|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Candan Erçetin-Full Şarkı Sözleri..
Her Aşk Bitermiş
Aşk bu Geliyorum demeden geliyor Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı yüz metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar Yaşadıkça biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş öğretildim Gözüm aynı göz ruhum eski Sözüm aynı söz susmam yeni Günüm aynı gün geceler eski Tenim aynı ten üşüyorum şimdi |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
İnanma
Adaletin adili susmuş Cehaletin cahili coşmuş Kehanetin kahini körmüş Sadakatin sadığı şaşmış (kaçmış) Deli ediyor süslü yalanlar Sabah oluyor bitti masallar Olan oluyor vay bize vay bize vay Yazık oluyor vay bize vay bize vay İnanma sakın inanma Her söylenene inanma İnanma hemen inanma Sen bana bile inanma |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yalan
Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Gözlerini ellerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
Teselli
Yıllar sonra hala bugün Benim için ağlıyorsan sessizce Ne olur yapma bunu kendine Kabahat sende değil Sevemeyen kalbimde Teselli edecekse eğer İtiraf edeyim Yalnızlık sadece Terkedilen için değil Mutlu olacaksan eğer İtiraf edeyim Yalnız kalan sadece Terkedilenler değil |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
Çapkın
Düşerek sen yine Bir yerde mi kaldın Çapkın çapkın çapkın Bakayım koynunu aç Bakayım koynunu aç Kalbimi çaldın aşkımı çaldın Sen beni çaldın Gönlümü çaldın Aşkımı çaldın Çapkın çapkın çapkın çapkın Beni benden geçirip Beni benden geçirip Sen ele aldın sen ele aldın Çapkın O nasıl tatlı bakışlar O ne baygın gözler Büyüler sevgimi Söyletmez o çapkın sözler O çapkın gözler Sende kalmış yine Kalbim seni özler Gözler özler gözler özler |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hayranım Sana
Tanırım kendimi Hiddetim taşar benim Dalga dalga Hırçın hırçın Tokat gibi vurur sözlerim Yıpratır bedenini Bilirim seni Hüzün etrafı sarmışken Sessiz kalırsın belli belirsiz Ben bilirim seni Acı bir tebessüm Belli belirsiz bir tebessüm Hayranım sana Sabrına Sakince karşımda durup Meydan okuyan o tavrına Varlığına Korkmuyorum Ruhumdaki fırtınada boğulmaktan Karanlıkta yollarımı kaybetmekten Biliyorum kurtarırsın beni sen Işığım deniz fenerim Işığım sana aşığım |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkı Ne Sandın
Söyle nerden öğrendin Yalan yanlış sevmeyi Nasıl oldu becerdin Bu kadar toy kalmayı Sen miydin yılmayan Sen miydin doymayan Sen miydin kahraman Sen aşkı kimbilir ne sandın Vazgeç desem dilim varmaz Suç sende desen canım yanmaz Ah etme ahın tutmaz Dilin dursa gözün durmaz Söz verme sözün yetmez Gözden düşen geriye dönmez Başıboş hayaller kurma Aşk nerde ölür haberin olmaz |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
Onlar Yanlış Biliyor
Puslu soğuk hava Dökülen yapraklar En sevdiğim mevsimdi Sarı sonbahar Artık değil Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Susuyorum (Gülüyorum) Yaptığım birçok şeyin Hiçbir amacı yok Fotoğraflar çekmecede Anılarım direniyor Arkadaşlar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçeği biliyorum ve Gizlice ağlıyorum Onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ha Bire Durmadan
Ağlayan çok gülen yok Arayan çok bulan yok Aşkı tarif ederler Ha bire durmadan Ha bire durmadan Kimi yanmaktan yana Kiminin derdi başka Sayıklar olduk seni Ha bire durmadan Ha bire durmadan Aşk olsun aşk sana derken Affettim ben seni uğraşma Aşkla coşmak dururken Senden ölemem hiç uğraşma Acıya alıştık Tadını kaçırdık Olmaz işe yaramaz Gözyaşı yetmez Aşk acı çekmek olamaz |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kaybettik Biz
Bir nefeste aldım seni Bin nefeste çıkmaz oldun Tam göğsüme bastım seni Sevmek varken uyunur mu Ne diyor ne diyor yeni aşklar Bahar oluyor mu sert kışlar Yanılıyorumdur inşallah Gözlerinde telaş var Acı sözler sarfettik biz Birbirimizi incittik biz Çok acı sözler sarfettik biz Nerden baksan kaybettik biz |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geri Dönemem
Kırılır elbet gururun Kibirin yersiz Unutur gider yarım aklın Dikkatin aciz Okunur yüzünden herşey Niyetin bariz Böyle yavrum aniden Kalınır bensiz Geri dönemem geri dönemem Bir kere döndüm bir daha dönmem Geri dönemem geri dönemem Bir kere öldüm bir daha ölmem Ayıp oluyor önceki aşklarına Yapma ağlama Yazık oluyor düşme tuzaklarıma Yapma ağlama Zaman alıyor öğretmen belli Küpe olurum belki kulaklarına |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beyaz Atlım
Arandım durdum yıllar boyunca Döndüm baktım boşa geçmiş Sensiz hayat Harcanmışım o hovarda gecelerde Nerelerdeydin beyaz atlım Bunca zaman Beklenmedik (Hiç ummadığım) bir anda Çıktın karşıma Tam hayal ettiğim aşkla Kaşlar gözler Bir bilsem ne gizler O manalı sözler Seni buldum ya Eş dost görsün Kem gözünden saklasın Hasetinden utansın Beni buldun ya Ağlardım aşk için için için Bir zamanlar dertler bitti Kim saklarmış seni seni seni Kuytularda işte geldin Beni buldun ya seni buldum ya Beni buldun ya buluştuk ya |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dünya Durma
Dünya durma kan kusturma Dünya durma can susturma Dersin buysa aldım korkma Derdin buysa eğlen vurma Haydi dünya maşallah döndür başımı Taze gelin gibisin unut yaşını Az güldürmez çok güldürmez Çok öldürmez çok güldürmez Dünya durma Dünya dur ya İster dur istersen durma Dön dön durma dön dünya döndür başımı Senin aklın karışmış topla başını |
|
|