|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Telli turna
Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Anlatır eski beni şimdiki bana Sakın çıkma patika yollara O dağlara kırlara o karlı ovaya Yenik düşüyor herşey zamana Biz büyüdük ve kirlendi dünya Telli telli telli şu telli turna Sanma ki yaralı uçmaz bir daha Takılmış kanadı göçmen buluta Döner gelir birgün konar yurduna Telli telli telli şu telli turna Ne kalmış buralı göklerden başka Ne kalır yarına bizden sonraya Herşey binip gitmiş uçurtmalara |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Vira vira
Dağılıyor parça parça karanlıklar Açılıyor simsiyah bir gece Uzanıyor dalga dalga sonsuzluğa Unutulan düslerimiz nerde Sevgiyle başlayan hayat seni birgün çagırınca Vira vira demir aldı dünya Açılmış hayalleri rüzgarlara Vira vira dalgalandı dünya Terkedip halatları limanlarda Yıkılıyor tüm sınırlar birer birer Kapanıyor simsiyah bir gece Açılıyor hep yürekler denizlere Belki hemen belki bugünlerde |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yağmurun elleri
Küçücük bir bakışın çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsam Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin Başedilmez o gergin kırılganlığınla senin Her solukta sonsuzluk ve ölüm |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |