|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Olmadı Gitti
Sana kızmak gelmiyor artık içimden çünkü çok üzüldüm Güller açardı yanaklarımda sarardım süzüldüm Pişman değilim herşeye rağmen Seni sevdim seni çok sevdim Acı çektim denedim herşeyi Olmadı olmadı olmadı gitti Sen istedin olmaz dedin bu iş yürümez dedin Ne kadar sızladı içim nasıl kırıldı kalbim Ne zor geçti günler senden ne kadar zor vazgeçtim Şimdi nedir bu halin perişan perişan Oh canıma değsin diyemem yine de üzülürüm Senin için Bir dahamı yok dönemem asla Bu senin kendi seçimin Haydi herkes yoluna Yürü bakalım |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
Serserim Benim
Karanlığın içinde Yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali sesin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndüm Bir yanda sen, bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar bir yanım ister Serserim benim, deli dolu sevgilim Kor gibi sıcak yada sular gibi serin Gelme uzak dur korkuyorum çok Çılgınlık bu halim yok |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevgilim
Sen benim yorgun vazgeçmiş Öyle bir zamanıma rastladın sevgilim Yoksa ben seni bir bilsen nasıl severdim Sen benim korkak güvensiz yarı masum Hatta hesaplı öyle bir anıma rastladın ki Hiç bilemezsin seni ne çok severdim Ah sevgilim, sevgilim, ah sevgilim Ne olur beni düşün arada sırada an Ne olur beni göğsünde tut dokunmadan |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
Zehir Gibisin
Yine kör karanlık uçurumlardayım Yine yangınlarda yine yollardayım İçim dışım kırık dökük paramparça Yoruldum yoruldum sonlardayım İstersen gelirsin, istersen gidersin Öğrendim sen benden daha delisin Sonsuz acılarla hazlar var tadında İçilmez geçilmez zehir gibisin İçim dışım kırık dökük paramparça Yoruldum yoruldum sonlardayım Kederli şarkılar söyler gibi yüzün Aldatır bu masum bu yalancı hüzün Dudakların acı gözlerinde oklar Kurşun gibi ağır her sözün |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kara Çiçeğim Albümü ;
Ay İnanmıyorum Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaşımın içinde Ay inanmıyorum ay inanmıyorum Aşka çıldırdım dönendim durdum Yandım kavruldum Deli sevdaymış yolu bilmezmiş Zora gelmezmiş ay inanmıyorum Sevmişim boşuna bakmadan yaşına Darısı başına Ay inanmıyorum |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Deli Gönlüm
Bu kadar yalnızlık çekilir gibi değil Bu kadar sensizlik katlanılır gibi değil Gün gelir bilinmezler aklıma dizilir Sorgusuz sualsiz yürek aşk dilenir Ah gönlüm deli gönlüm Sırlarımı hep sana gömdüm Yıllara aşklara yanarken Kor bir ateştim küle döndüm Bir daha sevmem ki asla Yıllanmış gözlerim yolunda yine Dinlenmiş sözlerim sonunda yine Al götür yaşanmamış ihanetleri de Yine yalnızlık düşer yatağıma bu gece |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geceler Düşman
Takvimlerden haberin yok mu geçiyor yıllar Bana küsmüş yüzüme gülmez zalim aynalar Kimimiz yorgun, kimimiz solgun, kimi isyankar Acı gerçek bu, ömrümüz bir su, içiyor yıllar Hani nerde beklenenler Medet umdum senelerce Acılar hep dolu dizgin Yine hayır yok gecelerden Vakit geç olmuş, dönülmez yolmuş, yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost, geceler düşman |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gül Canım
Neyleyim ben can nöbette sana hasretteyim Rüzgar oldum yollara düştüm yine derdindeyim Gül canım vereyim, soldu ah yüreğim Yar senin uğruna candan geçeyim Bir nefes ki, bir yangın ki Deli gönlüm yaşlar içinde Ne sevdalar ne yağmurlar Zindan oldu yaşlar içinde Ah gül yüzlüm gönül sözlüm, yaralı güzlerdeyim Rüzgar oldum yollara düştüm yine derdindeyim |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hiç Ummazdım
Seni yıllarca ellerin üstün de tuttum da ne oldu Unuttun beni sonunda Beni amansız, beni zamansız ayrılıklara ittin Terkedip gittin beni Beni amansız, beni zamansız yalnızlıklara ittin Terkedip gittin beni Bilseydim sana böyle davranmazdım yar Şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar Bilseydim sana böyle katlanmazdım yar Utandım bunu senden hiç ummazdım yar Sana ne yaptım, ne kötülük gördün ki benden Söyle neden, neden yaktın böyle |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hudutsuz Sevdalar
Dün gece sensizlik çöktü birden omzuma, sarıldım yalnızlığa Kapattım gözlerimi sabaha, beklerken korkular etrafımda Yıpranmış yıllarım günlerin içinde Akşamlarda yaşlanmış bulutlar ağlıyor sadece Ah yaralandım yarılandım dillerdeyim Hudutsuz sevdalar peşindeyim Yitirdim canımı ellerdeyim |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kara Çiçeğim
Her dokunuş bir ateş ellerimde Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz bırakıp Kara çiçeğim, yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim, yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tadına Varayım
Al beni de aşkına yanayım Uğrunda ölümlere koşayım Zaten aklım başımda değil ki Ben yine yollarına düşeyim Fırtınalar estir bende Gövdem senin kendimi bulayım Hani sen benimdin, hani gözbebeğimdin Gel de gir koynuma tadına varayım |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Senior Member
|
Vur Hadi Vur
Yalansız anılar yokluğunda yanımda Herşeye razıyım ne olur geri gel İçimde geçmişin çığlıkları Aklımda gözlerinden kalma bir şiir Vur hadi vur, vur bir daha Özleminle vur, canevimden vur, cehennem budur Vur hadi vur, vur bir daha Gözlerinle vur, sözlerinle vur, yüreğim sussun Zamansız acılar sen yokken hep yanımda Herşeye hazırım ne olur geri dön |
|
|