|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Tam Bana Göresin
Birden çıktın karşıma Sözler susunca gözlerinden anladım Uçtum bir anda aşık oldum Yıllardır hayalini kurduğum aşk bulundu Dönüyor şansım Rastladım sana Tam zamanında Sen tam ban göresin Hadi gel biraraya gelelim Sen tam ban göresin O zaman ver elini gidelim Artok anladım sensiz yaşayamam |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
Unut Gitsin
Derdim var gecem zehir bana Yardım et seni unutmama Anılar başucumda kov gitsin Sevmiştim seni kana kana Şansım yok kaderden yana Yaşanan her ne varsa sil gitsin Darılıp gücenmesin Geç kalmasın ayrılıklar Varsın ömrümü takvimlerden Çalsın yıllar Aldırma ne fark eder Alışmışım yokluğuna Seni sevdiğimi unut gitsin Unut herşeyimi unut gitsin Benim aşktan anladığım Yaşananlar kar saydığım Kalbim sende kaldı kır gitsin Suçlama sakın kendini Sevgisiz kalma benim gibi Düşünme beni boşver Sev gitsin Düşerim en son satırlara Zor gelir sıra vedalara Üzülme gözyaşını dök bitsin
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uzak Dur Ateşimden
Bu ömür nasıl geçer Uçurum kenarlarından Kimbilir nasıl biter Kim iner en son limanda Bir gömü, bir hazine Senden kalan bu hatıralar Kendimi yaktım Sen yanma git Uzak dur ateşimden Alnıma yazılanlar silinmez Kaç kurtul kaderimden Aynı yerde hep aynı derde Takıldım kaldım aklım nerde |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yeniden Sev
Yüreğimdeki fırtına Dinmedi hala Titrerdim isterdim Seni hep kollarımda Yine bana gel Yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev Ben yandıkça bağrımda Sönmez ateş Gece yıldız tenimde Gündüz ateş Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yoksun
Bir yıldız söner içimde Ölürüm her gidişinde Sensizliğinle Bir hasret yanar içimde Geceler yalnız geceler Dayanmak çok zor Yoksun Bilsen neler neler verirdim olsan Ama yoksun Yine bana gel Sarılıp boynuna seviyorum desem Yeter bana Uçurumlar kaldı senden Bomboş bedenim İsyan eder sana yüreğim Yalan mıydı söyle bana Çok mu zamansız Çok mu imkansız Keşke dönülse başlansa yeniden Canlansa sevda
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yolcu Yolunda Gerek
Sevmek eskidenmiş güzelim Sanki çağlar öncesinde kalan Aşkımız bir masalmış bir tanem Düş yerine gerçekmiş yaşanan Yarınlar bizim için geç artık Çok geç artık sana dönmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Yolcu yolunda gerek Bitti denen yerden başlamak Gözlerini açmak yeniden Seninle sevinçle kucaklaşıp Başlarız kaldığımız yerden
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zorba
Yıllar oldu yüzünü göremedim Dağları al gel benim için Hasretinden öldüm dön bana Güneşi al gel benim için Efkarlıyım ah yana yana Sorma sorma can gidiyor İçimde sevda zorba mı zorba Yandım aman aman Yüreğim darda İçimde sevda zorba mı zorba Sorma sorma zor geliyor |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şov Yapma
Sen uçtun ben uçtum Aşk mı bu söyle sevgi mi Ben zaten bir hoştum Oynattın dengemi Macunlu sohbetler Hedefsiz şikayetler Mangaldan taştı küller Nerden çıktı bu süperler Aynı şov bu hep aynı hep aynı Büyülü aşklar Bakışlarla süslenen Yalanlara tatlı soslar Şov yapma şov yapma Farketmez anladık seni Her yerde sen vardın Taktikler bitti bitti mi
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|