|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: İstanbul
|
Bir Zaman Hatası
Ah bir zaman hatası anladım Yanlış bir yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aşka ah konar geçer Valizim dolu yine aşklarla anılarla Yola çıktım sonsuz ayrılıklarla Öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu Acılar pişmanlıklar ve ben yollarda |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
|
Pembe Dizi
Aşklarım, ah aşklarım Seve seve gözyaşlarım Aşklarım, deli aşklarım En güzel yasaklarım Zordur zor sevmek başka her sevdanın kanunu Aşkı aşk yapan işvesi, cilvesi, oyunu Aşklarım, ezgisi, sezgisi farklı Deli aşklarım, zamansız, kuralsız, esrarlı Aşklarım, büyülü, şiirli, derbeder Deli aşklarım, bitmeyen toz pembe diziler |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sen De Mi?
Sen de mi söyle sevgilim sen de mi gidiyorsun Sen de mi beni bu dünyaya teslim ediyorsun Sevmeler beklentiler giyinmiş Ezberimdeki çok eski bir şiirmiş Kaldırılmış aşklar kaldırılmış yeryüzünden Denizler çoktan bitmiş Hayır hüküm değil kanun değil bu hayır Haykırıp boşluğa fırlattım sevgimi alan alır Gel haydi ne olur gel kalbimi biraz okşa Bu son an değil lütfen lütfen biraz yavaşla Kandırılmışız yazık ki kandırılmışız Bu her şeyi yakıp yıkan yok eden gururlar düşman dost değil |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Senior Member
|
Siyah Beyaz
Vedasız ayrılıklar seyrindeyim İçimde hatıralar siyah beyaz Bir şiir geçiyor penceremden Hüznümü azaltıyor biraz Kapattım gözlerimi kilitledim Sırtımı döndüm yalnızlıklara Kendimi savunurken hayata Büyüdüm senelerce bu yaz Telli duvaklı sevdalar eser başımda Sırılsıklam bütün takvimler gözyaşımda Feryat figan aynalara tutunur gençliğim Giden perişan kalan çığlık çığlığa |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sıramı Bekliyorum
Yemin ettim üstüne en sevgili şeylerin Sen eninde sonunda benim yarim olacaksın Yüreğine yazıldım, bekliyorum sıramı Kalpten kalbe dolaş gel, bende son bulacaksın Aldırmam geçen zamana geçsin varsın Ne çıkar ömrümden her gün bir yaz alsın Banane yüzündeki çizgilerden Sen eninde sonunda benim olacaksın Haydi git güle güle uğurlar olsun Yolun bir yerinde elbet yorulursun Kendimi saklıyorum, vakit gelince Sen beni bulursun |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Senior Member
|
Unutursun
Bir rüyaydı, uyandık en tatlı, en mutlu yerinde Bir emir gibi geldi ayrılık günün birinde En tutkulu sevgiler, en ağrılı hasretler azalır Aşınır kayalar gibi kalpler zamanın önünde Unutursun, unutursun Karışır ya gözyaşları denizlere Unutursun, unutursun Alışır ya her insan bu gidişlere Kırılsam da küssem de hayat bu Ben affettim sen de affet olur mu |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Senior Member
|
İmdat
Hiç kimseden çekmedim Tanrı şahit senden çektiğimi Düşmanıma bile dilemem senin bana ettiğini Gel artık, gel huysuzluk etme Yeter artık, yeter ellere gitme Ey Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz Ele güne küçük düşürdün beni Hata bende hep kabul ettim seni İmdat Ayıp yasak dinlemez oldu kalbim Yazık bana nedir benim bu halim Anla seviyoruz işte |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yüreğim Ağlıyor
Başıma gelmedik iş kalmadı Ay deli gönlüm dertlerle yıkandı Dur diyen yok, aşk veren yok Köreldi duygular susuz kaldı Başıma gelmedik iş kalmadı Ay deli gönlüm nelere katlandı Al diyen yok, ver diyen çok Etrafımda herkes payını aldı Ay anlatmayın yüreğim ağlıyor Ay anlatmayın içim daralıyor Ben böylesini hiç haketmedim Taşımaya gücüm yetmiyor |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yasemin Yağmurları Albümü ;
Yasemin Yağmurları Uyurken senin için inciler dizmek bana düşer Sağ yanımda bir melek söyletir sözleri gülümser Hayallerim uçar hayallere karışır Şarkı olur yağar üstüme Yağar ki zor geçer geceler Hüzün ki hüzün hüzün ki hüzün Salkım saçak yasemin yağmurları Salkım saçak yüreğim Uyurken senin için birşeyler söylemek bana düşer Sol yanımda zamansız sus çocuk gözleri iyimser Masallarım uçar masallara karışır Şarkı olur yağar üstüme Yağar ki zor geçer geceler |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Senior Member
|
Seni Terkettim
Gördüğün her güzelde gönlün kanat takmış Hovarda bahçen yeni çiçekler açmış Sana yarimsin diyen garip gönlüm yanmış İçimizde bir aşk vardı o da sen gibi yalanmış Seç beğen al Nedir bu hal Kaç oldu say Artık seni terkettim Hadi bay bay Dünya sana kalmaz Aşkın kıymetini öğren Sonunda üzülürsün böyle gidersen O çapkın gülüşünde gençliğin misafir O da senden yol alınca yanlızlık neymiş görürsün sen |
|
|
|
|
|
#61 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kardelen
Kurtulmak isterken karanlıklardan Çıkmaz oldum ah boşluklardan Tek ümidimdin gelemedin gitti Dinmeyen karlar yollarımı kesti Dinmeyen karlar dinmedi gitti Kardelen gibi bahara hasretim Sımsıkı saran kollarını özledim Gelirsin diye yollarını gözledim Açmadı kardelen gücüm yetmedi Açmadı kardelen ömrüm yetmedi Unutulmaz bu aşk kurutulmaz yara Her dakikası ölesiye yaşanan Her şey sende mahfuz bende saklı inan Dört mevsim her gün içimde açan |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kardelen
Kurtulmak isterken karanlıklardan Çıkmaz oldum ah boşluklardan Tek ümidimdin gelemedin gitti Dinmeyen karlar yollarımı kesti Dinmeyen karlar dinmedi gitti Kardelen gibi bahara hasretim Sımsıkı saran kollarını özledim Gelirsin diye yollarını gözledim Açmadı kardelen gücüm yetmedi Açmadı kardelen ömrüm yetmedi Unutulmaz bu aşk kurutulmaz yara Her dakikası ölesiye yaşanan Her şey sende mahfuz bende saklı inan Dört mevsim her gün içimde açan |
|
|
|