|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Anlatma Sakın
Bana anlatma sakın Riske girseydin eğer Yola çıksaydın eğer Neler yapardın neler Bana anlatma sakın Yelken açsaydın eğer Özgür olsaydın eğer Neler yapardın neler Seni iskeleye bağlı Fırtınalardan yoksun Tatlı rüzgara razı Ben açık denizdeyim Deniz bu belli olmaz Huyunu seveyim |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
Mühim Değil
Ne yaptım biliyor musun Daha çok şarkı söyledim Sigaraya yeniden başladım Alışveriş yaptım gereksiz Ne yaptım biliyor musun Bol bol seyahat ettim Hatta yalnızlık çektim Pişman oldum, kimseye söylemedim Yani sustum genelde Bazende gülümsedim nazikçe Dinlemediğim belli olmasın diye Bitti buraya kadarmış dedim Unuttum bile dedim Avuttum kendimi sözde Ama yinede akıyor gözyaşlarım Islatıyor yastığımı Seni özlediğim gecelerde |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hayırsız
Yine mi gülmedi Şansım aşktan yana Yok mu bu dünyada Dört başı mamur bir sevda Ben sabırlı aşık Senin halin çapraşık Ben kendimle barışık Senin kafan hep karışık Sana da bana da günah Yeter artık uslan yoksa Seni de sarar beni de sarar Ayrılık acısı sonra Sana da sorar bana da sorar Hayat bunun hesabını yoksa Bilmesem sevdiğini Görmesem gözlerini Sevmesem böyle seni Çekilmez hayırsız Bilmesem dertlerini Görmesem gözlerini Sevmesem böyle seni Çekilmez hayırsız |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yapayalnız
Ne aradığını bilmez bir derviş gibi Yüründükçe bitmez yollarda gezdim Sözlerini dinledim sustum sessizliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi İsyanlar gördüm, vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi, bilmediklerimizi Aşka dair şarkılar söyledim Kah sevildim, kah sevilmedim Ama eller tuttum sıcacık En güzel bakan gözleri gördüm Ben hep sevdim düşünmedim sevdim Dostlarımda oldu, düşmanlarım da (Günahlarımda oldu sevaplarım da) Ama sorsanız hep yalnız mıydın diye Evet hep yalnız, yapayalnız kendimle Ne aradığımı bildim her derviş gibi Aşılmaz denilen yollardan geldim Ne aradığımı buldum her derviş gibi Yollar sonra tekrar kendime vardım Gözlere inandım sustum densizliklere Anladım bilmediğimi bilmediklerimizi Hesaplar gördüm daldım derinliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yapayalnız
Ne aradığını bilmez bir derviş gibi Yüründükçe bitmez yollarda gezdim Sözlerini dinledim sustum sessizliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi İsyanlar gördüm, vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi, bilmediklerimizi Aşka dair şarkılar söyledim Kah sevildim, kah sevilmedim Ama eller tuttum sıcacık En güzel bakan gözleri gördüm Ben hep sevdim düşünmedim sevdim Dostlarımda oldu, düşmanlarım da (Günahlarımda oldu sevaplarım da) Ama sorsanız hep yalnız mıydın diye Evet hep yalnız, yapayalnız kendimle Ne aradığımı bildim her derviş gibi Aşılmaz denilen yollardan geldim Ne aradığımı buldum her derviş gibi Yollar sonra tekrar kendime vardım Gözlere inandım sustum densizliklere Anladım bilmediğimi bilmediklerimizi Hesaplar gördüm daldım derinliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
Parçalandım
Parçalandım Ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsemde bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha olgun Birini tanıdık bir vişne ağacının dibine ektim Sormadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum İstedim, vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
Neden
Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini ... Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gamsız Hayat
Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzluğum Bilmeden saklı duygularımı Çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakılınca Çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat, herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat, herkese başka kurar kahpe tuzaklarını Gamsız hayat, herkese başka sorar geçmiş hesaplarını Gamsız hayat, herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını Sanmayın biter bu durgunluğum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzluğum Açmadan saklı duygularımı Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bensiz
Mevsimler bensiz kalacak Sonbahar üzülür, dosttuk İlkbahar belli etmez, eminim Diğerleriyle sadece arkadaştık Sıcak demeden, soğuk demeden Tanıdıklar bensiz kalacak Bazısı üzülür, dosttuk Bazısı belli etmez, eminim Diğerleriyle sadece arkadaştık Yakın demeden, uzak demeden Müzik bensiz kalacak Ama devam edecek Susmasın zaten asla Vasiyetim bu değil Sen bensiz kalacaksın Belki çok üzüleceksin Ama uzun zaman için değil, eminim Sil gözünün yaşını Elbette bekleyeceğim Ve inan sadece seni özleyeceğim |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Böyleyim
Üzgünüm acı sözlerim için Üzgünüm seni kırdığım için Haklısın bana darılsan bile Beni terketsen bile Ne yapayım ben böyleyim Üzgünüm bütün olanlar için Üzgünüm mutlu yıllarım için Aşkımız lekesiz olmalıydı Şüphesiz olmalıydı Afedemem ben böyleyim İster vur ister okşa İster tut ister yolla İster sev ister zorla Ben böyleyim |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Senior Member
|
Korkarım
Korkarım tanışacağız seninle Birkaç film seyredeceğiz belkide Ellerim tanışacak ellerinizle Seveceksiniz beni uzun uzun İçimde telaş olacak aşkınız Bir başka bakacağım günlere Dünler dahi değişecek gözümde Seveceğim sizi hem de çok Korkarım alışacağız birbirimize Hangi yemeği sevdiğinizi bileceğim Siz televizyon seyrederken Ben saçlarımı öreceğim Konuşmadan oturacağız aynı evde Midem kasılmayacak artık sizi beklerken Seveceksiniz beni, hem de çok Ama işte, daha az bir ***ifle Korkarım gideceksiniz sonra siz Biraz ferah ruhunuz, biraz üzgün Uykunun o ipek sığınağında gelecek nefesiniz Özleyeceğim sizi, hem de çok Benden bir ses bekleyecek, aramayacaksınız Hem özleyeceğiz, hem uzakta dinleneceğiz Ve işte böyle biz artık biz olmayacağız Korkarım tanışacağız, sevişeceğiz, ayrılacağız sizinle... |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dünya Hali
Herkesin bir işi var Herkes kararlı Herkesin acelesi var Zaman sınırlı Herkesin bir adı var Herkes kimlikli Herkesin amacı var Görev belirli Kimi yolundan sapmış vakit harcıyor Kimi görevi unutmuş boş konuşuyor Kimi arada kalmış isyan ediyor Kimi yapmış başarmış akıl veriyor Dünya ağır adımlarla dönüp dursa da Zaman hiç kimseyi durup beklemez İnsan bütün hatalarından ders alsa da Hayat yeni hata yapmadan öğrenilmez Herkesin bir fikri var Herkes meraklı Herkesin meselesi var Çözüm sınırlı Herkesin bir lafı var Herkes hevesli Herkesin korkusu var Sebep belirli |
|
|
|