|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Altay-Şarkı Sözleri
Lorke
Diyarbakır güzel bağlar hanımey lorke Sular buz gibi çağlar delaley lorke Ali paşa mahallesinde hanımey lorke Lorke oynar güzel kızlar delaley lorke Lorke lorke lorke lorke hanımey lorke Lorke lorke lorke lorke delaley lorke Lorke lorke lorke lorke hanımey lorke Erganiden çıktım yola hanımey lorke Sivelekte verdim mola delaley lorke Ali paşa mahallesinde hanımey lorke Gelen geçen bakar bana delaley lorke Lorke lorke lorke lorke hanımey lorke Lorke lorke lorke lorke delalim lorke Lorke lorke lorke lorke delalim lorke |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Urfa'nın Etrafı
Urfanın etrafı dumanlı dağlar Ciğerim yanıyor aney gözlerim ağlar Benim zalim derdim cihanı yakar Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar Annandan babadan ayrı koyarlar Urfa dağlarında gezer bir ceylan Yavrusunu gaybetmiş ağlıyor yaman Yarimin derdine bulmadım derman Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar Annandan babadan ayrı koyarlar Ceylan senin gibi yüreğime yare Cihanda derdime aney bulmadım çare Kimselerim yoktur söylesin yare |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sever Misin
Gün gelir kuşlar uçar yuvadan Bir sensizliktir gün batımı Güller solar yalan sevdalardan Bana kalan bir yalnızlık Aşklar kokar buram buram İhanete alışmaya çok var Güller solar yalan sevdalardan Bana kalan bir yalnızlık Sever misin Sonuna kadar Gider misin Ölüme kadar Benim misin Söyler misin Sever misin Sonuna kadar Gider misin Ölüme kadar benim misin Yarına çok var Allah aşkına |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kalpsizsin
Korkarım bu kara geceler Seni götürür Korkarım yollar Son bulur Bir acı söz sana Bir acı söz bana Ayrılık acısı bu zor gelir Hani bana derdin ya Bu sevda ölmez Ölümüne sevdim ben Bu yoldan dönülmez Yine bana gelsende Seviyorum desende Teşhisini koydum Sen kalpsizsin |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çıtırlar
Sana gelemem Kurallar bozulur Sana dönemem Gölgeler süzülür Seni sevemem Çıtırlar üzülür Sen kendine Başka bir yar seç Sebebini sormam Kurallara uymam Aşka razı olmam Sebebini sormam Kurallara uymam Gönülden gönüle uçarım Yarıda kalmasın Bu sevda olmasın Yarına kalmasın Sen kendine Başka bir yar seç |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Var Ya
Bir alev oldum Gözlerin için Bir rüzgar oldum Saçların için Bir hayal oldum Mutluluk için Bir dünya kurdum var ya İkimiz için Kulun oldum ben Kölen oldum ben Bu aşk uğruna Heder oldum ben (Beter) Var ya Sevda mı dağlara yazarım Var ya Gözümü kırpmam yakarım Var ya Yoluna ömrümü adarım Var ya Ben var ya (Sen var ya) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Göz Göre Göre
Pencereni aç Seni göreyim Yollarına güler sereyim Dağlara taşlara Uçan kuşlara Sordum seni Nerde bulayım Nasıl oldu Nasıl gittin Nerde başladı Nerde bitti Aşk ateşi bir ateşten gömlek Yırtıldı gitti Göz göre göre göre Benden gittin Beni elaleme rezil ettin Gittiğin gün zaten bittin Yolun açık olsun |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Annem
Girdi gölgen kapıdan içeri Üşüdüğümü hissettim Dedim annem annem öp beni Havada kaldı ellerim Dön dön bana Bu yakışır sana Ağlatma beni rüyalarda Bir gülüşün ne canlar Bir bakışın nerelere Bir öpüşün yüreğimi deler Annem |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çingenem
Kapkara gözlerle Yaktın beni sineden Aşkınla eridim yandım çingenem Ruhumu bedenden çaldın çingenem Bir deli sevdaya saldın çingenem Karanlık gecede Ateşin başında Takınır zilleri onar çingenem Savurur saçlarını esen rüzgarda Bir deli sevdaya salar çingenem Çingenem çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup yandım çingenem |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Oh Olsun
Uğruna döndüm deliye Virane oldum Kalbimden Vuruldum zalim Yıllarımı Çaldın Seninle yaşadı bu gönül Seninle öldü Bıraktın gittin zalim Yarım kaldım Bile bile sana geldim Yoluna ömrümü verdim Aldandığım dediğim Akıllandım akıllandım Oh olsun Yine severim Oh olsun Yine gezerim Oh olsun Hadi içelim Güle güle gidelim |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yok Ya
Yok ya yok ya Aşkım yok ya Gülen yüzüm durmadan ağlar Yok ya yar yok ya Derdim çok yar Al yanına Allah'ım kurtar Geçen günler tekrar geri gelir mi Aşk acısı bu birgünde geçer mi Etrafımda hiç dostum yok Gör Allah'ım Uzat elini al yanına kurtar beni Yok ya yar yok ya Aşkım yok ya Gülen yüzüm durmadan ağlar Yok ya yar yok ya Derdim çok yar Al yanına Allah'ım kurtar Yok ya yok ya Aşkım yok ya Dertsiz başım karalar bağlar Yok ya yar yok ya Derdim çok yar Al yanına Allah'ım kurtar |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Taş Olursun
Bir çiçeğe kıyamam bir de sana Günlerimi harcadım hiç yanmadım Bir dünyayı anlamadım bir de seni Yana yana kavruldum ama kahrolmadım Allah'ından kork vicdansız Senin için yanan bu kulunu gör gör gör ne olur Sana böyle ben akarken Bir tebessüm bir tebessüm bir tebessüm Çok mu gördün vicdansız Allah'ından korkmazsan taş olursun Aşkım seni yakar yakar kül olursun Allah'ından korkmazsan taş olursun Aşkım seni yakar yakar kül olursun |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kıskananlar Çatlasın
Yüreğimde Bir sen varsın Gözlerimde sen Aklımdan geçenleri bir bilebilsen Deliler gibi aşığım Allah'ım şahit Dünya duysun seviyyorum aşkım seni ben Anan gibi baban gibi Al koynuna canın gibi Ellere nispet sev beni yarim Kıskananlar çatlasın Kıskananlar çatlasın |
|
|
|