|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Sevdim Sevilmedim
Bana düştü dünya derdi Usandım allahım Kıyamet mi kopacakmış aman ***if benim köy seninse Bunaldım allahım Alacaksan al canımı hemen Hangisi günah, hangisi sevap Karıştım aman Sevdim sevilmedim Seveni sevemedim Canımdan böyle bezdim aman Gezdim dolaştım Zar zor ulaştım Derken kayboldum aman Derdin neyse söyle Buluruz bir çare Ağlanma, sızlanma Dök derdini ummana Gafil aç gözünü Öğren başka yol yok Cehennem de cennetin de sensin, düşünme Ona buna bulunacak bahane yok, yok |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hangi Aşk Adil ki
Aşk hata değil Utanılmaz aşklardan Gün gelir hata Yapmayı da özlersin Doğrular sarar Tatsızca dört yanını Bir anda Geriye dönmem yok Eski defter isteme benden Hangi aşk adil ki Bedelini sen bul öderim Yok kimseye sözüm Hiçbir şeyde gözüm yok Aşk ölümse ölürüm Korkunun faydası yok Birkaç bahar bilirim İzler benim tek şahidim |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hangi Aşk Adil ki
Aşk hata değil Utanılmaz aşklardan Gün gelir hata Yapmayı da özlersin Doğrular sarar Tatsızca dört yanını Bir anda Geriye dönmem yok Eski defter isteme benden Hangi aşk adil ki Bedelini sen bul öderim Yok kimseye sözüm Hiçbir şeyde gözüm yok Aşk ölümse ölürüm Korkunun faydası yok Birkaç bahar bilirim İzler benim tek şahidim |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir Sır Gibi
Bu gece seninle gizlice Buluşmak istiyorum Dokun bana derin derin yudumla Yavaş yavaş mmmmm kollarında Belki bu özlem hiç bitmeyecek Belki de yarım kalacak içimde Bir sır gibi gizledim hislerimi Sanki büyüledi beni sözlerin Sakın sorma çılgınım ben sana Yaklaş yanıma, sevgilim dön bana Belki bu özlem hiç bitmeyecek Belki de yarım kalacak içimde |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Vakit Varken
Kapkara Bir kör kuyu Çıkıyorsa eğilme koynuna Her bir gölge bir anda sen olursun Karanlığında kaybolursun. Kapkara, yarınlara Çıkıyorsa sokağın yenilme korkuna Kendi ayak sesinden yorulursun Geceden de kovulursun Alışmadan yalnızlığa Affetmeyi öğren, vakit varken Geç kalmadan kaybetmeli Zaferlere ödül yalnızlıktır, yalnızlık |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nar Çiçeğim
Yel değmez bana, yelden almışım sevda Nar çiçeğinden haylazım, gül dalından hovarda Masum (aksi) perçem dökülsün haydi haydi haydi Kaytan bıyık bükülsün haydi haydi haydi Yel değmez bana, yelken açmışım sana Nar çiçeğinden haylazım, gül dalından hovarda Göz değmez bana, gözsüz kaldım uğrunda Dağ çiçeğinden yatağım, kuru dal yastık bana Söz geçmez bana, gözden düşsem bu yolda Nar çiçeğinden haylazım, gül dalından hovarda Yol düştü bana, yoldan vurdum dört yana Gezdim durdum su alemi, ah yalınayak ne fayda |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Umrumda Değil
İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü aynı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarıma Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi diye yıllarca Canımdan bezdim ağzını her açtığında Bakınca maziye hakettim bunu galiba Gözünaydın ben de delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın Yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Al Elimi Karasevda
Yolcusu oluvermişim kendimin Düşüvermişim ardıma Bu göç benim kaderim Beklemem ne zaman çıkar karşıma Nerede uyur o ateş Yanacakmışım yanarım Dar gelir bedenim ruhuma, Aranır durur ne yapsam da Avunmaz ah boşuna Ver elini kara gece Ver elini kara yel Ver elini kara sevda Al elimi kara gece Al elimi kar yel Al elimi kara sevda |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Daha
Daha, Sorulur mu hiç kader, daha Biçtiğin yarın nedir, merakla beklerim Daha, Yorulur muyum sanıyorsun Geçtiğim üç beş aşk ile biraz acı Daha, Çok olmalı Yok olmalı Yeter mi bu acı, ah bu acı Daha, Yetmiyorsun, yetmiyor, daha Yenik düşer diye, bekleme boş yere Daha, Vazgeçer miyim sanıyorsun Geçtiğim harabeler hala ayaktalar Daha, Çok olmalı Yok olmalı Yeter mi bu acı, ah bu acı |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gel Yeter
Hangi gün Söyle hangi gün Açıyor birer birer çiçekler Gel yeter Olmasın elinde çiçekler Gel yeter Olmasın elinde çiçekler Gel yeter Olamsın elinde çiçekler Yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel Ansızın o sokak köşesinden Biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter İster bir saat sürsün gel yeter İster bir ömür geçsin gel yeter İstersen dursun dünya İstersen dönsün hızla Farketmez son kez olsun gel yeter |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ninni
Ah o da senin gibi Bir anne kuytusunda Uyumuştur mahmur temiz Al sen de büyüyorsun Gün be gün acele Küçük bir kızı üzmeye Söz ver bana bebeğim Söz ver ak sütün için Korkmaksızın seveciksin Neden hoyrat bu kader Neden kırılır kalpler Nasıl can yakar bu küçük eller |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Umrumda Değil (An-Atolian Remix)
İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü aynı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarıma Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi diye yıllarca Canımdan bezdim ağzını her açtığında Bakınca maziye hakettim bunu galiba Gözünaydın ben de delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın Yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sonsuz
sonsuzun benimle bir savaşı var seni gördüğüm o ilk andan beri sonsuzun benimle bir savaşı var görür görmez sevdiğim zamandan beri sonsuz merhamet etmeyecek bana biliyorum sürmeyecek seninle zamanım sonsuza kadar korkma beni yıpratmaz bunu bilmek asla ve sevmek istemek seni sonsuza kadar ben sonsuz aşkın sırrını çözmek için değil aşkı yaşamak için buradayım sonuna kadar |
|
|