|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: İstanbul
|
Yağmur
Dayanmak zormuş meğer Sonu belli oyunlara Reddetmeye gücün yoksa eğer Oysa ki özgürlüğü seçmek Başka vücudlar sevmek Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda Bir yağmur çok uzaklardan Çağırıyor Gelirsen, severim Diyor Her maske bir şey söyler Nefretler sevgiler Bırak artık sevmiyorsan eğer. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yarın Olmaz
Bir anda Yok olur anılarım Gözlerim kapanırsa Azalır umutlarım Bir anda Sisler rıhtımında Bekle der gölgeler Gün battığında Ama ben uyandım Sağa sola baktım Doğrular içinde Yalana inandım Yarın olmaz |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yarından Bana Ne
Bu akşamüstü yine ben otururken penceremde Yorgun gün sırtımda Sağda solda insanlar görüyorum Hepsi birden koşuyolar mutlu yarına Birkaç gün evvel olsaydı Ben de koşardım onlarla Bugün ben kaybettim Benim için yarın olan tek sevgim , kime ne? Şimdi nem gülüyorum Her sey tatsız ve anlamsız bugün artık Yarından bana ne Bundan sonra tek başına ben Ne yaparım, nereye giderim boş umutlarla? Bir kenarda durup herkesten yardım mı Beklesem gözümde yaşlarla? Her gün uğras, her gün kaybet Bak oluyor, aldanma!
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yazgı
Sil severek gözleri Dilsiz ellerinle sarmala Sar beni Korkusuz isteğin bağırsın Ölmemiş sevgiler arasına koy beni Aslında yok çaresi Bilirim Canlar verir soğuk nefesim Aslında yok çaresi Sevginin Kabaran serin teninin Yollara yıllara yazgımı yazdım yanında Hep uzaksa herbiri Kavrayıp bıraktıysan hep beni Görünmem duvarlar inince Yine de sen hep dokun Gör beni |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
İki Yabancı
Yazdan kalma bir günden Ya da Çölde Çay "" filminden Bir sahne var aklımda, oyuncular sanki biziz Mutsuzuz, ikimiz Kimi aşklar hiç bitmezmiş Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiz İki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız Hani o güneşin batışı Bizi tanrıya inandırışı Su an o akşam aklımda Ama çok zaman önceydi, yaralarımız ağır değildi Yine de bağışladım ben hepsini Hem seni, hem de kendimi O kadar yoktun ki Yazdan kalma bir günden, ya da ""Çölde Çay "" filminden Benim de sahneler aklımda, seninkilerden farklı ama N'olur kendini kandırma Yoktur üstüne senin, güzeli çirkin yapmakta Suçuysa dünyaya atmakta Neyin bildin ki değerini Benimkini bileceksin? Bunu da tabii mahvedeceksin
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
İnsanlar
gel oldugun gibi tuzla buz et beni camdanmışım gibi. bana hatırlat nasıl bir şeydi bir şeye inanmak tutkuya tutunmak insanlar, dünya düşmüş üstlerine kıpırdayamıyorlar insanlar, denemiyorlar bile gel dudaklarımı sar nefesini ver tat bırak ağzımda ilk sayfaya döndür beni haydi alt üst et iyileştir gel haydi acıt beni o bile yeter çoraklığımda istemezsen eğer gelmezsen öldür ama affet beni
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yollar
Gözlerim kör karanlıkta Kör kuyunda Boğulursa Tenim benim olmadıysa Yitirilmiş Tutsak olmuş Düşman olmuş Milyon defa tekrarlanan Hayatımsa Gizli bağın çözüldüyse Yollar varsa Pahalıysa Uzun kısa ya da darsa Artık hiç farklı olmayan Sıkıldığın Hayatınsa Aslında yollar Yalanını görmez yaraları sarmaz Hiç bitmez Aslında yollar Daralıp açılmaz sonuna da varmaz Hem varsan da farketmez ki Oldum oldum çocuk kaldım Yüreğimden yaralandım Bir yer olsa Huzur sunsa Dizlerim üstünde çöksem Sonsuz yolu aydınlansa Günün ilk ışığında Son birkez nefes alsam Kaybolsam gözyaşında Ya da ilk kitabımda
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
İstanbul'da Sonbahar
Mevsim rüzgarları ne zaman eserse O zaman hatırlarım Çocukluk rüyalarım, şeytan uçurtmalarım Öper beni annem yanaklarımdan Güzel bir rüyada Sanki sevdiklerim hayattalarken hala Akşama doğru azalırsa yağmur Kız kulesi ve adalar Ah burda olsan Çok güzel hala İstanbul’da sonbahar Her zaman kolay değil sevmeden sevişmek Tanımak bir vücudu Yavaşça öğrenmek, alışmak ve kaybetmek İstanbul bugün yorgun, üzgün ve yaşlanmış Biraz kilo almış Ağlamış yine, rimelleri akıyor
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
İstasyon İnsanları
Ruhidir benim adım Hiç çıkamam evimden Dostlar uydururum hayali Mutluyumdur bu yüzden Bir çiçek dürbününden İnsanlara bakarken Bir gün bir istasyon gördüm Trenleri geciken Yolcular ellerinde Tek gidişlik bir bilet Henüz bilmeseler de Hayat bundan ibaret İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Eskiden, çok eskiden Ben daha çok küçükken Henüz cennet plajı Otopark olmamışken Mercanların arasında Küçük balıklar vardı En güzelleri el boyunda Kavuniçi olanlardı Bir gün bir rüya gördüm O kavuniçi balık benmişim Büyümem beklenmeden Afiyetle yenmişim İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zamparanın Ölümü
Galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz Büyümeyen adam sendromu bu, ama yaşlanıyorsunuz Küstah taklidi yapan erkekler familyasından Milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran Ya siz hala bıkmadınız mı hiç kendinizden? Evinden uzak yalnız kovboy triplerinizden? Hadi gelin uyuyun koynumda eğer çok isterseniz Ben uyanmadan giderseniz beni memnun edersiniz Pardon ama herhalde bizim de bir gururumuz var Nefret et ama acıma yeter ki istediğin kadar Halbuki güzel kent masalları vardı aklımda Mum ışığında anlatacağım kadın ve erkek hakkında Tanırsınız benim gibileri boş sokaklardan Çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan Ama dün akşam dedim ki kendi kendime Düşünme, kim anlamış ki sen anlayasın böyle! Geldim sevgili arabam düldül yalnızız yine Patlıycam çok sıkıldım kendimden ben bile Bir ağustos böceğiydim ben ama kaybolmuş sazım Eyvah polis amcalar her yerde, galiba yan bastım Hiç üfletme memur abi, nefesim 95 oktan Valla patlarız alimallah yanımda kibrit çaksan Sen sormadan ben söyleyeyim ne ehliyet, ne ruhsat Ne de sigortam var, sadece bu meymenetsiz surat Tanırsınız benim gibileri boş sokaklardan Çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan Ama dün akşam dedim ki kendi kendime Düşünme, kim anlamış ki sen anlayasın böyle! Sağolsun memur abi anlayışlı çıktı Üzüldü halime, hadi git dedi, sakın sürme hızlı Gözüm kapalı bile giderim ben bu yollarda Eh bi de yavaş kullanmak ayıp olur içtiğim onca şaraba Bas gaza! Düşünme, kim anlamış ki sen anlayasın böyle!
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |