|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Nil Karaibrahimgil - Şarkı Sözleri
Akababa
Rakı olmasın Şarap olmasın Madem sen yoksun kafam olmasın Gündüz olmasın Gece olamasın Madem sen yoksun günler akmasın Sensiz nasılım bak bana Gel de bir çorba yap bana Madem öldürdün Akbaba olmasın Akraba olmasın Eğer sen yoksan kimsem olmasın N'olur olmasın! |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Aptal Mıyım?
Yemem ben artık bunları Ters düz ettim hayatımı Dedim yak lambaları Oyna sen de zarlarını Bırak başkalarını ben aptal mıyım? İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsat tep Ben aptal mıyım? Aşkın şudur sözcük alamı: Arıyorsun sen belanı Ben miyim hapse tıktığım Neden suçlu kılıklıyım Söyle gardiyanım “Çok yatar mıyım?” Niye sordum soruları biliyordum cevapları Gel her gün aynı şeyi yap Git her gün aynı yola sap Sonra gelince hesap Ben manyak mıyım? Unuttun mu ben kendimi Kuruttun mu günlerimi Biriktirdim dünlerimi Ben aptal mıyım?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Özgürüm
Bizim köy vardı ya uzaklarda ben gittim Bir soru vardı ya, cevapsız akıllarda ben bildim. Dünya çizgi çizgi değilmiş, öyle değilmiş, ben gördüm. Ermiş deme, değilim. Gezgin deme, değilim. Ben özgürüm, sadece özgürüm. Benim hem yollarım, hem sözlerim hem de konuşan gözlerim var: Hürüm! Özel olduğundan değil, çekip gittiğimden değil, dedim ya: Ben özgürüm!
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bencil
Uçar o kuşlar gibi Çıkar o yokuşlar gibi Sanki biz saklanmışız Onu bulmuşlar gibi Sert basan tuşlar gibi Dik dik bakışlar gibi Sanki biz hep yazmışız O bitmeyen kışlar gibi O bir bencil bencil Nedeni belli değil vuramazsın zincir O bir bencil ama onun hilesi yok O bir bencil ama onun iğnesi yok O bir bencil ama yok onun hilesi yok Yok onun bişeysi yok Gider o rüzgar gibi Döner dalgalar gibi Sanki biz hep dururken Geçer zamanlar gibi Sert basan tuşlar gibi Dik dik bakışlar gibi Biz ayakta dururken Geçen rüyalar gibi O bir bencil bencil Ama evcil evcil Nedeni belli değil vuramazsın zincir
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bronzlaşmak
Ben bu yaz bembeyaz bir otelde kendime rastlamak istiyorum sevgilim şimdi nerede diye soran şarkılar dinlemiyorum ben bu yaz bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer yozlaşmak uzaklaşmak istiyorum en çok satan kitaplar elimde kendime yönelmek istiyorum denizden çıkıp yeni bikinimle üşümek ürpermek istiyorum yansın ayaklarım kumlarda sönsün günlerim mumlarla mavi turuncu tonlarda toplansın dalgalar kumlarda |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bütün Kızlar Toplandık
Yo kızlar bunu hak etmiyoruz Yo kızlar bunu kabul etmeyelim Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık 1.O kadar basitti ki denklemleri 2.O kadar güçsüzdü ki eklemleri 3.Kontrol etmek bebek işi yormadan sormadan sormadan yormadan 1.Sarardık biz onları dolma gibi 2.Çalardık biz onları zurna gibi 3.Sererdik yollara çarşaf gibi yormadan sormadan sormadan yormadan çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık hadi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey uzun uzun atlatırdık espiriler patlarırdık hadi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirirdik hey gidi günler hey 1.O kadar bellidir ki hedefleri 2.Seks,para ve futbol hep sohbetleri3.Bunu yönetmek bebek işi yormadan sormadan sormadan yormadan yormadan sormadan sormadan yormadan
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çocuk Da Yaparım Kariyer De
İyi ki doğdum Gördün mü 25 oldum Özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup ilerliyorum İyi ki doğdum Ne güzel bir kadım oldum Erkekler hep peşimde ama aklım işimde Sınırı zorluyorum Kalamam hayatın köşesinde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyer de Çocuk da yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günüm de Kanatlandım özgürüm ben de Deseler geçecek bu heves de Çocuk da yaparım kariyer de
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Erkekler Yüzünden
selülit kremi ve nemlendirici sabun sürme asitli jölede saç döker oje değil belki hafif bi parlatıcı uçuk pembe rujun olmalı,yaz makyajı gülümse erkekler pozitif kızları sever! bir elbisem vardı beyaz,şimdi yazlıkta takım hırkasıda vardı sığmadı bavula topuklu giymeliyim çünkü boyum kısa saçlarımı örmeliyim gördüm şimdi moda gülümse erkekler pozitif kızları sever fark etmez zaten ben erkekler yüzünden meşgulum gelemem ay kaşım var ay kirpiğim küSmüşüm bilemem manikür pedikürüm... erkekler yüzünden işsizim güçsüzüm,sahtedir hep gülüşüm o tatsız diyetletler manikür pedikürüm... ERKEKLER!!
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gitme Yoksa
Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım "hep seni sevdim"le biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen? Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları sanra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün dünyam dönsün dönsün ben hiç kimse ölsün mölsün istemem Gitme yoksa yolum düşer kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde gitgide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde Gitme...
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Havuz Problemi
Bu aşk havuz problemi yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni içinde havuz probleminin Bir musluk kapansa Öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır. Atlamak yasak ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada “gel” derken San yüzemiyorum Sanki dibe vuruyorum Nefes alamıyorum
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kek
Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım, çırptım, karıştırdım Kendimi onunla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıştırdım iyice Tereyağı ekledim eriyince Fırın da oldu 180 derece, attım Sana kek yaptım Üzüldün belli çok beni görünce Elimde kekimle sana gelince Bir de ağlayıp itiraf edince Abarttın...beni melek yaptın
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Masal
Daha küçücüktüm öldüm Ama ben masalımı da gördüm Baba anneme söyle öldüm Daha parlayabilirdim söndüm Daha oynayabiliridim döndüm Daha toplayabilirdim böldüm Masalımı da gördüm İstemem ben hiç adım unutulsun Resmim tozlu raflara konsun Aarayan beni masallarda bulsun |
|
|
|