biterken Fikrin süzülür geceme İlk dokunuşunu düşler Çoğalırım içimde Gözlerime yaslanıp uyusan Ki o aradığım hecedir Sesimi öpsen Şarkın olsam Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem öldürürsün Hem hayata bağlarsın Sonra yavaş yavaş eskilerin kalır bende Aşk sözcüklerim solar gider Yorgun tenimde Yalnızlıkla aldatırız susarak birbirimizi Sonra terk ediş Yıldızı çalınmış kızıl bir gece gibi Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem öldürürsün Hem hayata bağlarsın
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevgili Öyküler
Durgun gecelerde gökyüzüne sesini Çaresiz çırpınan ezgilere nefesini Versen de duysam sevgi hikayene İnanır mıyım dersin Yalnız akşamlarımın yolu olsan Akıp giden çırpılara arkadaş olsan Taşsan yüreğimden seni paylaşsam Pay olurum der misin Sevgi sorular sorsan gizlemesem Bana öğütler versen dinlemesem Yüzüme dokunsan hissetsek birer birer Sigaramı yaksan boğulsak beraber Sevgi sıcak sarsan üşümesem Sensizliği asla düşünmesem Soluğum olsan da beni yaşasan Yeniden doğmak ister misin Sevgi
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Son Yaprağıydı Güzün
Son yaprağı düştü güzün İçimin buruk çığlığı artık yüzün Aşk bazen bir düş yarası Ne çok tanıdık ne çok bildik bu hüzün İstersen yağmurlardan anlamlar çıkar kendince İstersen dayanırsan ben susayım sen dinle Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Gözyaşlarım seni heceler Yorgun uykunun rüyası yetmez Beni sen öldür bu gece Bu sancı bitmez Aşka yazılan en yalan gerçek Aşk eskir eskiye dönmez Gidiyorum umudum yok Düşlerim yaz gerçekler soğuk Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Gözyaşlarım seni heceler
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sor
Ağlarımı ağlayarak deydirdiğimde suya Yakaladım yalanları Ağlarım ağlarım boş çıkar Çinekoplar lüfer olmuyor artık Bir sigara yak oğlan bana ver En dolusu coşkum ateşim bitmiş Sor beni sor Geceye sor denize sor Sor beni sor yada Bırak beni geçsin zaman sen hayra yor Uçamasam da bir çift kanat Bana uçmayı anlat Üşüyorum kapat kapıları kapat Önümüz kış bana göçmeyi anlat Bir sigara yak oğlan bana ver En dolusu coşkum ateşim bitmiş Sor beni sor Geceye sor denize sor Sor beni sor yada Bırak beni geçsin zaman sen hayra yor
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tesadüfler
Ne zaman arabamı yıkatsam mutlaka yağmur yağar Yağmurda yürüsem su sıçratır üstüme pis arabalar En uzun yanan yeşil ben geçecekken sararır sol girsem sol tıkalı, terk ettiğim şerit boşalır Doğru zaman, doğru yer' hikayesi nerde yazılır bu kara bahtın reçetesi Ne zaman falıma bakılsa falcıları bir keder alır Dilek tutmak istesem yıldızlarım çakılı kalır Gecenin bir yarısı son sigarama dökülür çayım Telefonum çalar ses gelmez: hep mi yanlış numarayım Ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile Şeytanın bacağı demirden, gelmiyor dize Ah, bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler Ben mutluluktan bi parça şefkat dilenirken Hiç sevmiyor beni tesadüfler... ...Anladım ki kral tesadüfler
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uçak
Uzansam Çocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz Kumdan kalelerime dalgalar vursa Kağıttan gemilerimin tayfası olsam Yıldızımı okşarken bir uçak geçse düşümden Avaz avaz bağırıp sesimi duyursam Ah çocukluğum camdan duvarlarım Portakal çiçeği kokulu heyecanlarım Kuş tüyüydü düşlerim umutlarım Hani nerde arsızlığım umarsızlığım Heyy uçak Hey uçak uçak Beni de al Beni de buralardan götür Nereye gidiyorsan Beni de al Beni de uzaklarıma götür Uçak Güzel uçak Büyük uçak Uçağım
|
|