|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Saat
Saat görünmüyor yattığım yerden Gün ağardı biliyorum Biri saati söylesin Güneş görünmüyor yattığım yerden Perdeler kapalı biliyorum Yeter gölge etmesin Ölmeye yattım, ecel gelmedi Sevmeye kalktım, giden gelmedi Neye el atsam eridi gitti Neye el atsam... Yaralandım, iyileşmedi Kimse yardım etmedi Kabus bitmek bilmedi, of Gece gündüz değişmedi Kimse benle sevişmedi Kabus bitmek bilmedi, of |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Paparazzi
Kim anladı dilimden Kim merak etti aslını Kim zarar gördü söylediklerimden Olan bitenden Dediklerim tersine Yaptıklarım üstüne Tek günahkar ben miyim yeryüzünde Anlamadı kimse dediklerimi Yaraladılar sevdiklerimi Göremedi kimse iyi niyetimi Karaladılar tüm emeklerimi Duyamadı kimse ağladığımı Paraladılar yalnızlığımı Bilmedi kimse utandığımı Söylemediler yalan olduğunu |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tarlalar
Tarlalar gördüm otlar tertemiz taptaze Yüce ışığın izini gördüm sımsıcak, sapsarı Duygular dokunmalar hesapsız Nasıl olmalıysa öyle Mutluluk kucak açmış zararsız Nasıl olmalıysa öyle Rüyamda; sevgiyi buldum Rüyamda; saf insanı buldum Uyandığımda yer gök siyah Uyandığımda duvarlar kan Ruhumda ağır bir günah Vahşet dolu yüzler yine berbat bir sabah Hangisi gerçek hangisi değil bilemem Orada gördüm güzelliği dönemem Duygular dokunmalar hesapsız Nasıl istedimse öyle Mutluluk kucak açmış zararsız Nasıl istedimse öyle |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Duvar
Sevgi birikti yüreğimde bir alev Alevden bir küre Ellerimden gözlerimden akmak ister Birine,birilerine Sevgi birikti yüreğimde Bir coşku Coşkuyla bir buse Sormadan çekinmeden konmak ister Birine,birilerine Korkar olmuş insanlar sevmekten Ayıp olmuş sarılmak Utanç olmuş dile getirmek Kaçar olmuş insanlar sevilmekten Duvar örmüş kalplerine Yasak etmişler beni Duvar, yasak, duvar |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dünya
Herşey bir anda olup bitti Geriye hayallerim kaldı Kimse bir şey sormadan bana İstediği gibi geldi gitti Rengarenk bir cennettim kimse Beni bulmaz sanırdım Taptaze bir nefestim kimse Beni duymaz sanırdım Kalmadı şansınız Size verecek bir şeyim daha Kalmadı sevginiz Bana gelecek biri daha |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çok
Bunca zamandan sonra seni özledim Kalabalıkta birini sana benzettim Koptum dünyadan geçmişi düşündüm Ne kadar yakınmışız bir daha gördüm Bilemedim değerini ah çok üzgünüm Seni üzdüm, çok üzdüm Özgürlüğüme düşkün biriyken ben Aşık oldum delice tutuldum derken Göremedim aşklardaki dostluğu neden Nasıl oldu ayrıldık birbirimizden Bilemedim değerini ah çok sevdiğimden Seni sevdim, çok sevdim |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hiç
Hiç kafa yormam Bir zor varsa bir de kolay var hayatta Hiç medet ummam Bir giden varsa dönenlerde var bu yollarda Yine kara kara geceler bana boyun eğerse Hele kalbim benden ayrı düşmezse Ölüsünü dirisini Bulurum ben birisini Daha iyisini Sana olan oldu Ölüsünü dirisini Bulurum ben birisini Daha iyisini Bana neler oldu |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tek Başıma Albümü ;
Kimbilir Önce ben geldim sonra sen Öpüştük elin belimde Aşkını ılan ederken İnceden ***fim yerinde Önce sen korktun sonra ben Birdaha sevmekmi tövbe Kimsseler bilmesin derken Yarın milletin dilinde Kim bilir kaçkez kandın Kim bilir yetmezmi Kim bilir şu erkekler Sever mi sever mi söyle Kim bilir kaçkez kandın Kim bilir yetmezmi Kim bilir şu erkekler Sever mi sever mi söyle |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dağları deldim
Bomboştu uzun zamandır kalbim Düşlerim, evim, buz gibi ellerim Seni buldu karanlıkta Yanlızdım ama sende yanlızdın aslında Güzeldi olduğu gibi olduğu yerde Ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde Allahın cezası birkaç hafta süre Alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp, yazık Daha gerçek ne var hayatta Hem ne var korkup kaçacak bunda Biter tabi istersen Yeter, çeker, gidersin ayrı Ama bil başarırım Sen olmasanda yaşatırım ben bu aşkı Dağları deldim tek başıma Çölleri aştım bir tek ben Erleri yendim kız başıma Sende yıkılmam Görgülü bilgili olsun Zengin olsun diye hiç işim olmaz Benim ***fim yerinde Magazin malı, güllü dallı motorlar gibi Koca aramıyorum ki oğlum ben Bu şarkilar niye? Aşk için, aşk Bende sapına kadar var o ayrı Ama bil kesip atamam Sen olmasanda unutamam ben bu aşkı |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hepyek
Gün benim günüm hiç bi engelim yok Bu kez önümde Az düşünmedim çok üzülmedim Yaş da yok gözümda Ayrılık ya bu zor biraz Ama geçer günün birinde Sensiz olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse kalamam seninle Kara verdim gitmeye Bundan böyle hepyek hep tek başıma Dere tepe dümdüz kendi yoluma Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda Bundan böyle aşkım mevlamdır Kanmam yalana Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma Gün gelir geçer ay biraz durur Yılların cebinde Az direnmedim çok gücenmedim Hırs da yok içimde Hürriyet ya bu zor biraz amagüzel Yeri gelince Yardan olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse Durmam yerimde Karar verdim gitmeye Bundan böyle hepyek hep tek başıma Dere tepe dümdüz kendi yoluma Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda Bundan böyle aşkım mevlamdır Kanmam yalana Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
Oof
Çok pis terketti yar Acımadı bana bu defa İsyan beni bozar, bozar oof Aniden gitti yar Tutamadım onu bu defa Bu tarz bana koyar, koyar oof Aşıktım sana deli Affetmem asla seni Yalnızım günlerden beri, oof Dönersin bi gün geri Yar etmem sana beni Yastayım günlerden beri, oof Çok pis terketti yar Aramadı beni bu defa İsyan beni bozar, bozar oof Harbiden gitti yar Bulamadım onu bu defa Bu tarz bana koyar, koyar oof Aşıktım sana |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kırıldım
Yolun sonu görünmüyo Sislere karışmış yüzünden Hemen derman bulunmuyo Kanayan yaralar çok derinken Öyle bir filiz verdiki aşkın Kıyamam kesip atmaya kökünden Yüreğim zindan beni kapattın Kaçmak gelmiyo içimden Kırıldım Akar yaşlarım, gözüm görmez Kalbim kırık, yolu göstermez Nasıl kaçılır bu şehirden Bütün yollar sana çıkarken Kırıldım |
|
|
|